- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.721
Misafir bereketiyle gelir canım hallolurHaftasonu ve gelecek hafta 2 yemwklli misafirim var . Hic gücüm yok ama mecburum artik.
Pazar var bugun. Keske uygunu konservelik domates ve visne bulabilsem.
Koy yumurtamiz da bitti.
Bu ay kisitli butce dedikce misafir vs masrafi cikartiyor esim. Bakalim nolcak
Herkese merhabalarçok uzun zamandır sizin topiginizi ve birikimlerinizi nasıl yaptığınızı takip ediyorum.kendime pay çıkarıp gaza geldiğim zamanlar,indirimli ürünleri buradan öğrenip aldığım zamanlar oluyor.
Aslında tadilat borçlarımiz,ev kredimiz ve oğlumun okul ödemeleri var her ay sabit.Cok yüksek meblarda da değil maaşlarımız asgari düzeyde.
Ama yinede borçları düzenli ve biran önce ödeyip kenara aylık 1 gram altın atmak istiyorum.
Savurgan değiliz,ödemeler sebebiyle tatil v.s de yapamıyoruz.
Ancak markete, pazara,faturalara ve ödemelere zar zor bazen eksiden kullanacak şekilde günümüzü geçiriyoruz.
Bende belki eksiyi kullanmadan ödemeleri düzene sokup aylık 1 gram da olsa kenara birşey atmak istiyorum.
Şuraya ilişip daha ne yapabilirim diye kendime pay çıkartmak istiyorum
Benim 40+3 olmuştu. Hala gelmeyince suni sancı verilsin dedim ama suni sancının tutması için biraz sancının olması gerekiyormuş. Bende hiç sancı yoktu. O yüzden ben de sezeryan tercih ettim.40hafta 2gunluk olduk canım bız de, bakalım cumaya kadar sancım gelmesse yatısım yapılıp sunı sancı verılecek hayırlısı olsun ınsAllah
Hoşbuldumhosgeldin.takipte oldugun zamanlar epey bir seyler ogrenmissindir.
Hepimizin birbirinden ogrenecegi seyler mutlaka vardir.
Her ay 1 gram guzel hedef .
Hic birikim yaptin mi. Yeni mi baslicaksin.
Ev araba vs kredi borcunuz mu var
benım acılmam var bıraz eger suni sancı kendı sancımı da tetıklerse kolay ılerler dıyor doktorum bakalım ınsAllah en hayırlısı nasılsa oyle olsun ben de bugun 40+3ümBenim 40+3 olmuştu. Hala gelmeyince suni sancı verilsin dedim ama suni sancının tutması için biraz sancının olması gerekiyormuş. Bende hiç sancı yoktu. O yüzden ben de sezeryan tercih ettim.
Cok sukur eviniz oldu kira yok.Hoşbuldum
Biraz değil baya baya şeyler öğrendimuyguladiklarimda oldu.Enazindan bu konuda algım arttı.Fiyatlari daha çok irdeledim.Birsey bitince değil indirimdeyken alıp kenara koyma alışkanlığım oluştu.Fuzuli harmalarim(çok yoktu) bitti gibi bir sürü şey kafama kazındı
Evimiz var kredili 8 yıl önce çok az bir birikimle üstüne de kredi çekerek almıştık çok şükür ağustos son taksitini odecegiz
Arabamız çok çok ucuz vardı bakım ve muayenesine paramız yoktu o dönem şaştık bir sürü ariza sebebiyle cüzzi bir miktara(parasıyla oğlanın okul taksitlerini ve ufak tefek borçları ödedik.)
Eşim 1 yıl işsiz kaldı tek maaşla hem kira hem ev kredisi hemde oğlum ozaman bebekti onun ihtiyaçlarını donduremedigimiz için içeriye girdik ise başlayınca kredi çektik hala onu toparlamaya çalışıyoruz yaklaşık 7 yıldır bir kısır döngü var içinden çıkamadığımiz.
Eylül ayından beri evin zorunlu iskan ve diş yalıtım gibi şeyleri için 15 bin tl kadar borçlandık onu ödemeye çalışıyoruz bir taraftan.
1000 tl kredi
1500 okul taksiti
200 kredi
700-800arasi kredi kartı
1 çeyrek altin borcu
Bu ay bitecek olan 700 tl ev kredisi
Bunlar sabit giderler
Durumumuz içler acısıinşallah bu seneyi atlatırsak yıl başından sonra daha duzenli odeme yapip daha iyi olacagini umut ediyoruz.
Hedefimiz:30 bin bandında bir araba ve ikinci bir bebiş inşallah
Kenarda da kötü gün dostu üç beş kuruşumuz olması
Canım merhaba tatil çok güzeldi, gezmeden de çok kızlarla surekli birlikte yolda olmak çok keyifli birsey. Kızları yurtdışına çıkarmış olduk ilk kez, devamı gelsin inşbenben00 kızlar nasıl tatil nasıldı?
@sirkencubin saglıcakla gününde gelsin inş bebeğiniz.
A Alya_sura88 hakkınızda hayırlısı olsun inş bu şekilde daha mutlu olursunuz.
kronikuykucu yarın güzel hanerlerini alırız inş.Allah sağlıcakla kolayca doğum nasip etsin.
cok tesekkur ederım guzel dıleklerin içinCanım merhaba tatil çok güzeldi, gezmeden de çok kızlarla surekli birlikte yolda olmak çok keyifli birsey. Kızları yurtdışına çıkarmış olduk ilk kez, devamı gelsin inşSen nasılsın oğluş nasıl ne zaman gidiyorsunuz tatile?
kronikuykucu hayırlı doğumlar olsun inş, bebek ve sans kolaylıklar diliyorum
Ben büyük kızımı 40+5’te doğurdum. Doktor sabah yatışımı yaptı, akşam 20:00’ye kadar beklerim, gelmezse suni sancı vereceğim dedi. Benimki suni sancı vakti yaklaşınca kendim geleyim bari dedi. 19:40’ta geldi bi zahmet:))benım acılmam var bıraz eger suni sancı kendı sancımı da tetıklerse kolay ılerler dıyor doktorum bakalım ınsAllah en hayırlısı nasılsa oyle olsun ben de bugun 40+3üm
oyy masAllah kuzuya, yatısı yaptıktan sonra peki mudahalede bulundularmı yani oyle bısey yapılmadan bekledınızmi aksamı merak ettim?Ben büyük kızımı 40+5’te doğurdum. Doktor sabah yatışımı yaptı, akşam 20:00’ye kadar beklerim, gelmezse suni sancı vereceğim dedi. Benimki suni sancı vakti yaklaşınca kendim geleyim bari dedi. 19:40’ta geldi bi zahmet:))
Alıcam da bizim burası küçük il ve her kuyumcuda 435 miş.Pahalı geldi.
435 .. acaba cikti mi altin.Alıcam da bizim burası küçük il ve her kuyumcuda 435 miş.Pahalı geldi.
ben dün 400 tl ye aldım eski tarihliyi
Cok iyi almissin superben dün 400 tl ye aldım eski tarihliyi
evet 2 tam bir çeyrege 3700 tl verdik. eski tarihli bide tanıdık kuyumcuCok iyi almissin super
411den almis oluyosun bu durumdaevet 2 tam bir çeyrege 3700 tl verdik. eski tarihli bide tanıdık kuyumcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?