- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.861
Patatesli keki nasıl yapıyorsun canım afiyet olsun şimdidenSut yumurta kakao ekmek aldik.
17 lira.
Zebra kek yapacagim birazdan. Patatesli kek de yapacagim. Kahvaltida yenir.
Esim haftasonu kahvaltilarini ozel istiyor. Haftaici beraber yapamiyoruz
Afiyet olsun şimdiden, benim de canım istediSut yumurta kakao ekmek aldik.
17 lira.
Zebra kek yapacagim birazdan. Patatesli kek de yapacagim. Kahvaltida yenir.
Esim haftasonu kahvaltilarini ozel istiyor. Haftaici beraber yapamiyoruz
3 kucuk patatesi minik kup kup dogruyorum. 1 orta boy sogani rendeliyorum. 1 kucuk kase beyaz peyniri catalla eziyorum.Patatesli keki nasıl yapıyorsun canım afiyet olsun şimdiden
Tarif için teşekkürler3 kucuk patatesi minik kup kup dogruyorum. 1 orta boy sogani rendeliyorum. 1 kucuk kase beyaz peyniri catalla eziyorum.
2 su bardagi un
1 su bardagi siviyag
1 su bardagi yogurt
2 tatli kasigi kirmizi biber
1 tatli kasigi karabiber
1 tatli kasigi tuz
1 paket kabartma tozu
Karistirip kek harci seklinde oluyor.
Borcama yagli kagit serip dokuyorum.
Uzerine susam
Yok canim daha ildemi ilçede mi olacağımız aciklanmadi. O belli olunca esim gidip ev bulacak pazartesi memlekete gidiyoruzGittiginiz yer de sicak olacak. Ev buldunuz mu. Kiraladiniz mi
Bizim burda 1.5 aydir 3.5 tl oldu getiren amcanın oğlu ameliyat oldu tümör demisler tekrar ameliyat oldu abi gelmio 2 haftadır ev yogurdum az kaldı sabah baktim amca gelmiyor gittim mecbur hazır aldim şok tan 25 tl üzerine 7 tl duru duş jeli aldim yarım şisem vardi iyi oluyo haziri olunca kenarda 40 ödedim toplam daha bi marketin hal günü oraya ugrayacagim patates kabak fln alcam iki gün öncede şu aldim 7 di 8 bidakine ddi adam herşey pahalanıyorMerhaba kizlar. Kahvaltimizi yaptik ortaligi toparlicaz.
Sutcum geldi 5kg sut 15 tl aldim onu pisiriyorum.
Gelecek haftadan itibaren kilosu 3.5 olacakmis
Herseye zammm
Bende h sonu mayalıyordum gelmiyo her hafta adam hastane işleri oluyo yaşlı bir amca birdeEvde yogurt olmayinca hersey bombos geliyor.
Haftada 1 mayalamak iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?