- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.741
şu şekilde oldu tam altına 1660 çeyrege 410 demişti. tekrar herbirinden 10 tl indirim yaptı 3700 e denk geldi411den almis oluyosun bu durumda
Açılmayı tetiklemek için alttan muayene yaptı ara sıra. Koridorda yürü dedi. 8 saatte 4 cm açılma olmuştu. Sonra bir anda açılma hızlandı.oyy masAllah kuzuya, yatısı yaptıktan sonra peki mudahalede bulundularmı yani oyle bısey yapılmadan bekledınızmi aksamı merak ettim?
Hepsine altına yatırmak mantıklı mı sence pureBenim birikimler dolar ve altin olarak .
Dün esimin arkadasi arabasini satti. 100bin liralik altin almis.
tesekkur ederım bakalm hayırlısı ınsAllahAçılmayı tetiklemek için alttan muayene yaptı ara sıra. Koridorda yürü dedi. 8 saatte 4 cm açılma olmuştu. Sonra bir anda açılma hızlandı.
Benim bir ara hepsi altindi. Keske hepsi altin olsaymis diyorum bazen. Dolarda biliyosun uzun suredir sanki sabitlemisler gibi neHepsine altına yatırmak mantıklı mı sence pure
Dolara bir kere girdim zarar ettim zarardan kurtulunca hemen sattım doları pek takip edemiyorum altın güven veriyor banaBenim bir ara hepsi altindi. Keske hepsi altin olsaymis diyorum bazen. Dolarda biliyosun uzun suredir sanki sabitlemisler gibi ne
Artiyor ne dusuyor
ben de bı kere dolara girdim zarar etmedm ama uzun sure bekledm zararda kalmamk ıcn bosuna yani o arada altında kar ederdi. döviz işini bn de sevmedm gbıDolara bir kere girdim zarar ettim zarardan kurtulunca hemen sattım doları pek takip edemiyorum altın güven veriyor bana
Evet cnm kutu süt daha açmamistik beklerken fikir degiştim irmigim vardi helva kavurdum dinleniyor diğer kutumda yarim süt kalmıştı onunla yaptim bakim bu çözülsün tadı bozuk değilse kullanırım yoksa atcamKutu süt ise tarihi gecmemisse ve kapagi acik degilse sorun olnaz herhalde
Bize çok masraf çıkarttı evimiz sıfır almamıza rağmen 6 yıldır oturuyoruz ama ıskanimiz mütayitin projeye uygun yapmamasi sebebiyle yoktu.onu almak için bina iç ve dişina bir sürü masraf yapmak durumunda kaldık.Az bir borcu kaldı tadilatın onu ve kredisini bitirirsek bizi bayağı rahatlatacak.Cok sukur eviniz oldu kira yok.
Eylulden itibaren +700 ile yola devam
evet genelde kışın daha gevşek oluyor fiyatlarKızlar kışa doğru altın düşer mi sizce yaz aylarında hareketleniyor ama kışın düşüyor genelde
hoşgeldin ne güzel bilinçlenmek bile faydalı oluyor ben normalde tutumluyum eşim değildi oda ayak uydurmaya başlıyor bizde evimizi satıp daha güzel biyerden site içi olsun istiyorum çocukların oyun oynayabileceği bakalım düşünüyoruzBize çok masraf çıkarttı evimiz sıfır almamıza rağmen 6 yıldır oturuyoruz ama ıskanimiz mütayitin projeye uygun yapmamasi sebebiyle yoktu.onu almak için bina iç ve dişina bir sürü masraf yapmak durumunda kaldık.Az bir borcu kaldı tadilatın onu ve kredisini bitirirsek bizi bayağı rahatlatacak.
Oğlumun okul durumu bu senede devam edicek.Seneyeki okul durumu henüz net değil.
Krediden kalan miktar yine kitap kıyafet masraflarına devir olur. en az 6 ay ödemesi sürer kitapların falan.gecen yıl ki kitap ücretini hala k.kartindan ödemeye devam ediyoruz.
Amacım bunlar azalınca hali hazırda sıkıyorken biraz daha sıkıp dediğim gibi hiç olmasa aylık 1 gram altın.Ve fuzuli harcama yapmadan sağlıklı beslenme.odemeleri azaltarak bitirme.
Sizin tabirinizle kötü borç var işte canımızı sikan
Ah bu evler. Cok sukur sikinti yokmus simdilik fakat cevremizden cok duyuyoruz.Bize çok masraf çıkarttı evimiz sıfır almamıza rağmen 6 yıldır oturuyoruz ama ıskanimiz mütayitin projeye uygun yapmamasi sebebiyle yoktu.onu almak için bina iç ve dişina bir sürü masraf yapmak durumunda kaldık.Az bir borcu kaldı tadilatın onu ve kredisini bitirirsek bizi bayağı rahatlatacak.
Oğlumun okul durumu bu senede devam edicek.Seneyeki okul durumu henüz net değil.
Krediden kalan miktar yine kitap kıyafet masraflarına devir olur. en az 6 ay ödemesi sürer kitapların falan.gecen yıl ki kitap ücretini hala k.kartindan ödemeye devam ediyoruz.
Amacım bunlar azalınca hali hazırda sıkıyorken biraz daha sıkıp dediğim gibi hiç olmasa aylık 1 gram altın.Ve fuzuli harcama yapmadan sağlıklı beslenme.odemeleri azaltarak bitirme.
Sizin tabirinizle kötü borç var işte canımızı sikan
hünkar beğendi çok aldım yemeği sütlaç vardı tatlı olarakAkşam güzel bir salata ye güçsüz kalmaz hem bünyen.ne vardı menüde öğlenleyin bu kadar yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?