Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kileri duzelttim.yapilanlari yerlestirdim.
Evi toparladim. Buzluktaki kalan son yesil fasulyeyi pisirecegim. Esim de dunden kalan kuru fasulyeyi yer.
Yanina pilav cacik.
Yesil fasulye bulursam 2 pisirimlik atarim .gecen yil cok yaptigimdan bu yil canim cekmiyor hic. Belki 2 pisirimlik de bamya yaparim. Bezelyem var 6 pisirimlik alternatif

Iyi yaptin bereketli olsun. Bu hafta 430a kadar satildi ceyrek altin

Berekteli olsun birikime devamm

Merhaba kızlar.. ayın 15 ine kadar birikim yok benim .. eşime işyerinden bebis için bi çeyrek birde 300 tl para vermişler 300 'ün üstünü tamamlayıp bi çeyrek daha alcam .. kuzucum adına biriktirip bilezik yapcam .. oğluma da 36 gr bi bilezik yapmıştım. Kızıma da yapabilirim inşallah..

Üfff ya ne zaman birikim yapmaya kalksam illa ki bi sorun çıkıyor buzdolabım sürekli bozuluyordu bugün tamamen iflas etti,,, gittik aldık artık en uygunu 3.500 e bulabildik 9 ay taksitle
Gecmis olsun.
Valka bende beyaz esyalara birsey olacak diye ödüm kopuyor.
Kac yillikti ne markaydi

Gecmis olsun.
Valka bende beyaz esyalara birsey olacak diye ödüm kopuyor.
Kac yillikti ne markaydi
Sağol canım zaten 6 ay önce motoru değişmişti 700 tl verip yaptırdık ,, boşa yaptırmışız Ariston marka 8 yıllıktı,,, şimdi Arçelik aldık 3 yıl garanti ek 4 yıl garantiyi de 6 ay içinde yaptırabilirmişiz ona da 400 tl dediler

Büyük oğluma 50 Gr yaptırmıştım ama borca vermiştik ufaklığa da o kadar olmasa da 40 Gr olur.ne yapmayı düşünüyorsun bileziklerle

Büyük oğluma 50 Gr yaptırmıştım ama borca vermiştik ufaklığa da o kadar olmasa da 40 Gr olur.ne yapmayı düşünüyorsun bileziklerle
Çok zorda kalmadıkça bozmak istemiyorum cnm .. ilerde eğitim masraflarına bi katkı olabilir yada büyüdüklerinde hatıra olarak kendilerine vermek istiyorum

Benimde 6 yillik oldu.
Bugun mutfaktayim birsey tik etti. Bi baktim tezgahin altindan su geliyor. Hemen bulasik mak kapattim . Borusu cikmis. Allahtan oradaydim. Yoksa evi su basardi

Çok zorda kalmadıkça bozmak istemiyorum cnm .. ilerde eğitim masraflarına bi katkı olabilir yada büyüdüklerinde hatıra olarak kendilerine vermek istiyorum
Ya bende hesap mi actirsam napsam. Ayri biriktirmedikce baska seylere harcaniyor ev araba vs icin mesela.
Ama ev araba vs almaya kalkinca en ufak meblag bile degerli oldugu icin cocuklarin hesabi da kullaniliyor. Bilemiyorum naparim

Artık hafiften ellerim şişmeye başladı bugün fark ettim, tuza dikkat etmeliyim..
Eve gelirken iki ekmek aldım a 101 den
2,50 lira ödedim.
Carrefour dan da;
üzüm 1kg
Bir buçuk kg patates
Üç patlıcan
Yarım kg taze fındık
10 lira da bunlara ödedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…