Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar şimdi doktordan geldik prensesim 3500 kilo olmuş ve 2 cm açıklığım var doktor bu gece doğurursun sen dedi ve eve geldiğimden beri kasilmalarim sıklaştı dua edin benim için
Aa hadi inşallahh sağlıkla kucağına al bebişi.. hayırlı kolay doğum diliyorum.

Kızlar şimdi doktordan geldik prensesim 3500 kilo olmuş ve 2 cm açıklığım var doktor bu gece doğurursun sen dedi ve eve geldiğimden beri kasilmalarim sıklaştı dua edin benim için
[/QUOTE]
Ay ne güzel 37+4 desin galiba keşke herkes böyle agirlasmadan sancıları başlasa da dogursa benim arkadaşımla haftalarimiz aynıydı tam 38+0 da suyu gelmiş aynı gün doğurdu inşallah kolay bir doğum olur canım sağlıcakla kavuş bebegine

Altın düşüyor pusudayım 258 e indi 256 olsun 10 gr alım
Banka hala 260larda bizim niye hiç düşmüyor farklarda yatmadı zaten
Rabbim bir avazda saglıkla kucagına aldırsın ins meleğini doğuma giderken yapılan dualarda kabul olur derler bebiş için bizlerede dua eder misin tabi onu düşünecek halin kalırsa

Allah kolaylık versın canım bnımm ay senın yerıne de heyecanlandm smdı

Çok çok çok amin diyet falan mı yaptın
Üniversitede bir ara yaptım sonra hemen bıraktım saglıklı seyler yiyorum pasta börekte bazen kaçırıyorum ama kalmıyor pek şekeri kestim içeceklerden tuzlu yemiyoruz ekmek zaten az hareket çok etmeye başladım birde müzik açıp oryantel oynamaya calışıyodum o inanılmaz sıkılaştırdı spor yapamazsamda o eglendiriyor hemde kaloriler gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…