Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam arkadaşlar, az önce hepsiburada da bir indirime rastladım, 2li yastık 12,99LT .
... kaçırmayın derim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabagı nasıl atıyorsun buzluğa?
Dogranmis kabagi az biraz yag ile kavuruyorum. Uzerine kup dogradigim domatesi ekleyip bir kac kez ceviriyorum.
Soguyunca posetleyip atiyorum buzluga

Pisirirken once sogani yag ve salcada kavuruyorum . Sonra buzlu sekilde kabagi ekliyorum. Uzerine biraz sicak su ekleyip pisiriyorum

Bende deniyim patlıcan fasulye falan yapıyordum kabak hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim çeşit oluyor geçen yıl abartmışım taze fasulyeyi gecen hafta bitti kavanozlar bu yıl az yapıcam

Kostebek pasta hayirli olsun gulegule buyut bebegini
Biz iyiyiz otel cok guzelmis bana iyot ve gunes cok iyi geldi
Su an kumsalda denizin sesini dinliyorum esim namaza gitti
Donuste kulkedisi mod
Haftaya domates konservemi yaparim
Pankreas mr var
Neyse daha cok var

Bende deniyim patlıcan fasulye falan yapıyordum kabak hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim çeşit oluyor geçen yıl abartmışım taze fasulyeyi gecen hafta bitti kavanozlar bu yıl az yapıcam
Patlicani nasil yapiyorsun.
Ben bu yil patlican biber kizartip domates sos ile karistirip kavanozlamak istiyorum. 5 tane yeter

Kahvaltiyi gec yaptik.
Etrafi toparladim. Ayakkabi kolisini duzeltmistim birkac gun once birazi kalmisti onlari da sildim yerlestirdim.
Birkac tane attim.

Bulasik mak bosalttim. Camasir atacagim 3 mak birikti.
Aksama esim hafif yap dedi. Bulgur pilavi salata cacik istedi.
Tursuyu da kurdum 2bucukluk.
Yoruldum.
Taksit taksit yapiyorum isleri

Bende çamaşır attım kuruyanlari dürüp yerlestirdim
Çorba yaptim, buzlukta son dolmalik biber vardı içinde 6 tane var iç de buzluktan onları yapıcam biraz da ufak bir kabda sarma vardı onuda yanına eklicem
Islak kek istiyordu canım ne zamandır onuda fırına sürdüm
Süt aldık kaynattım mayalicam
Bunların dışında tabiki en büyük görevim annelik bütün bunları onlar müsade ettikçe yapabiliyorum
Ben ufaklığı emzirirken abisi süpürgeyi açıp içine süt dökmüş sadece sildim çalıştırmıcam eşim gelince baksın daha senesi dolmadı süpürgenin

Haftasonu evde ufak islerimiz var. Esimin terzi isleri vs.
Onun disinda kamelyada otururuz. Pazar bulursam domatesleri alirim.
Haftasonu disari plani yapmayalim dedim esime.

Patlicani nasil yapiyorsun.
Ben bu yil patlican biber kizartip domates sos ile karistirip kavanozlamak istiyorum. 5 tane yeter
Şakşuka gibi kavanozluyorum.közleyip onları poşetliyorum.karnıyarıklık gibi pişirip onları poşetliyorum.birde macır arkadaşımdan lütensa diye kahvaltılık sos tarifi almıştım o da hoşumuza gidiyor aslında fiyatlar düşük alıp yapmak gerek geçen yıl bir anda yaptım astım krizlerim çogalmıştı buhardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…