Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese tünaydın
Sabah 7.30 'da mesai basliyor.1 tl açma alarak açılışı yaptım.
Yoğun bir sabahla gune basladim,ancak okuyup yazacak fırsatı buldum.
Bugün harcama yapmamayi planlıyorum.
Eşim vardıysan geldi uyuyor evde.o zaten bensiz harcama yapmaz.
Eşimin bugün doğum günü hiç birşey alamadım hediye olarak.evin tadilatı ve çürümesi,iş yerinin yoğunluğu sebebiyle ne alsam diye düşünecek bile zamanım olmadi malesef.
Artık maaşta bakacagim birşeyler.
Aslında kıyafet ve ayakkabısı sezon basında fazlaca aldık.
Ne alsam bilmiyorum.
Sizlerden de değişik önerileri olan varsa açığim

Hahahah haftaya Cuma benim Doğum günüm birkaç haftadır tezgah üzerine kırmızı çöp kovası arıyorduk ben istiyordum. Bizimki büyük kalıyordu birde sıcaktan kenarı çatlamış bizimkinin . Dün aldık bi çöp kovası . Eşim diyor ki bende sana Doğum günü hediyesi çöp kovası siparişi verecektim sağ ol ya dedim çok romantiksin

Bende düzensizlikten ve herşeyin yerli yerinde olmamasından hiç ama ama hiç hazetmiyorum.
Mesela, dun akşam kuruyan çamaşırları eşim katlamış ama ben biraz kötü olmuştum yerlestiremedim bugun aksama kadar kafamı bu durum mesgul eder durur.

Aslında hiç iyi değil böyle şeylerle içimizi ve kendimizi sıkmak ama niye rahat olamıyorum
ya da olamiyoruz.
Annem ve esim sürekli takinti yapma diye dile getiriyorlar.
Offf offf rahat olmak istiyorum.

Bende öyleyim biliyor musun sorunluyum resmen. Dün üzerimden çıkarttığım kıyafeti yere bıraktım katlamadan attım daha doğrusu ama çok yorulmuştum çok sıcaktı yemekten sonra karnım sertleşmişti . Eşim dedi ki onu oraya attın bak dk tutuyorum 5 dk sonra kalkıp alırsın onu karnına ağrı girer dedi ki haklı aynen öyle oldu . Ben kalabalık hiç birşeyi sevmiyorum . İnan buraya kim misafir gelecek diye 2 tane tek kişilik nevresim takımı yastık yorgan getirdim. 3. Kişi gelse yok yani sevmiyorum kalabalığı

Hakkatten iyiymiş.
Erkekler böyle ya..
Bizimde tost makinası bozuktu uzun zamandır aklima geldikce fiyatina modeline bakiyordum gelip gecerken, eşimde 3 yıl önce doğum günümde tost makinası almisti

Bende evimizin değil benim şahsımın doğum günü demiştim.
Sonra bidaha evin ihtiyacını doğum gününe denk getirmeyi birakti

Beni yemeğe götürecekmiş bende okey dedim valla ben ona Doğum gününde arkadaşıma gidiyorum diye evden çıkıp pasta almaya gitmiştim kapıda mumlarım yakıp zile basmıştım şoka girmişti

Bende tam böyleyim.Sadece kendimi değil annem geldiğinde onu,eşimi ve oğlumuda bu konuda biraz bunaltiyorum bence.
Hafta sonu rutin temzilik günüm gezmese olsa,düğünde olsa,piknikte olsa o şekilde bırakayım ertesi günü yapayım durumum yok.
O gün olacak.
Yada bir gece önceden yapıyorum mutlaka.
Ama cumartesi o işler yapılmış olacak

Aaaa ruh ikizim şoktayım şuan aynı ben

Pazartesi Çarşamba Cuma temizlik rutinim yapmazsam düzgün temiz olmassa asla rahat edemem

Beni yemeğe götürecekmiş bende okey dedim valla ben ona Doğum gününde arkadaşıma gidiyorum diye evden çıkıp pasta almaya gitmiştim kapıda mumlarım yakıp zile basmıştım şoka girmişti
Benim planımda pasta alıp kapıyı çalmadan yakmaktı.
Hediye işine maaşta bakacagim.zaten daha ne alacağım konusunda fikrim yok.

Günaydın kızlar dün teyzem e gttim çok iyi geldi teyze kızıda geldi hoş sohbet oldu ama iki vesaik gidip geldim yoruldum çocuk gece 11 bucuktu uyudu sabah 7 değildi kalkti hala uyanık kahvaltiya arkadaşa gitcektim hava yagio bide erken uyandik orayada bir vesaik gitces öglen o binada başka komşuya diger komşularla toplancas öglen ogluş uyur uyanır insallah gitces hava arada yağacak gibi o komsu kactir çağırıyor eşim hava yagio ddi ama gitcem pogaca yapasim var benimkini begeniyorlar gitcegimiz kizinda bi benim oglanla bide 10 aylık kızı var iki çocukla çok ugrasmasin ddik

Gun

Akşama etli kuru fasulye, pirinç pilavı,salata yapıcam yogurlu patlıcan salatası da var
Çamaşır atmaya başladım 2 posta daha atıcam havada kapalı
Canim bende senin gibi hazirlik yapmak istiyorum dogumdan sonra kolaylik olsun diye buzluga bircok sey koymustun. Simdi rahatsin degil mi.
Neler yapmistin

Canim bende senin gibi hazirlik yapmak istiyorum dogumdan sonra kolaylik olsun diye buzluga bircok sey koymustun. Simdi rahatsin degil mi.
Neler yapmistin
Bende doğum öncesi hazırlık yapmıştım ve çok iyi olmuştu.kolik bir bebekle geleni ağırlamak epeyce zor olmuştu.iyiki hazırlık yapmışım demistim.
Ben kendi haziliklarimi yazayim fikir amacli

*buzluk böreği
*sigara böregi
*3 kalip mozaik pasta
*3kalip kek
* poğaça
*yaprak sarma
*tatlı - tuzlu kurabiye
*2 kilo kadarda mantı yatırmıştım

Ekran resmi aldim.
Keki buzluktan cikarinca sadece cözülmesini beklicez degil mi. Isitmak filan var mi. Tadi nasil olur.
Tatli tuzlu kurabiye yaparsam kavanozlara koyacagim bayatlamiyor.

İşyerime yakın büyük bir avm var baya eski
Yavaştan mağazaların çoğu kapanıyor avm nin içinde ki
Yukarısına çıktım blşeyler yemek için
Yemek bölümünden de çoğu yer kapanmış
Esnaf iş olmadigindan piyasanin sıkıntılı oldugundan şikayetci.
Gecen yil arac lastigi almak icin bayileri gezdik sanayiye gittik. Adam bizim meslekleri duyunca kralmişiz gibi konustu. Sizler yine maaslisiniz her ay geliriniz belli vs diye. Biz esnaf zordayiz dedi.
Esimin bi arkadasi var gebze sanayi bolgesinde arac tamir isi . Kapatti isyerini

Şuan gerçekten esnavın işi çok zor, çok büyük firmalar bile kapanıp gittiğne göre..
Allah sonumuzu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…