- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.801
Turşu için kullanılan sebzelerin erimemesi için limon tuzu koyun diye okumuştum.ilk denememde kış turşusu icin kullanmistim güzel olmuştu.bu kezde öyle yaptım bakalım nasıl olacak.Yarin sabah yaparim artik bende .yoruldum.
Sirke ve iri tuz var. Bi kucuk 2bucukluk bidona yapacagim
Canin mi istedi yoksaAa amaa yeter garii turşu da turşu
İstedi valla ve yokkkCanin mi istedi yoksa
İstedi valla ve yokkk
Aa kız değil miydi senin o da hurafe o zaman benim de canım tatlı çekmiyor süpperr seviniyorum bu işe:)çaya düşkündüm o azaldı limonlu içiyorum. Ekşi tuzlu istiyor.. tatlı sayarsan dondurma ama öyle market dondurması değil :)topikte hamileler olarak ...
Benim de canim tatli istiyorrr
Kızlar 19.07.19 tarihinde saat 02.10 da geldi kuzum kucağıma darısı tüm bekleyenlere :)
Gözünüzaydın sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin AllahKızlar 19.07.19 tarihinde saat 02.10 da geldi kuzum kucağıma darısı tüm bekleyenlere :)
Gözünaydın allah analı babalı büyütsünKızlar 19.07.19 tarihinde saat 02.10 da geldi kuzum kucağıma darısı tüm bekleyenlere :)
Allah analı babalı büyütsün.Vatana millete hayırlı evlat olsun inş.Kızlar 19.07.19 tarihinde saat 02.10 da geldi kuzum kucağıma darısı tüm bekleyenlere :)
Ayy lütfen hakkınızı helal edinAa amaa yeter garii turşu da turşu
ayy masAllah canım yaa Allahım hayırlı saglıklı ömür versin cok sevındım ınan. biz de bi saate kadar hastaneye gıdecegız yatısım yapılacak ınsAllah Rabbim kolaylık versınKızlar 19.07.19 tarihinde saat 02.10 da geldi kuzum kucağıma darısı tüm bekleyenlere :)
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin inşallah.saglikli uzun ömürleri olsun yavru kuşunKızlar 19.07.19 tarihinde saat 02.10 da geldi kuzum kucağıma darısı tüm bekleyenlere :)
Maşallah tebriklerrrrrr sağlıkla huzurla büyütün inşKızlar 19.07.19 tarihinde saat 02.10 da geldi kuzum kucağıma darısı tüm bekleyenlere :)
Canımmmmm rabbim kolaylık versin bir avazda sağlıkla doğur huzurla büyüt inşayy masAllah canım yaa Allahım hayırlı saglıklı ömür versin cok sevındım ınan. biz de bi saate kadar hastaneye gıdecegız yatısım yapılacak ınsAllah Rabbim kolaylık versın
Maşallah gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün :)Kızlar 19.07.19 tarihinde saat 02.10 da geldi kuzum kucağıma darısı tüm bekleyenlere :)
Allah analı babalı büyütsün sansı bahtı açık olsun inşaallahKızlar 19.07.19 tarihinde saat 02.10 da geldi kuzum kucağıma darısı tüm bekleyenlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?