Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Adama ne diyelim ki
Mazota benzine zam
Yeme bugdaya zam
..
Artik paket sutler ve peynirler de cok pahali.
Oeta direk şaban filmi geliyor aklimi.
1 tek zeytinini cam kavanozda sakliyor hanimiş zeytin diye seviyor

Adama ne diyelim ki
Mazota benzine zam
Yeme bugdaya zam
..
Artik paket sutler ve peynirler de cok pahali.
Oeta direk şaban filmi geliyor aklimi.
1 tek zeytinini cam kavanozda sakliyor hanimiş zeytin diye seviyor
Paketlerindende ayrıca vergi alınıyorya ondan pahalı gidip kestirip tabaga koydurcan eskisi gibi

Çok güzel düşünmüş bebişin şimdiden birikimi var
Evet sağolsun ananemizin eli açık.Zaten bayramlarda kıyafet,ayakkabi,bot,mont falan aliyor.karne günü ve ara zamanlarda oyuncak gibi şeyler fazlasıyla aliyor.
Doğum gününde de altın hediye ediyor farklı ve özel olsun diye.

Buyuk odayi toparladim. Kapisini kapattim. Banyoyu temizledim yikadim. Esim bu arada kahvaltiyi hazirladi. Kahvaltiyi yaptik.
Birazdan temizlik yapicaz biraz.
Ogleden sonra çaya midafirlerimiz var. Kek kurabiye yapacagim çay ile. Uzerine meyve ikram ederim.
Aksamdan fasulye islattim .menüm belli.

Bu aydan ekime kadar 5 Gr hedefi koydum kendime bu kadar masrafın olacağı bir ayda yine de birikimsiz hedefsiz olmaz
Bugün pek iş yapmak istemiyorum eşim yardımcı olamıyor pilim bitiyor dün bebiş huzursuzdu enerjim bitmişti o yüzden fazla iş yapmayacağım
Akşama köfte patates yemeği,yayla çorbası pirinç pilavı ve yeşil salata yapacağım

31 yaşıma gircem 7 yıl bitmek üzere 1 ay var. Misafirlerimi kuaföre bıraktık onlar ordan kendi düğünlerine geçecek biz geldk teyzemin kızına düğündeyiz dün 26 lra harcadm süt çocuklara kraker yicek bişeyler pazarq gidemedik dün kına vardı orda olunca inşallah salı günü gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…