- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.961
Uzun sürüyor ama iyi yapmışsın bende kapak almam lazım alınca başlamak istiyorum yavaştan erişte falan kesişcek daha çok iş var sıraya koymam lazımKizlar 8de oturduk daha bitiremedik konserve isini. Dogruyoruz halayorucu
Geçen sene 20 kg yapmıştım 9 da başladım 3 de doğrama işini bitirdim tek başıma yapmıştımKizlar 8de oturduk daha bitiremedik konserve isini. Dogruyoruz halayorucu
Kac kavanoz cikmisti tucecim hatirliyor musunGeçen sene 20 kg yapmıştım 9 da başladım 3 de doğrama işini bitirdim tek başıma yapmıştım
Ben ağirlasmadan baslayim dedim canim. Malum ekim gibi gorunuyor dogum.Uzun sürüyor ama iyi yapmışsın bende kapak almam lazım alınca başlamak istiyorum yavaştan erişte falan kesişcek daha çok iş var sıraya koymam lazım
Allah bağışlasınGaliba en eski benim
35 yaşındayım 12 yılı biraz geçti evleneli.
Bir tane oğluşumuz var 9 yaşına girecek insallah
25 tane yarım kg lık çıkmıştı pürecim Nisanda bitti ya yetişmedi banaKac kavanoz cikmisti tucecim hatirliyor musun
Amin hepimizinkini InsallahAllah bağışlasın
HoşgeldinizSelam kızlar çok uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum ama bir türlü birikim yapamıyorum inşallah sizin sayenizde yapmak istiyorum
Bi yerden paramız gelicek onu bekliyorum 10.00 kadar direk altın yaptırıcam,,,
Ayrıca her ay bir çeyrek hedef belirlemek istiyorum yada en azından 1 grm alabilmek istiyorum
İnşallah hedefimi tutturabilirim
Bu arada kendimi de tanıtayım
Gelecek ay 31 yaşında olacağım 2 kızım var biri 12 yaşında diğeri 10.5 aylık
Hepinize iyi pazarlar
Hoş geldin canim bugun pazartesi degil mi yaSelam kızlar çok uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum ama bir türlü birikim yapamıyorum inşallah sizin sayenizde yapmak istiyorum
Bi yerden paramız gelicek onu bekliyorum 10.00 kadar direk altın yaptırıcam,,,
Ayrıca her ay bir çeyrek hedef belirlemek istiyorum yada en azından 1 grm alabilmek istiyorum
İnşallah hedefimi tutturabilirim
Bu arada kendimi de tanıtayım
Gelecek ay 31 yaşında olacağım 2 kızım var biri 12 yaşında diğeri 10.5 aylık❤❤❤
Hepinize iyi pazarlar
Ahahhhhhhhh evet yaaaaa ben niye hala pazarda kaldım kiiiHoş geldin canim bugun pazartesi degil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?