- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.001
Bereketli olsun iyi yaptinBanka’dan 40 dolar aldım fiziki
Bozuklukları attığım kumbarama koyacağım
Yılbaşın da açıcağız
Iyi yaptin bereketli olsun. Bu hafta 430a kadar satildi ceyrek altinKışlık hazırlığına bende başladım. Haftasonu sorgun tabiat parkına gittik. Çok beğendik. Yol üstündeki satıcılardan biber , domates ve dolma biber aldım. Dolaba yerleştirdim . Haftaya tekrar gidip kamp yapma planımız var. O zaman dönüşte tekrar alacağım. Biriktirdiğim kira gelirimle tam altın aldım 1710 TL. Hiç araştırmadan aldım. Beklettikçe harcıyorum çünkü.
Berekteli olsun birikime devammMerhaba bayadır giremiyorum ev taşıma faslımız vardi küçük cocukla zor oldu malesef.. neyse ki bitti :)
Taşinma masraflarindan dolayi birikime ara vermistim, biryerden bekledigimiz bir para vardi o geldi 18bin civarinda, dolara cevirdim 3200 dolar yapti.
Tanışmaya gelirsek 28 yaşındayım eşimle 8 yildir beraberiz , 3 yildir evliyiz 1.5 yasinda bir oğlumuz var
Gecmis olsun.Üfff ya ne zaman birikim yapmaya kalksam illa ki bi sorun çıkıyor buzdolabım sürekli bozuluyordu bugün tamamen iflas etti,,, gittik aldık artık en uygunu 3.500 e bulabildik 9 ay taksitle
Sağol canım zaten 6 ay önce motoru değişmişti 700 tl verip yaptırdık ,, boşa yaptırmışız Ariston marka 8 yıllıktı,,, şimdi Arçelik aldık 3 yıl garanti ek 4 yıl garantiyi de 6 ay içinde yaptırabilirmişiz ona da 400 tl dedilerGecmis olsun.
Valka bende beyaz esyalara birsey olacak diye ödüm kopuyor.
Kac yillikti ne markaydi
Büyük oğluma 50 Gr yaptırmıştım ama borca vermiştik ufaklığa da o kadar olmasa da 40 Gr olur.ne yapmayı düşünüyorsun bileziklerleMerhaba kızlar.. ayın 15 ine kadar birikim yok benim .. eşime işyerinden bebis için bi çeyrek birde 300 tl para vermişler 300 'ün üstünü tamamlayıp bi çeyrek daha alcam .. kuzucum adına biriktirip bilezik yapcam .. oğluma da 36 gr bi bilezik yapmıştım. Kızıma da yapabilirim inşallah..
Benim de aklımda ne zamandır bu hafta içinde yaparım bendeCanim şöyle acili ekşili bi kısır istedi. Yesillik alayim da yapayim biraz
Çok zorda kalmadıkça bozmak istemiyorum cnm .. ilerde eğitim masraflarına bi katkı olabilir yada büyüdüklerinde hatıra olarak kendilerine vermek istiyorumBüyük oğluma 50 Gr yaptırmıştım ama borca vermiştik ufaklığa da o kadar olmasa da 40 Gr olur.ne yapmayı düşünüyorsun bileziklerle
Sezeryana alindiysa toparlayamamistir kendini daha. Off cok zor
Benimde 6 yillik oldu.Sağol canım zaten 6 ay önce motoru değişmişti 700 tl verip yaptırdık ,, boşa yaptırmışız Ariston marka 8 yıllıktı,,, şimdi Arçelik aldık 3 yıl garanti ek 4 yıl garantiyi de 6 ay içinde yaptırabilirmişiz ona da 400 tl dediler
Ya bende hesap mi actirsam napsam. Ayri biriktirmedikce baska seylere harcaniyor ev araba vs icin mesela.Çok zorda kalmadıkça bozmak istemiyorum cnm .. ilerde eğitim masraflarına bi katkı olabilir yada büyüdüklerinde hatıra olarak kendilerine vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?