Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ekran resmi aldim.
Keki buzluktan cikarinca sadece cözülmesini beklicez degil mi. Isitmak filan var mi. Tadi nasil olur.
Tatli tuzlu kurabiye yaparsam kavanozlara koyacagim bayatlamiyor.
Ben kekleri soğuduktan sonra yuvarlak kalıp halindeki keki 2 esit parçaya böldüm,sonra stercleyip kalın sefaf poşete (ambalajcilarda kilo ile satılan poşetleri kullaniyorum buzlukta) koyup hiç dışarıda bekletmeden attım.
Misafir kalabaliksa ,2 parca kek, az kişiyse tek parça kek çıkarttım.
2-3saat önceden çıkartmak yetiyor.Aynen yaptığınız günki gibi çıkıyor.
Tadı bozulmuyor,ıslaklık falan olmuyor.
Sizin doğum kalorifer yanma mevsimine denk geliyor sanırım.
Direkt kaloriferin üzerine koyarsanız ılık ılık servis edersiniz.
Ben ısıtma gereği duymadım.
Kurabiyeri saklama kutularına koyup yine üstüne poşet geçirdim olurda koku v.s sinmesin diye.
Misafir sayısına göre hesaplayarak ihtiyacım olduğu kadarını çıkarttım.
Börekler ve dolma zaten çiğ koydum çıkartınca pişirdim.

Merhabalar hepinize :) bu sayfayi takip ediyorum ve cok hosuma gidiyor.
Sizler cok tecrubeli oldugunuz icin yardim isteyecegim sizden :).
Universiteden yaz okulunun ardindan mezun olacagim insallah. Hukuk fakultesini bitiriyorum.
Ama hayat zor birikim sart kafasindayim :)
Simdiye dek az cok para biriktireyim derken ogrenci olarak 3 5 kurus atip uzuuuun bir surec sonu su an 5200 tl param var gune girmistim bir hafta sonra o da gelince 6000 tl param olacak.
Simdi ben bu parayi ne yapsam bilmiyorum. Sizce dolara mi cevirmeliyim?
Bir de altin almaya baslamak istedim tl biriktirirken kredi kartimi bunun icin kullaniyim diyorum cunku altin almasam da bir sekilde kullaniyorum bakiyesi az zaten en azindan bir kismi boyle dolsun diyorum.
Hedefim her ay bir tane yarim gram altin almak.
Ilkini aldim cok sukur :)
size sorum su olacak acaba 22 ayar ile 24 ayar arasindaki fark nedir? Ben bu aldigimi 24 ayar aldim oyle mi devam etmeliyim?
Simdiden tesekkur ederim :)

Selam kızlar nasılsınız biz anneme geldik

Elektrik su faturasını yatırdım 200 tl

Marketten
Ekmek şampuan tarak yoğurt cips kola aldık toplamda 50 tl de ona harcadım,,, bugünlük başka harcamam olmaz heralde

Kaynım altın borcunun bi kısmını yollamış 1 tam,,1 yarım,,,3 çeyrek gönderdi geri kalanını ne zaman gönderir bilmiyorum,,, üzerine katıp bilezik yaptırıcam

Merhaba hosgeldin.
Universite ogrencisi olarak guzel bir meblag biriktirmissin masallah. Devam edersin boyle insallah.
24 ayar altin satarken daha avantajli olursun. 24 ayar olarak devam etmen mantikli.

Elindeki paraya gelince. Altin veya döviz veya mevduat hesabi yaptirabilirsin. Cesitli yatirim alternatifleri mevcut.

Canim bende senin gibi hazirlik yapmak istiyorum dogumdan sonra kolaylik olsun diye buzluga bircok sey koymustun. Simdi rahatsin degil mi.
Neler yapmistin
Evet canım hem yemek için hem de misafirler için bayağı misafirim oldu ve hepsine yettti son bir poşet kaldı sarma,kurabiye,poğaça,börek onlarida da memlekete giderken yolda yemek için çıkartacağım

Aklıma gelenleri yazayım
İçli köfte
Mantı yapmıştık arkadaşlarla
Sarma
Peynirli ve patatesli börek
İki çeşit kurabiye
İki çeşit poğaça
Sulu köfte yaptım 4 poşet
Kizartmalik ya da fırında köfte patates yapmak için köfteler hazırladım
Lahmacun yaptırmıştım onları attım
2 tane tavuk parçalayıp 2 sotelik 2 de fırında ya da sulusunu yapmak için ayırdım koydum
İlik suyu, dövme buğday ve nohut haslayip koydum

Yazdan koyduğum fasulye,bamya,barbunya, bezelye vardı yemek için onlar da pratik oldu

Hiç sebze almadık ama her gün çeşit çeşit menü çıktı bunlarla kv annem bile şaşırdılar
Yemek yapmak için zaman harcamadim misafir geleceğinde de temizlik yaptım bir de pasta kek türü bir şey

hoşgeldin bence 24 ayar gram almaya devam et bozdururken en az fark alınan altın diğerlerinde fark çok oluyor

