Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kronikuykucu senin mesajın var mı diye hızlı hızlı baktım göremedim canım inşallah bebişinle kaynaşıyorsunuzdur..

Kızlar haftasonu eşimin anne-babası köyde kalıyordu onları ziyarete gittik 115 km fln bize.. Kızım dün orada kaldı kedi yavruları vs vardı biz eşimle şok olduk hiç ayrılmamıştım kızımdan şimdiye kadar bir gece bile bu bir ilk oldu çok garip duygular hissettim bakalım heran haber gelebilir ben eve gitmek istiyorum diye bizimkinden

Bu arada 32 yaşındayım bende 5,5 yıllık evliyim 5 yaşında 1 kızım var 7 aylık olmadan doğmuştu da... eşimle de 8 yıla yaklaştı tanışalı

Mehaba canim hosgeldin .
Hedeflerimiz gercek olur insallah.
Calisiyor musun.

Cok yapsak da birsey olmuyor bozulmuyor zaten. Neredeyse hazirana kadar duzgun domates cikmiyor ancak yeter bize.
Ayni gun icerisinde patlican biber alirsam kizartma yapacagim 5 pisirimlik kadar.
Kiraz alamadim bir turlu

Kışlık hazırlığına bende başladım. Haftasonu sorgun tabiat parkına gittik. Çok beğendik. Yol üstündeki satıcılardan biber , domates ve dolma biber aldım. Dolaba yerleştirdim . Haftaya tekrar gidip kamp yapma planımız var. O zaman dönüşte tekrar alacağım. Biriktirdiğim kira gelirimle tam altın aldım 1710 TL. Hiç araştırmadan aldım. Beklettikçe harcıyorum çünkü.

Merhaba bayadır giremiyorum ev taşıma faslımız vardi küçük cocukla zor oldu malesef.. neyse ki bitti :)

Taşinma masraflarindan dolayi birikime ara vermistim, biryerden bekledigimiz bir para vardi o geldi 18bin civarinda, dolara cevirdim 3200 dolar yapti.

Tanışmaya gelirsek 28 yaşındayım eşimle 8 yildir beraberiz , 3 yildir evliyiz 1.5 yasinda bir oğlumuz var

Uzerime bi uyuşukluk geldi.
Kileri daginik gorunce.
Hicbirsey yerlestirmedim.
Esim konserveleri doldururken disina dokmus. Yikasam birsey olur mu. Yani kapaklardan iceriye su sizar mi

Geçenlerde bi arkadas geldi. Stoklardan birkac parca gordu. Niye bu kadar cok aliyosun dedi.
Bir de milletle ugrasiyoz.
Bizim bi eniste vardi. Annemlere gelince dolaplara raflara bakardi.
Konserve tursu vs gordugunde laf ederdi. Herseye burnunu sokardi.
Bi erkek baldizinin dolabina kilerine niye bakar ki. Terbiyesiz.
Ayy aklima geldi.
Gebelik basima vurdu

Dün 85 TL lik market alışveriş yaptık inşallah gidene kadar yeter bize
Pazardan bamya patlıcan ve fasulye alıp buzluğa atmak istiyorum bakalım eşim çok yoğun bende çocuklarla çıkamam
Konserveler reçelleri kv evinde yapıyoruz tarhana bulgur pekmez salca daha aklıma gelmeyen bir çok şeyi yapıyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…