- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.941
Vişne baktın mı püre hiç burada 10 diyorlar siparişle geliyor . 10 bana fazla geliyor ya et mi alıyoruz allah aşkına diyorum . Dün arkadaşım aradı manavdaki adam eşime 6 tl demiş hemen gidin sipariş verin dedi gittik hiç 6 filan demiyor bilmiyorum öğrenmek lazım filan dedi . Bende 6 tl demişsiniz diyorum hiççççBizde bugun farkli bir semte pazara gidecegiz. Bende domates vs bakacagim.
Kolay gelsin canımÇok yorgunum yarın bina toplantısı var çay demlerim yanınada bişeyler hazırlarım ikramlık çocuklara annem kendi evimde bakarım getirin dedi yemegim var yarına bişey yapmam eve geçince ütü yapmam lazım koca bir sepet var
5lik olanlari pek begenmedik. 7 liraya olanlar guzeldi canimVişne baktın mı püre hiç burada 10 diyorlar siparişle geliyor . 10 bana fazla geliyor ya et mi alıyoruz allah aşkına diyorum . Dün arkadaşım aradı manavdaki adam eşime 6 tl demiş hemen gidin sipariş verin dedi gittik hiç 6 filan demiyor bilmiyorum öğrenmek lazım filan dedi . Bende 6 tl demişsiniz diyorum hiçççç
Geçen sene 8 kg almıştım 6 tl di bu sene de 8 almak istiyorum yada 105lik olanlari pek begenmedik. 7 liraya olanlar guzeldi canim
Ben varım ve benden büyükler de var canım merak etme ☺ 40 oldum. 10 yaşında kızım 17 senelik evliyizAyyy en büyük benim galiba 39 yasindayim.15 yıllık evliyim.13 yaşında oğlum var
Allah kızını analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inşallahBende 27 yaşımdayım 4 yıllık evliyim biri 2.5 yaşında biri 2 günlük iki tane kuzum vareşimle 7 yıldır tanışıyoruz :)
Bebis ve sen iyisin insallahBende 27 yaşımdayım 4 yıllık evliyim biri 2.5 yaşında biri 2 günlük iki tane kuzum vareşimle 7 yıldır tanışıyoruz :)
Sağol cnm darısı sana olsun sağlıkla al kucağınaAllah kızını analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah
Iyiyiz çok şükür hızlı toparlıyoruz:) kaynanam var bakıyo bize bizde kuzumla bol bol koklasiyoruzBebis ve sen iyisin insallah
Amin inşallah geçmişi şimdi okuyorum da öyle fark ettim Doğum yaptığınıSağol cnm darısı sana olsun sağlıkla al kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?