Ben de hissedemiyorum
Bir iki kıpırdama yeni yeni belki
Cinsiyet bile belli olmadı 5 ayda
Aaaa gerçekten mi benim 12. Haftada gördük cinsiyeti açık açık hiç yanılma payı yoktu . Detaylı ultrason ne zaman olacak sizin

Selam
Öğle ev yemekleri 12,00 TL
çay ısmarlamaca ve içme 4,00 (KISMEN)
Dardanel somon aldım 15,00 falandı unuttum valla
Bir Torku çikolata
Bi de atlet almıştım, fişi var da bakmaya üşendim şimdi kalkıp
Toplam 60 gibi birşey harcamışım
Keşke harcamasak ama hepsi de lazım ki...
Akşama pilav belki dibi kalmıştır
Kuru fasülye var
Yanına salata yaparız
Meyve yeriz
Bugün biraz enerjim düşük yaa
Sebepsiz
Kötü insanları tanıma senesi...

Aaaa gerçekten mi benim 12. Haftada gördük cinsiyeti açık açık hiç yanılma payı yoktu . Detaylı ultrason ne zaman olacak sizin
Erkek miydi senin?
Dün oldu valla
Sağolsun bacağını açmadı hiç
Keyfi yerindeydi ama kendini göstermiyor kaç kontroldür
Özele gidecektim yetişemedim
Bence hastane ile ilgisi var illa
Öyle şey mi olur
Araştırmaya gidiyorum
Memnunum aslında da...
21. Haftadayız
Çikolata da yedim
Detaylı BİLE 20 dak sürdü amann (kısa)
İsteseler görürler bekleyip
Bir dahakine mutlaka özele gideceğim
Bekleyeceklerini umuyorum
Sadece kıza benzettim ama dedi

Bebek nazli sanirim. Bu haftalarda Tatli bir sey yersen o an Cok daha net hissedebilirsin.

Tuce sen 12-13. Haftalarda bebegi hissetmiyor muydun? Simdi daha bariz olmali aslinda.
Normalde tatlı delisiydim
Hamilelikte aylardır canım isteyerek yediğimi hatırlamam
Son bir haftadır falan canım istiyor
Çikolata krizim de tutuyor
Demin de yedim çikolata
Üzüldüğüm , görülme haftası görülemiyor
Yoksa Allah’a şükür sağlıklı sıhhatli olsunlar da
Cinsiyet tabiki de önemli değil
Ayrımdan değil, meraktan benimkisi işte
Genelde 15 de olur
12 zaten erken de
Benim genel zamandan da 5-6 hafta geçti

Bebek nazli sanirim. Bu haftalarda Tatli bir sey yersen o an Cok daha net hissedebilirsin.

Tuce sen 12-13. Haftalarda bebegi hissetmiyor muydun? Simdi daha bariz olmali aslinda.
Bir kaç kere öyle hissetmiştim gerisi gelmedi bir geçen hafta uzandım birşey hissettim o an ama emin değilim o mu değil mi benim bağırsaklarım da hep hareketli olduğu için karıştırdığımı düşünüyorum

Bende tatlı konusunda seninle aynı durumdayım bir doktora giderken eşim zorla ağzıma bir çikolata veriyor . Tatlı resmen benim için bitti yiyemiyorum baharatlı ekşi olacak benim için çiğ köfte gibi mesela cips istiyor canım kendimi sıkıyorum resmen yememek için

Ben hiç hissetmemiştim aslında
İki üç gün önce arkadaşın tavsiyesi üzerine tatlı yiyip sırt üstü uzandım
Şerbetli tatlı yaptım evde
Gerçekten de bir iki kere hareket hissettim Emin’im
İşe yaradı
Özele gidelim mi dedim benimkine
Biliyorum umursamamaktan depil de
Orada da görmessek para vericez dedi
Nolucak 95 TL DEN dimi
Hayatımda ilk başıma gelen şeyler
Ama sağolsun direkt gittik özele
Kapanmıştı
Bu swfer bir ayın dolmasını beklemicwz
İki hafta sonra gidixez
Belli olmazsa özele gidixem valla
Hayırlısı heeşeyin
5 aylık olmamıza üç beş gün var
O yüzden insan merak ediyor

Çiğ köfte etsiz tarifim var
Dışarıda kinin aynısı oluyor
Ben de normalde de seviyorum

Muhtemelen karistirmissindir.
Benim de barsaklarim hep bagirir moddadir. Ancak peristaltik hareketle bebeginkiler biraz farkli oluyor. Peristaltik hareketlerde hep sabit nokta var ordan olur. Ayrim 20-21. Haftalarda yapilabilirmis.

Çiğ köfte etsiz tarifim var
Dışarıda kinin aynısı oluyor
Ben de normalde de seviyorum
Bende seviyorum ya etli yemem zaten normalde de . Arkadaşlarımla çok sık şekilde kısır yapıyoruz o biraz isteğimi kesiyor nar ekşisi limon ve zeytinyağı ve baharat ilgimi çekiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…