Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Oğlan iyi köpek tırmaladı 3doz aşı olduk yaz okuluna vermedim annem bakıyor.Agustosta eşim geliyor 15gun gezeriz 15gun daha annem bakar eylülde okula başlar.Bizimde tatil güzel geçer inş

Oğlan iyi köpek tırmaladı 3doz aşı olduk yaz okuluna vermedim annem bakıyor.Agustosta eşim geliyor 15gun gezeriz 15gun daha annem bakar eylülde okula başlar.Bizimde tatil güzel geçer inş
güzel geçer inşallah eşinin girdiği sınav açıklandı mı?

Ya açıklanmadı atılanlar varmış sicillere bakılıyormuş daha haber yok eğitim eylüldeymıs ama agustosta artık açıklarla diye bekliyoruz.Kazanmıstır inş
hakkında hayırlı olacaksa kazansın inşallah o ihraçlar hiç bitmeyecek galiba

Geçmiş olsun kuzuya eşin gelsin de guzel bi gezin hak ettiniz

Eşimde savurgan değil çok şükür karalarımızı hep ortak veririz.Birimizin ak dediğine diğeri kara demiyor neyseki.
Ev için eşim cesaretsizdi biraz ama ikna ettim.sonucta kirayi nasıl mecbur örüyorsak bunuda kira gibi ödeyeceğiz mecbur diye diye ikna oldu.Benim bir arsam vardı mirastan kalan o satılmıştı.Oyle bir para gelince diğer yarısınıda kredi cekelim yoksa para erir gider diye konuştum anlattım.esim biraz borca girmekten korkuyordu.
Ileride inşallah bizde daha geniş ve ara kat bir ev almak istiyoruz.Insallah nasip olur.
Sizde inşallah hayallerinize ulaşırsınız.

Benim oğlumda aynen müstakil evde oturmak istiyor.Apartmani hiç sevmiyor.
Apartmanda anlaşıp birşeyleri yaptırmak çok zor.Tantanasi büyük oluyor.mustakil olsa kendin kafana göre kirigini,döktügunu yaptırırsın.Apartmanda milletin keyfini bekleyip bin tane de ne gerek var lafı çekiyorsun.
Bizim de kötü borca sanırım 2 yıl var.bitse çok çok rahatlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…