- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.881
Mecbur sütcuyu degistirecesin malesefBende h sonu mayalıyordum gelmiyo her hafta adam hastane işleri oluyo yaşlı bir amca birde
2.5 kg süte 10 tl ödüyoruz bizde yaklaşık 6 aydır bu fiyat.Merhaba kizlar. Kahvaltimizi yaptik ortaligi toparlicaz.
Sutcum geldi 5kg sut 15 tl aldim onu pisiriyorum.
Gelecek haftadan itibaren kilosu 3.5 olacakmis
Herseye zammm
Burada başka sütçü görmedim hiç gelmesse bulcam mecbur ya eski evimin orda iki tane daha vardı burası sokak değil cadde önüne geçmiyor malesefMecbur sütcuyu degistirecesin malesef
Bizim burda kasabımız köyünden getiriyor yufkacımızdada var çevrende öyle yerler vardır belkiBurada başka sütçü görmedim hiç gelmesse bulcam mecbur ya eski evimin orda iki tane daha vardı burası sokak değil cadde önüne geçmiyor malesef
Yapmayı planladığım işleri yaptım ama çok yoruldum çocuklarla uğraşmaktan bu saate anca bitti bebisten çok abisi yoruyor beni canı sıkılıyor ve yaramazlik yapıyor sürekliKahvemi içip hemen akşam yemeğini yapıcam patatesli barbunya yemeği ve bulgur pilavı yapıcam
Sonra derin dondurucuyu aktarıp temizlicem
kavanozları toparlıcam bir kaç kere toparlayıp bodruma indirtmistim bu son posta olacak memlekete götürürecegiz inşallah
Arabanin kılıflarını makinaya atıcam
Çocukların yeni alınan kıyafetlerini atıcam
Ne zamandır yapıcam diyipte sıra gelmeyen işler bugün bu işlere odaklanacagim
Bugün eşim diyodu bi köylük bi yer var bu tarafta 5 kiloluk bidonda gordum ddi gelmesse soyliucen alsin olmadiBizim burda kasabımız köyünden getiriyor yufkacımızdada var çevrende öyle yerler vardır belki
Bugün kredi kartımı kapattırdım.
Kartı da kırıp attım..
kredi kartı olunca çok harcama yaptığımı fark ettim.
Toplam borç 2000 tl
Bu ay ki tutar 1600
1600 lirayı bu ay ödeyecğz, kalan tutarı da öbür ay kapatırz..
Eşim de istemiyor kartı, nakit harcayalım diyor
Haklı da, paramız varsa harcarız. Yoksa da gereksiz yere borçlanmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?