- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.221
Ben kekleri soğuduktan sonra yuvarlak kalıp halindeki keki 2 esit parçaya böldüm,sonra stercleyip kalın sefaf poşete (ambalajcilarda kilo ile satılan poşetleri kullaniyorum buzlukta) koyup hiç dışarıda bekletmeden attım.Ekran resmi aldim.
Keki buzluktan cikarinca sadece cözülmesini beklicez degil mi. Isitmak filan var mi. Tadi nasil olur.
Tatli tuzlu kurabiye yaparsam kavanozlara koyacagim bayatlamiyor.
Merhaba hosgeldin.Merhabalar hepinize :) bu sayfayi takip ediyorum ve cok hosuma gidiyor.
Sizler cok tecrubeli oldugunuz icin yardim isteyecegim sizden :).
Universiteden yaz okulunun ardindan mezun olacagim insallah. Hukuk fakultesini bitiriyorum.
Ama hayat zor birikim sart kafasindayim :)
Simdiye dek az cok para biriktireyim derken ogrenci olarak 3 5 kurus atip uzuuuun bir surec sonu su an 5200 tl param var gune girmistim bir hafta sonra o da gelince 6000 tl param olacak.
Simdi ben bu parayi ne yapsam bilmiyorum. Sizce dolara mi cevirmeliyim?
Bir de altin almaya baslamak istedim tl biriktirirken kredi kartimi bunun icin kullaniyim diyorum cunku altin almasam da bir sekilde kullaniyorum bakiyesi az zaten en azindan bir kismi boyle dolsun diyorum.
Hedefim her ay bir tane yarim gram altin almak.
Ilkini aldim cok sukur :)
size sorum su olacak acaba 22 ayar ile 24 ayar arasindaki fark nedir? Ben bu aldigimi 24 ayar aldim oyle mi devam etmeliyim?
Simdiden tesekkur ederim :)
Evet canım hem yemek için hem de misafirler için bayağı misafirim oldu ve hepsine yettti son bir poşet kaldı sarma,kurabiye,poğaça,börek onlarida da memlekete giderken yolda yemek için çıkartacağımCanim bende senin gibi hazirlik yapmak istiyorum dogumdan sonra kolaylik olsun diye buzluga bircok sey koymustun. Simdi rahatsin degil mi.
Neler yapmistin
hoşgeldin bence 24 ayar gram almaya devam et bozdururken en az fark alınan altın diğerlerinde fark çok oluyorMerhabalar hepinize :) bu sayfayi takip ediyorum ve cok hosuma gidiyor.
Sizler cok tecrubeli oldugunuz icin yardim isteyecegim sizden :).
Universiteden yaz okulunun ardindan mezun olacagim insallah. Hukuk fakultesini bitiriyorum.
Ama hayat zor birikim sart kafasindayim :)
Simdiye dek az cok para biriktireyim derken ogrenci olarak 3 5 kurus atip uzuuuun bir surec sonu su an 5200 tl param var gune girmistim bir hafta sonra o da gelince 6000 tl param olacak.
Simdi ben bu parayi ne yapsam bilmiyorum. Sizce dolara mi cevirmeliyim?
Bir de altin almaya baslamak istedim tl biriktirirken kredi kartimi bunun icin kullaniyim diyorum cunku altin almasam da bir sekilde kullaniyorum bakiyesi az zaten en azindan bir kismi boyle dolsun diyorum.
Hedefim her ay bir tane yarim gram altin almak.
Ilkini aldim cok sukur :)
size sorum su olacak acaba 22 ayar ile 24 ayar arasindaki fark nedir? Ben bu aldigimi 24 ayar aldim oyle mi devam etmeliyim?
Simdiden tesekkur ederim :)
Ben de hissedemiyorumYa galiba vücut bebek bakmaya adapte olmaya çalışıyor . Ben daha bebeği hissetmiyorum ama o saatlerde belki oda uyanık
Aaaa gerçekten miBen de hissedemiyorum
Bir iki kıpırdama yeni yeni belki
Cinsiyet bile belli olmadı 5 ayda
Bebek nazli sanirim. Bu haftalarda Tatli bir sey yersen o an Cok daha net hissedebilirsin.Ben de hissedemiyorum
Bir iki kıpırdama yeni yeni belki
Cinsiyet bile belli olmadı 5 ayda
Erkek miydi senin?Aaaa gerçekten mibenim 12. Haftada gördük cinsiyeti açık açık hiç yanılma payı yoktu . Detaylı ultrason ne zaman olacak sizin
Normalde tatlı delisiydimBebek nazli sanirim. Bu haftalarda Tatli bir sey yersen o an Cok daha net hissedebilirsin.
Tuce sen 12-13. Haftalarda bebegi hissetmiyor muydun? Simdi daha bariz olmali aslinda.
Bir kaç kere öyle hissetmiştim gerisi gelmedi bir geçen hafta uzandım birşey hissettim o an ama emin değilim o mu değil mi benim bağırsaklarım da hep hareketli olduğu için karıştırdığımı düşünüyorumBebek nazli sanirim. Bu haftalarda Tatli bir sey yersen o an Cok daha net hissedebilirsin.
Tuce sen 12-13. Haftalarda bebegi hissetmiyor muydun? Simdi daha bariz olmali aslinda.
Bende tatlı konusunda seninle aynı durumdayım bir doktora giderken eşim zorla ağzıma bir çikolata veriyor . Tatlı resmen benim için bitti yiyemiyorum baharatlı ekşi olacak benim için çiğ köfte gibi mesela cips istiyor canım kendimi sıkıyorum resmen yememek içinNormalde tatlı delisiydim
Hamilelikte aylardır canım isteyerek yediğimi hatırlamam
Son bir haftadır falan canım istiyor
Çikolata krizim de tutuyor
Demin de yedim çikolata
Üzüldüğüm , görülme haftası görülemiyor
Yoksa Allah’a şükür sağlıklı sıhhatli olsunlar da
Cinsiyet tabiki de önemli değil
Ayrımdan değil, meraktan benimkisi işte
Genelde 15 de olur
12 zaten erken de
Benim genel zamandan da 5-6 hafta geçti
Çiğ köfte etsiz tarifim varBende tatlı konusunda seninle aynı durumdayım bir doktora giderken eşim zorla ağzıma bir çikolata veriyor . Tatlı resmen benim için bitti yiyemiyorum baharatlı ekşi olacak benim için çiğ köfte gibi mesela cips istiyor canım kendimi sıkıyorum resmen yememek için
Muhtemelen karistirmissindir.Bir kaç kere öyle hissetmiştim gerisi gelmedi bir geçen hafta uzandım birşey hissettim o an ama emin değilim o mu değil mi benim bağırsaklarım da hep hareketli olduğu için karıştırdığımı düşünüyorum
Bende seviyorum ya etli yemem zaten normalde de . Arkadaşlarımla çok sık şekilde kısır yapıyoruz o biraz isteğimi kesiyor nar ekşisi limon ve zeytinyağı ve baharat ilgimi çekiyor .Çiğ köfte etsiz tarifim var
Dışarıda kinin aynısı oluyor
Ben de normalde de seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?