Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar kızlar ya geçen toplu bir kac tane süt geldi bi tane tam olan donmuş dolap arada yapio arka lara gitmis yarısı donuk aksama tatli yapmak istiyordum kullanilirmi nasıl kullanırım muhallebi yapicam hazir vardi bi paket yapan varsa yazabilirmi

oyy masAllah kuzuya, yatısı yaptıktan sonra peki mudahalede bulundularmı yani oyle bısey yapılmadan bekledınızmi aksamı merak ettim?
Açılmayı tetiklemek için alttan muayene yaptı ara sıra. Koridorda yürü dedi. 8 saatte 4 cm açılma olmuştu. Sonra bir anda açılma hızlandı.

Benim bir ara hepsi altindi. Keske hepsi altin olsaymis diyorum bazen. Dolarda biliyosun uzun suredir sanki sabitlemisler gibi ne
Artiyor ne dusuyor
Dolara bir kere girdim zarar ettim zarardan kurtulunca hemen sattım doları pek takip edemiyorum altın güven veriyor bana

Kutu süt ise tarihi gecmemisse ve kapagi acik degilse sorun olnaz herhalde
Evet cnm kutu süt daha açmamistik beklerken fikir degiştim irmigim vardi helva kavurdum dinleniyor diğer kutumda yarim süt kalmıştı onunla yaptim bakim bu çözülsün tadı bozuk değilse kullanırım yoksa atcam

Cok sukur eviniz oldu kira yok.
Eylulden itibaren +700 ile yola devam
Bize çok masraf çıkarttı evimiz sıfır almamıza rağmen 6 yıldır oturuyoruz ama ıskanimiz mütayitin projeye uygun yapmamasi sebebiyle yoktu.onu almak için bina iç ve dişina bir sürü masraf yapmak durumunda kaldık.Az bir borcu kaldı tadilatın onu ve kredisini bitirirsek bizi bayağı rahatlatacak.
Oğlumun okul durumu bu senede devam edicek.Seneyeki okul durumu henüz net değil.
Krediden kalan miktar yine kitap kıyafet masraflarına devir olur. en az 6 ay ödemesi sürer kitapların falan.gecen yıl ki kitap ücretini hala k.kartindan ödemeye devam ediyoruz.
Amacım bunlar azalınca hali hazırda sıkıyorken biraz daha sıkıp dediğim gibi hiç olmasa aylık 1 gram altın.Ve fuzuli harcama yapmadan sağlıklı beslenme.odemeleri azaltarak bitirme.
Sizin tabirinizle kötü borç var işte canımızı sikan

hoşgeldin ne güzel bilinçlenmek bile faydalı oluyor ben normalde tutumluyum eşim değildi oda ayak uydurmaya başlıyor bizde evimizi satıp daha güzel biyerden site içi olsun istiyorum çocukların oyun oynayabileceği bakalım düşünüyoruz

Ah bu evler. Cok sukur sikinti yokmus simdilik fakat cevremizden cok duyuyoruz.
Istanbul ankar gibi buyuk sehirlerde belki bizim durumumuzdakiler icin imkansiz fakat kucuk sehirlerde mustakil ev bana cok cazip geliyor. Herseyi kendimiz ayarlayip usulune uygun mustakil bir ev istiyoruz.

Bizimde 11 ay kaldi kotu borcumuzdan tamamen kurtulmaya insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…