Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Misafir bereketiyle gelir canım hallolur

Herkese merhabalar çok uzun zamandır sizin topiginizi ve birikimlerinizi nasıl yaptığınızı takip ediyorum.kendime pay çıkarıp gaza geldiğim zamanlar,indirimli ürünleri buradan öğrenip aldığım zamanlar oluyor.
Aslında tadilat borçlarımiz,ev kredimiz ve oğlumun okul ödemeleri var her ay sabit.Cok yüksek meblarda da değil maaşlarımız asgari düzeyde.
Ama yinede borçları düzenli ve biran önce ödeyip kenara aylık 1 gram altın atmak istiyorum.
Savurgan değiliz,ödemeler sebebiyle tatil v.s de yapamıyoruz.
Ancak markete, pazara,faturalara ve ödemelere zar zor bazen eksiden kullanacak şekilde günümüzü geçiriyoruz.
Bende belki eksiyi kullanmadan ödemeleri düzene sokup aylık 1 gram da olsa kenara birşey atmak istiyorum.
Şuraya ilişip daha ne yapabilirim diye kendime pay çıkartmak istiyorum

hosgeldin.takipte oldugun zamanlar epey bir seyler ogrenmissindir.
Hepimizin birbirinden ogrenecegi seyler mutlaka vardir.
Her ay 1 gram guzel hedef .
Hic birikim yaptin mi. Yeni mi baslicaksin.
Ev araba vs kredi borcunuz mu var

40hafta 2gunluk olduk canım bız de, bakalım cumaya kadar sancım gelmesse yatısım yapılıp sunı sancı verılecek hayırlısı olsun ınsAllah
Benim 40+3 olmuştu. Hala gelmeyince suni sancı verilsin dedim ama suni sancının tutması için biraz sancının olması gerekiyormuş. Bende hiç sancı yoktu. O yüzden ben de sezeryan tercih ettim.

hosgeldin.takipte oldugun zamanlar epey bir seyler ogrenmissindir.
Hepimizin birbirinden ogrenecegi seyler mutlaka vardir.
Her ay 1 gram guzel hedef .
Hic birikim yaptin mi. Yeni mi baslicaksin.
Ev araba vs kredi borcunuz mu var
Hoşbuldum
Biraz değil baya baya şeyler öğrendim uyguladiklarimda oldu.Enazindan bu konuda algım arttı.Fiyatlari daha çok irdeledim.Birsey bitince değil indirimdeyken alıp kenara koyma alışkanlığım oluştu.Fuzuli harmalarim(çok yoktu) bitti gibi bir sürü şey kafama kazındı
Evimiz var kredili 8 yıl önce çok az bir birikimle üstüne de kredi çekerek almıştık çok şükür ağustos son taksitini odecegiz
Arabamız çok çok ucuz vardı bakım ve muayenesine paramız yoktu o dönem şaştık bir sürü ariza sebebiyle cüzzi bir miktara(parasıyla oğlanın okul taksitlerini ve ufak tefek borçları ödedik.)
Eşim 1 yıl işsiz kaldı tek maaşla hem kira hem ev kredisi hemde oğlum ozaman bebekti onun ihtiyaçlarını donduremedigimiz için içeriye girdik ise başlayınca kredi çektik hala onu toparlamaya çalışıyoruz yaklaşık 7 yıldır bir kısır döngü var içinden çıkamadığımiz.
Eylül ayından beri evin zorunlu iskan ve diş yalıtım gibi şeyleri için 15 bin tl kadar borçlandık onu ödemeye çalışıyoruz bir taraftan.
1000 tl kredi
1500 okul taksiti
200 kredi
700-800arasi kredi kartı
1 çeyrek altin borcu
Bu ay bitecek olan 700 tl ev kredisi
Bunlar sabit giderler
Durumumuz içler acısı inşallah bu seneyi atlatırsak yıl başından sonra daha duzenli odeme yapip daha iyi olacagini umut ediyoruz.
Hedefimiz:30 bin bandında bir araba ve ikinci bir bebiş inşallah
Kenarda da kötü gün dostu üç beş kuruşumuz olması

Benim 40+3 olmuştu. Hala gelmeyince suni sancı verilsin dedim ama suni sancının tutması için biraz sancının olması gerekiyormuş. Bende hiç sancı yoktu. O yüzden ben de sezeryan tercih ettim.
benım acılmam var bıraz eger suni sancı kendı sancımı da tetıklerse kolay ılerler dıyor doktorum bakalım ınsAllah en hayırlısı nasılsa oyle olsun ben de bugun 40+3üm

Cok sukur eviniz oldu kira yok.
Eylulden itibaren +700 ile yola devam

Canım merhaba tatil çok güzeldi, gezmeden de çok kızlarla surekli birlikte yolda olmak çok keyifli birsey. Kızları yurtdışına çıkarmış olduk ilk kez, devamı gelsin inş Sen nasılsın oğluş nasıl ne zaman gidiyorsunuz tatile?
kronikuykucu hayırlı doğumlar olsun inş, bebek ve sans kolaylıklar diliyorum

kurbana kasaba gırecegız ınsAllah kızlar bebiş küçük oldugundan evde etle ugrasılmaya vakit olmaz dıye dusunuyorum esım desen her sene gıdıyor saatlerce kesimde kalmak zorunda kalıyor o yuzden daha evvel 2-3defa daha kasaba gırmıstık hısse ile yine oyle yapacagız ınsAllah guvendıgimiz bi yer,1300tl miş yaklask 15kılo löp et 10kılo kemıklı etmıs. Rabbim kabul etsın hayırlısıyla dagıtalım sevabına naıl olalım

cok tesekkur ederım guzel dıleklerin için

benım acılmam var bıraz eger suni sancı kendı sancımı da tetıklerse kolay ılerler dıyor doktorum bakalım ınsAllah en hayırlısı nasılsa oyle olsun ben de bugun 40+3üm
Ben büyük kızımı 40+5’te doğurdum. Doktor sabah yatışımı yaptı, akşam 20:00’ye kadar beklerim, gelmezse suni sancı vereceğim dedi. Benimki suni sancı vakti yaklaşınca kendim geleyim bari dedi. 19:40’ta geldi bi zahmet:))

oyy masAllah kuzuya, yatısı yaptıktan sonra peki mudahalede bulundularmı yani oyle bısey yapılmadan bekledınızmi aksamı merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…