- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.921
28 oldum 4,5 yıldır da evliyim 2 tane de oğluşum varBu arada kizlar kac yillik evlisiniz kac yasindasiniz.
Aramiza yeni katilanlar da oldu. Eski uyelerimiz de var.
30 yasima girecegim.evlilikte 6 yilim bitecek birkac ay sonra
masallah yenisiniz saniyordum25 yaşındayım bende 5 yıldır evliyim
Yok canım oglum 3 yasinda evlendikten bir yil sonra hamile kaldım 22 yasinda dogum yaptim . Eylül 2014 te evlendikmasallah yenisiniz saniyordum
Masallah. Darisi bizeAyyy en büyük benim galiba 39 yasindayim.15 yıllık evliyim.13 yaşında oğlum var
Bu arada kizlar kac yillik evlisiniz kac yasindasiniz.
Aramiza yeni katilanlar da oldu. Eski uyelerimiz de var.
30 yasima girecegim.evlilikte 6 yilim bitecek birkac ay sonra
Bende ayni canim.Ben üni biter bitmez 23 yaşında evlendim koca hazır olunca erken evlendim diyordum kendime sen daha küçük evlenmişsinScss94
Bizim ki de öyle kaçıracam korkusuyla tabi şimdi öyle demiyor ben evlenelim diye ısrar etmişimBende ayni canim.
Normalde unv bitirip atanip biraz kendi badima takilayim dedim ama benimki durdurmadi evlenelim diye diye basimi yedi
Bizde bugun farkli bir semte pazara gidecegiz. Bende domates vs bakacagim.Dün 5 kg dolma biber aldım 2.5 tl di kg fiyatı . 5 kg patlıcan oda 2 tl di . Hemen temizledim eşimde balkona astı kızlar 2 gündür hava 44 derece şimdi baktım içeri alınacak duruma gelmişler takır takır baya hızlı oldu kurutmalık yapma işim
Ben üni biter bitmez 23 yaşında evlendim koca hazır olunca erken evlendim diyordum kendime sen daha küçük evlenmişsinScss94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?