Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Arabaya yakıt aldı eşim depoyu doldurdu ne kadar tuttu bilmiyorum.ütü yaptım çay demledi eşim yanınada baklava vardı misafirlerimiz almış ondan kalanı yedik yarın erken kalkıp kızları anneme bırakcaz çanta hazırlamam lazım

Günaydınlar mutlu haftalar
Dün bütün evde temizlik yaptım.Cam balkonumuz var bayağıda buyuk.Tadilat dolayısıyla harç ve boya oldu temizlemekte çok zorlandım yaklaşık 3 saat uğraştım yoruldum.
Yemek falanda yapamadim tabi zaten halim kalmadı.oğluşumuzda olmadığı için hiç ara vermeden devam ettim.esimde dışarıda birşeyler yiyelim dedi.60 tl ödedik.dönüste
4.5 tl ye plastik temizlik için kova aldım.
Başka harcama olmadi.
Bugün pazara ugrayacagim mutlaka harcama olacak.
Yerli üreticiden domates ve biber alacağım.
Barbunya fiyatlarına bakacağım.
Diffüz icin çok alacağım.
Domates işinede sanırım bikac haftaya başlarım.
Ben 300 ml kavanozlara yapıyorum dometes sosunu daha pratik oluyor kullanması.
500 kavanoza melemen yapıyorum.

Selam kızlar çok uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum ama bir türlü birikim yapamıyorum inşallah sizin sayenizde yapmak istiyorum

Bi yerden paramız gelicek onu bekliyorum 10.00 kadar direk altın yaptırıcam,,,

Ayrıca her ay bir çeyrek hedef belirlemek istiyorum yada en azından 1 grm alabilmek istiyorum

İnşallah hedefimi tutturabilirim

Bu arada kendimi de tanıtayım
Gelecek ay 31 yaşında olacağım 2 kızım var biri 12 yaşında diğeri 10.5 aylık

Hepinize iyi pazarlar

Hoşgeldiniz

Günaydın kahvaltı için babamızı bekliyoruz nöbetten gelecek. Öğlen arkadaşıma gideceğim eşim dinlenir evde . Sonra da öğleden sonra görüş günümüz doktora gideceğiz Akşama da bakarız alışveriş yapacağız canım dürüm istiyor emin değilim ne yeriz

Hoş geldin canim bugun pazartesi degil mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…