- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.201
HahahahHerkese tünaydın
Sabah 7.30 'da mesai basliyor.1 tl açma alarak açılışı yaptım.
Yoğun bir sabahla gune basladim,ancak okuyup yazacak fırsatı buldum.
Bugün harcama yapmamayi planlıyorum.
Eşim vardıysan geldi uyuyor evde.o zaten bensiz harcama yapmaz.
Eşimin bugün doğum günü hiç birşey alamadım hediye olarak.evin tadilatı ve çürümesi,iş yerinin yoğunluğu sebebiyle ne alsam diye düşünecek bile zamanım olmadi malesef.
Artık maaşta bakacagim birşeyler.
Aslında kıyafet ve ayakkabısı sezon basında fazlaca aldık.
Ne alsam bilmiyorum.
Sizlerden de değişik önerileri olan varsa açığim
Bende düzensizlikten ve herşeyin yerli yerinde olmamasından hiç ama ama hiç hazetmiyorum.Su faturamız gelmiş 2 aylık geliyor dönem dönem yani ve buradaki tek ucuz şey su 32 tl geldi . İzin dönüşü bir arkadaşın kolileri filan vardı üst katta oturan arkadaşın evindeymiş onlarda evi boşaltıyorlarmış . Koliler ortada kalıyor 15 Temmuz da gelip alacağız tayin yerine giderken dediler alabilir misiniz dediler . Eşimde olur 15 günden birşey olmaz dedi aldık bende birbirimizden başka kim var diye düşündümaldık .tayinler durdu tabi bunlar izne çıkmışlar adam geldi PC si vardı aldı gitti bozuldum biraz sabahın köründe geldi 7 de şimdi de tatilde geziyorlar . Eşim eğer tayinler başlayınca daha almazsa kolileri çuvalları o zaman kapıya koyacağım artık dedi gelip alsalar ya evimde kalabalık nefret ediyorum
Bende öyleyim biliyor musun sorunluyum resmen. Dün üzerimden çıkarttığım kıyafeti yere bıraktım katlamadan attım daha doğrusu ama çok yorulmuştum çok sıcaktı yemekten sonra karnım sertleşmişti . Eşim dedi ki onu oraya attın bak dk tutuyorum 5 dk sonra kalkıp alırsın onu karnına ağrı girer dedi ki haklı aynen öyle oldu . Ben kalabalık hiç birşeyi sevmiyorum . İnan buraya kim misafir gelecek diye 2 tane tek kişilik nevresim takımı yastık yorgan getirdim. 3. Kişi gelse yok yani sevmiyorum kalabalığıBende düzensizlikten ve herşeyin yerli yerinde olmamasından hiç ama ama hiç hazetmiyorum.
Mesela, dun akşam kuruyan çamaşırları eşim katlamış ama ben biraz kötü olmuştum yerlestiremedim bugun aksama kadar kafamı bu durum mesgul eder durur.
Aslında hiç iyi değil böyle şeylerle içimizi ve kendimizi sıkmak ama niye rahat olamıyorum
ya da olamiyoruz.
Annem ve esim sürekli takinti yapma diye dile getiriyorlar.
Offf offf rahat olmak istiyorum.
Hahahahhaftaya Cuma benim Doğum günüm birkaç haftadır tezgah üzerine kırmızı çöp kovası arıyorduk ben istiyordum. Bizimki büyük kalıyordu birde sıcaktan kenarı çatlamış bizimkinin . Dün aldık bi çöp kovası . Eşim diyor ki bende sana Doğum günü hediyesi çöp kovası siparişi verecektim sağ ol ya dedim çok romantiksin
Beni yemeğe götürecekmiş bende okey dedim valla ben ona Doğum gününde arkadaşıma gidiyorum diye evden çıkıp pasta almaya gitmiştim kapıda mumlarım yakıp zile basmıştım şoka girmiştiHakkatten iyiymiş.
Erkekler böyle ya..
Bizimde tost makinası bozuktu uzun zamandır aklima geldikce fiyatina modeline bakiyordum gelip gecerken, eşimde 3 yıl önce doğum günümde tost makinası almisti
Bende evimizin değil benim şahsımın doğum günü demiştim.
