Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Öğlen uyandım
Kahvaltı yaptık
Banyoya girdim
Evi toparladım
Birazdan perde bakmaya gidicez
Yırtıldı da...
Genelde perdelerim store aslında
Sadece küçük oda ve mutfak tül perde
Zorla su içiyorum mecbur
Susamıyorum hiç
Günde bir bardak içmezdim ama aylardır günde 2-2,5 içiyorum , bebeğim için
Ki 2,5 a sabitlemeliyim

binamızın cevresinde ustalar var yalıtım yenileme işleri için.Sabahtan ve az önce iki posta çay ve yanına atıştırmak birşeyler koydum gönderdim aşağıya.
Oğlum bugun ananesiyle beraber memlekete gitti 3-4 gunlugune.
Markete uğradık meyve dondurma kuruyemiş yakalasik 70 tl ödedik.
Evde diş köşe cam kapı heryerin temizlenmesi lazım.Esimde bu hafta yoğun bikac gun cift vardiya tutacak.
Kendimi tamamen temizliğe verip harcama yapmamayi planlıyorum

Disari ciktik eşimin işi vardı bizi parka birkti oğlan oynadı biraz kalabalık ve çok sıcaktı donuste döviz ciye girdik oglusun kumbaradaki paralardan 20 dolar yaptim bir tane dövizci var çok makas verio baya düşük aliyo bozarken bir iki kez oldu kuyumcuya daha yüksek bozdurdum ordan markete 20 harcadım domates kabak biber salatalik kivircik aldim çocuğa balon ekmek yarimşar toz seker ve kırık pirinç aldim 30 kasaba verdim köfte şiş aldim şoktan patates 3 lira bugun daha harcamam

Yapmayı planladığım işleri yaptım ama çok yoruldum çocuklarla uğraşmaktan bu saate anca bitti bebisten çok abisi yoruyor beni canı sıkılıyor ve yaramazlik yapıyor sürekli

Market alışverişi yapalı bir hafta oldu ama eksilenler var memlekete gidene kadar yeter diyordum yetmeyecek tam 10 gün var gitmemize
Sıvı yağ
Tereyağ
Süt
Yumurta
Pirinç
Patates
Karpuz
Pazardan da buzluğa atmak için sebze alıcam bakalım ne kadar gidecek

Bende simdi cay koycam yedik topladim kizartma guzel ama ocak fln batıyor temizledim anca oturdum kabagı fazla aldim pure hazel senin ddigin usul yaptim sogudu onu buzluga attim kendime kadar iki poşet içine acı sivri biberde soteledim domateste koydum kavurma yapıyorum az sulu sarimsaklı eşim pirinçle yemeğini yer bi posette öyle atarim bi sakine iki poşet kizartmalik sivri dograyip attim bide dograyip attim biberi kavuruyorum onuda eşim sever iki karton bardağa domates dograyip attim artık yavastan elime geçtikçe atcam ev çok sıcak en çok menemen için düşünüyorum zor geliyo gözüme

Bugün kredi kartımı kapattırdım.
Kartı da kırıp attım..
kredi kartı olunca çok harcama yaptığımı fark ettim.
Toplam borç 2000 tl
Bu ay ki tutar 1600
1600 lirayı bu ay ödeyecğz, kalan tutarı da öbür ay kapatırz..
Eşim de istemiyor kartı, nakit harcayalım diyor
Haklı da, paramız varsa harcarız. Yoksa da gereksiz yere borçlanmayız.

Konserve yapıyorum hatta sona tencerede kavonazs az gelcek kadar kalır da buzluga atıyorum kışın ogluş seviyo ikimize yetcek kadar atıyorum menemen konservesi büyükse kalanı et yemeğine soteye makarnayada koyuyorum çok lezzetli oluyo yazın yer gibi hem lezzetli hem hesaplı yaparken çok sıkılıyorum ama kışın elimin altında güzel oluyor iyiki yapmisim diyorum gecdn sene tasinma isim var diye dogru düz gün bisey atamadık zorluğunu cektim saolsun kayın validem verdi biseyler bamya baktim göremedim markette pazarda geçen kilosu 15 20 tl 'ydı düşse iki posette ondan koyarım ağustosta kapya hem közleyip hemde çigden atcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…