Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Patatesli keki nasıl yapıyorsun canım afiyet olsun şimdiden
3 kucuk patatesi minik kup kup dogruyorum. 1 orta boy sogani rendeliyorum. 1 kucuk kase beyaz peyniri catalla eziyorum.
2 su bardagi un
1 su bardagi siviyag
1 su bardagi yogurt
2 tatli kasigi kirmizi biber
1 tatli kasigi karabiber
1 tatli kasigi tuz
1 paket kabartma tozu
Karistirip kek harci seklinde oluyor.
Borcama yagli kagit serip dokuyorum.
Uzerine susam

Tarif için teşekkürler

İşten geldim 6 buçuk gibi evleri temizledim pastırmalı kurufasulye kıymalı biber dolması tarhana çorbası pilav salata yaptım 11 i geçerken geldiler yemek kahve sohbet derken yeni yatıyorum sabah gratisten cc krem güneş kremi birde pamuk aldım 52 oraya ödedim 7 tl ip aldım eve gelirken pirinç bitmişti kahve falanda süt bitter kızlara bikini 40 küsürde orda gitti sabah kahvaltıya patates, yumurta, domatesli biber yaparım eşim sabah nöbetten gelecek ekmek alır

Kahvemi içip hemen akşam yemeğini yapıcam patatesli barbunya yemeği ve bulgur pilavı yapıcam
Sonra derin dondurucuyu aktarıp temizlicem
kavanozları toparlıcam bir kaç kere toparlayıp bodruma indirtmistim bu son posta olacak memlekete götürürecegiz inşallah
Arabanin kılıflarını makinaya atıcam
Çocukların yeni alınan kıyafetlerini atıcam
Ne zamandır yapıcam diyipte sıra gelmeyen işler bugün bu işlere odaklanacagim

Evi topluyoruz bizde elime gelen fazlalıkları atıyorum valla. Simdi oğlumu uyutmaya çalışıyorum sabah 7 de uyandırdı.. cok cook sicak evde her yer her yerde neyse hallederiz bakalim. Pazartesi yola cikcaz insallah. Kendime sac boyasi 3 tane tişört aldim hepsi 100 lira tuttu 25 lira bi tişört

Merhaba kizlar. Kahvaltimizi yaptik ortaligi toparlicaz.
Sutcum geldi 5kg sut 15 tl aldim onu pisiriyorum.
Gelecek haftadan itibaren kilosu 3.5 olacakmis
Herseye zammm
Bizim burda 1.5 aydir 3.5 tl oldu getiren amcanın oğlu ameliyat oldu tümör demisler tekrar ameliyat oldu abi gelmio 2 haftadır ev yogurdum az kaldı sabah baktim amca gelmiyor gittim mecbur hazır aldim şok tan 25 tl üzerine 7 tl duru duş jeli aldim yarım şisem vardi iyi oluyo haziri olunca kenarda 40 ödedim toplam daha bi marketin hal günü oraya ugrayacagim patates kabak fln alcam iki gün öncede şu aldim 7 di 8 bidakine ddi adam herşey pahalanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…