- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.841
Rabbim kolaylik versingunaydın kızlar hastaneye yatısım yapıldı sunı sancıya basladı dualarınızda bana da yerirsenız sevınırım opuyorum sizi ara ara fırsat olursa yazarım
Kabagı nasıl atıyorsun buzluğa?Ben dun yedim kabak. Bugun de yapasim yaz. Yaz yemegi yaa nasil lezzetli oluyor.
Bu yil buzluga da atalim alya . 5 pisirimlik yeter bana
Dogranmis kabagi az biraz yag ile kavuruyorum. Uzerine kup dogradigim domatesi ekleyip bir kac kez ceviriyorum.Kabagı nasıl atıyorsun buzluğa?
Bende deniyim patlıcan fasulye falan yapıyordum kabak hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim çeşit oluyor geçen yıl abartmışım taze fasulyeyi gecen hafta bitti kavanozlar bu yıl az yapıcamDogranmis kabagi az biraz yag ile kavuruyorum. Uzerine kup dogradigim domatesi ekleyip bir kac kez ceviriyorum.
Soguyunca posetleyip atiyorum buzluga
Pisirirken once sogani yag ve salcada kavuruyorum . Sonra buzlu sekilde kabagi ekliyorum. Uzerine biraz sicak su ekleyip pisiriyorum
Allah yardımcın olsun canımgunaydın kızlar hastaneye yatısım yapıldı sunı sancıya basladı dualarınızda bana da yerirsenız sevınırım opuyorum sizi ara ara fırsat olursa yazarım
Patlicani nasil yapiyorsun.Bende deniyim patlıcan fasulye falan yapıyordum kabak hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim çeşit oluyor geçen yıl abartmışım taze fasulyeyi gecen hafta bitti kavanozlar bu yıl az yapıcam
Çiğ olarak yıkayıp doğrayıp koyuyorum ben canımKızlar kabağı nasıl koyuyorsunuz çiğ ve dilimleyerek mi?
Daha buzluğa hiçbir şey koymadım 0
Şakşuka gibi kavanozluyorum.közleyip onları poşetliyorum.karnıyarıklık gibi pişirip onları poşetliyorum.birde macır arkadaşımdan lütensa diye kahvaltılık sos tarifi almıştım o da hoşumuza gidiyor aslında fiyatlar düşük alıp yapmak gerek geçen yıl bir anda yaptım astım krizlerim çogalmıştı buhardanPatlicani nasil yapiyorsun.
Ben bu yil patlican biber kizartip domates sos ile karistirip kavanozlamak istiyorum. 5 tane yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?