- 3 Ekim 2018
- 654
- 1.341
- 63
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.821
Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar 19.07.19 tarihinde saat 02.10 da geldi kuzum kucağıma darısı tüm bekleyenlere :)
İnşallah canımcımmmm çok amindarısı sana olsun inşallah alya
Rabbim saglıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsunKızlar 19.07.19 tarihinde saat 02.10 da geldi kuzum kucağıma darısı tüm bekleyenlere :)
Ben dun yedim kabak. Bugun de yapasim yaz. Yaz yemegi yaa nasil lezzetli oluyor.Kızlarrrrr slm
Kabak yemeği ve soğuk ayran aşı çorbası var bugün menüde.
Amin inş canımdarısı sana olsun inşallah alya
İki şer kabak doğrayıp buzluğa iki paket attım şimdiden. Fazla almıştım markettenBen dun yedim kabak. Bugun de yapasim yaz. Yaz yemegi yaa nasil lezzetli oluyor.
Bu yil buzluga da atalim alya . 5 pisirimlik yeter bana
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün topigin ikinci bebeği doğdu :) darısı diğer hamislereKızlar 19.07.19 tarihinde saat 02.10 da geldi kuzum kucağıma darısı tüm bekleyenlere :)
Bende fazla koymuşum bamya ve fasulyeden 5 poşet koysam yeter bu seneBanya yesil fasulye kabak hicbirini cigden koymam.
Gecen yil bende fazla koymusum hala 1 paket daha y.fasulye var. Bu yil az koyacagim
Allah kolaylık versin canım bir avazda kurtulursunuz inşallahgunaydın kızlar hastaneye yatısım yapıldı sunı sancıya basladı dualarınızda bana da yerirsenız sevınırım opuyorum sizi ara ara fırsat olursa yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?