Sonra bidaha evin ihtiyacını doğum gününe denk getirmeyi birakti
Bende tam böyleyim.Sadece kendimi değil annem geldiğinde onu,eşimi ve oğlumuda bu konuda biraz bunaltiyorum bence.Bende öyleyim biliyor musun sorunluyum resmen. Dün üzerimden çıkarttığım kıyafeti yere bıraktım katlamadan attım daha doğrusu ama çok yorulmuştum çok sıcaktı yemekten sonra karnım sertleşmişti . Eşim dedi ki onu oraya attın bak dk tutuyorum 5 dk sonra kalkıp alırsın onu karnına ağrı girer dedi ki haklı aynen öyle oldu . Ben kalabalık hiç birşeyi sevmiyorum . İnan buraya kim misafir gelecek diye 2 tane tek kişilik nevresim takımı yastık yorgan getirdim. 3. Kişi gelse yok yani sevmiyorum kalabalığı
Aaaa ruh ikizim şoktayım şuan aynı benBende tam böyleyim.Sadece kendimi değil annem geldiğinde onu,eşimi ve oğlumuda bu konuda biraz bunaltiyorum bence.
Hafta sonu rutin temzilik günüm gezmese olsa,düğünde olsa,piknikte olsa o şekilde bırakayım ertesi günü yapayım durumum yok.
O gün olacak.
Yada bir gece önceden yapıyorum mutlaka.
Ama cumartesi o işler yapılmış olacak
Benim planımda pasta alıp kapıyı çalmadan yakmaktı.Beni yemeğe götürecekmiş bende okey dedim valla ben ona Doğum gününde arkadaşıma gidiyorum diye evden çıkıp pasta almaya gitmiştim kapıda mumlarım yakıp zile basmıştım şoka girmişti
Pazartesi Çarşamba Cuma temizlik rutinim yapmazsam düzgün temiz olmassa asla rahat edemem
[/QUOTE
Gün aşırı çamaşır ve bulaşık mak.calisir
Günlük lavabo ve klozet temzilenir
Hafta arası 2 kere küçük süpürge tutulur.
Hafta sonu cumartesi olması şart dip köşe süpürüp silinir,çarşaf v.s değişir.
Pazar çamaşır,ütü,ve mutfak günü,komposto,hamur işi,pişirmesi açıklaması zor olan yemeklikler mutlaka halledilir,
Bunları mutlaka gününü değiştirmeden yapmam şart.ertelersem yada yapamazsam inanılmaz huzursuz ve gergin oluyorum.
Canim bende senin gibi hazirlik yapmak istiyorum dogumdan sonra kolaylik olsun diye buzluga bircok sey koymustun. Simdi rahatsin degil mi.Akşama etli kuru fasulye, pirinç pilavı,salata yapıcam yogurlu patlıcan salatası da var
Çamaşır atmaya başladım 2 posta daha atıcam havada kapalı
Bende doğum öncesi hazırlık yapmıştım ve çok iyi olmuştu.kolik bir bebekle geleni ağırlamak epeyce zor olmuştu.iyiki hazırlık yapmışım demistim.Canim bende senin gibi hazirlik yapmak istiyorum dogumdan sonra kolaylik olsun diye buzluga bircok sey koymustun. Simdi rahatsin degil mi.
Neler yapmistin
Ekran resmi aldim.Bende doğum öncesi hazırlık yapmıştım ve çok iyi olmuştu.kolik bir bebekle geleni ağırlamak epeyce zor olmuştu.iyiki hazırlık yapmışım demistim.
Ben kendi haziliklarimi yazayim fikir amacli
*buzluk böreği
*sigara böregi
*3 kalip mozaik pasta
*3kalip kek
* poğaça
*yaprak sarma
*tatlı - tuzlu kurabiye
*2 kilo kadarda mantı yatırmıştım
Esnaf iş olmadigindan piyasanin sıkıntılı oldugundan şikayetci.İşyerime yakın büyük bir avm var baya eski
Yavaştan mağazaların çoğu kapanıyor avm nin içinde ki
Yukarısına çıktım blşeyler yemek için
Yemek bölümünden de çoğu yer kapanmış
Şuan gerçekten esnavın işi çok zor, çok büyük firmalar bile kapanıp gittiğne göre..Esnaf iş olmadigindan piyasanin sıkıntılı oldugundan şikayetci.
Gecen yil arac lastigi almak icin bayileri gezdik sanayiye gittik. Adam bizim meslekleri duyunca kralmişiz gibi konustu. Sizler yine maaslisiniz her ay geliriniz belli vs diye. Biz esnaf zordayiz dedi.
Esimin bi arkadasi var gebze sanayi bolgesinde arac tamir isi . Kapatti isyerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?