- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.781
Sağlıcakla gelsin inş.haberdar et bizleride.Dualarım seninleKızlar şimdi doktordan geldik prensesim 3500 kilo olmuş ve 2 cm açıklığım var doktor bu gece doğurursun sen dedi ve eve geldiğimden beri kasilmalarim sıklaştı dua edin benim için
Sağlıcakla kucagina al insallahKızlar şimdi doktordan geldik prensesim 3500 kilo olmuş ve 2 cm açıklığım var doktor bu gece doğurursun sen dedi ve eve geldiğimden beri kasilmalarim sıklaştı dua edin benim için
Aa hadi inşallahh sağlıkla kucağına al bebişi.. hayırlı kolay doğum diliyorum.Kızlar şimdi doktordan geldik prensesim 3500 kilo olmuş ve 2 cm açıklığım var doktor bu gece doğurursun sen dedi ve eve geldiğimden beri kasilmalarim sıklaştı dua edin benim için
Banka hala 260larda bizim niye hiç düşmüyor farklarda yatmadı zatenAltın düşüyor pusudayım 258 e indi 256 olsun 10 gr alım
Rabbim bir avazda saglıkla kucagına aldırsın ins meleğini doğuma giderken yapılan dualarda kabul olur derler bebiş için bizlerede dua eder misin tabi onu düşünecek halin kalırsaKızlar şimdi doktordan geldik prensesim 3500 kilo olmuş ve 2 cm açıklığım var doktor bu gece doğurursun sen dedi ve eve geldiğimden beri kasilmalarim sıklaştı dua edin benim için
Aynen öyle oldu canım :) yesem yesem kilo almasam ns güzel olurduSeninki bildiğin ziyafet olmuş canım yaafiyet olsun kaloriler enerji olsun
Benim öyle eskiden ne yesrm kilo oluyodu şimdi 34 bedeni daraltıyorum darısı sana arkadaşımAynen öyle oldu canım :) yesem yesem kilo almasam ns güzel olurdu
Rabbim yardımcınız olsun prensesin zorlamadan gelsinKızlar şimdi doktordan geldik prensesim 3500 kilo olmuş ve 2 cm açıklığım var doktor bu gece doğurursun sen dedi ve eve geldiğimden beri kasilmalarim sıklaştı dua edin benim için
Çok çok çok amin diyet falan mı yaptınBenim öyle eskiden ne yesrm kilo oluyodu şimdi 34 bedeni daraltıyorum darısı sana arkadaşım
Allah kolaylık versın canım bnımm ay senın yerıne de heyecanlandm smdıKızlar şimdi doktordan geldik prensesim 3500 kilo olmuş ve 2 cm açıklığım var doktor bu gece doğurursun sen dedi ve eve geldiğimden beri kasilmalarim sıklaştı dua edin benim için
benımkınde tık yok canım suni sancıyı alsında aklı basına gelsınYa ama daha sırada kronik vardı
Hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar şimdi doktordan geldik prensesim 3500 kilo olmuş ve 2 cm açıklığım var doktor bu gece doğurursun sen dedi ve eve geldiğimden beri kasilmalarim sıklaştı dua edin benim için
Üniversitede bir ara yaptım sonra hemen bıraktım saglıklı seyler yiyorum pasta börekte bazen kaçırıyorum ama kalmıyor pek şekeri kestim içeceklerden tuzlu yemiyoruz ekmek zaten az hareket çok etmeye başladım birde müzik açıp oryantel oynamaya calışıyodum o inanılmaz sıkılaştırdı spor yapamazsamda o eglendiriyor hemde kaloriler gidiyorÇok çok çok amin diyet falan mı yaptın
Bana da 2 saat yürü dedi ama yürüyemedimbenımkınde tık yok canım suni sancıyı alsında aklı basına gelsıngüldüğüme bakmayın adrenalinim tavan evın ıcınde yurudum dans falan ettım
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebeğiniziBana da 2 saat yürü dedi ama yürüyemedim
Yarin sabah yaparim artik bende .yoruldum.Bende bu akşam iki kilo minik sakatlıktan yaz turşusu yaptım.Insallah tam isteğimiz gibi çıtır çıtır olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?