- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.761
Bende yemek bulamadım pilav yoğurt yedim karnım acıktı şuanhünkar beğendi çok aldım yemeği sütlaç vardı tatlı olarak
Oğlan iyi köpek tırmaladı 3doz aşı olduk yaz okuluna vermedim annem bakıyor.Agustosta eşim geliyor 15gun gezeriz 15gun daha annem bakar eylülde okula başlar.Bizimde tatil güzel geçer inşCanım merhaba tatil çok güzeldi, gezmeden de çok kızlarla surekli birlikte yolda olmak çok keyifli birsey. Kızları yurtdışına çıkarmış olduk ilk kez, devamı gelsin inşSen nasılsın oğluş nasıl ne zaman gidiyorsunuz tatile?
@kronikuykucu hayırlı doğumlar olsun inş, bebek ve sans kolaylıklar diliyorum
güzel geçer inşallah eşinin girdiği sınav açıklandı mı?Oğlan iyi köpek tırmaladı 3doz aşı olduk yaz okuluna vermedim annem bakıyor.Agustosta eşim geliyor 15gun gezeriz 15gun daha annem bakar eylülde okula başlar.Bizimde tatil güzel geçer inş
Seninki bildiğin ziyafet olmuş canım yahünkar beğendi çok aldım yemeği sütlaç vardı tatlı olarak
Ya açıklanmadı atılanlar varmış sicillere bakılıyormuş daha haber yok eğitim eylüldeymıs ama agustosta artık açıklarla diye bekliyoruz.Kazanmıstır inşgüzel geçer inşallah eşinin girdiği sınav açıklandı mı?
hakkında hayırlı olacaksa kazansın inşallah o ihraçlar hiç bitmeyecek galibaYa açıklanmadı atılanlar varmış sicillere bakılıyormuş daha haber yok eğitim eylüldeymıs ama agustosta artık açıklarla diye bekliyoruz.Kazanmıstır inş
Amin inş Allah hayırlısını nasıp etsin inşhakkında hayırlı olacaksa kazansın inşallah o ihraçlar hiç bitmeyecek galiba
Geçmiş olsun kuzuyaOğlan iyi köpek tırmaladı 3doz aşı olduk yaz okuluna vermedim annem bakıyor.Agustosta eşim geliyor 15gun gezeriz 15gun daha annem bakar eylülde okula başlar.Bizimde tatil güzel geçer inş
Bende sabahtan tavuk çıkarmıştım fırında tavuk patates yapıcam yanina pirinç pilavı,yeşil salata ve vişne suyuBuzlukta arka tarflarda paket tavuk buldum. Esime firinda patatesle beraber yapacagim. Bende atistiririm. Kabak yemegim de var.
Visne suyu. Visneleri yumusayana kadar kaynatiyorsun degil mi seker ileBende sabahtan tavuk çıkarmıştım fırında tavuk patates yapıcam yanina pirinç pilavı,yeşil salata ve vişne suyu
Evet canımVisne suyu. Visneleri yumusayana kadar kaynatiyorsun degil mi seker ile
Eşimde savurgan değil çok şükürhoşgeldin ne güzel bilinçlenmek bile faydalı oluyor ben normalde tutumluyum eşim değildi oda ayak uydurmaya başlıyor bizde evimizi satıp daha güzel biyerden site içi olsun istiyorum çocukların oyun oynayabileceği bakalım düşünüyoruz
Benim oğlumda aynen müstakil evde oturmak istiyor.Apartmani hiç sevmiyor.Ah bu evler. Cok sukur sikinti yokmus simdilik fakat cevremizden cok duyuyoruz.
Istanbul ankar gibi buyuk sehirlerde belki bizim durumumuzdakiler icin imkansiz fakat kucuk sehirlerde mustakil ev bana cok cazip geliyor. Herseyi kendimiz ayarlayip usulune uygun mustakil bir ev istiyoruz.
Bizimde 11 ay kaldi kotu borcumuzdan tamamen kurtulmaya insallah.
Ben şıra şeklinde yapıyorum.Kaynattiktan sonra ince süzgeçten geçiriyorum kaşıkla ezerek suzgecin içinde.Daha kıvamlı ve lezzetli oluyor ve posasida böylelikle kullanılmış oluyor.Evet canım
Hadi bir avazda kurtulursun insallahKızlar şimdi doktordan geldik prensesim 3500 kilo olmuş ve 2 cm açıklığım var doktor bu gece doğurursun sen dedi ve eve geldiğimden beri kasilmalarim sıklaştı dua edin benim için
Ya ama daha sırada kronik vardıHadi bir avazda kurtulursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?