Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Muhtemelen karistirmissindir.
Benim de barsaklarim hep bagirir moddadir. Ancak peristaltik hareketle bebeginkiler biraz farkli oluyor. Peristaltik hareketlerde hep sabit nokta var ordan olur. Ayrim 20-21. Haftalarda yapilabilirmis.
Geçen 2 kereydi galiba böyle bir seyirme hali vardı karnımda . 12-13 haftada karnım daha ortada yoktu hastahanede yattım birde izne gittik çok stresli 2 hafta geçirmiştim ve çok ultrasona girip çıkmıştım o zaman böyle bir noktaya toplanıyordu karnım olmadığı içinde dışarıdan çok net görünüyordu tümsek oluyordu yani artık karnım çok belirgin oldu o toplanma olayı geçti göremiyoruz

Aslinda cipsi kendin yapabilirsin internette cok guzel tarifler var. Ihtiyacin olan tek sey tirtikli kesme aparati.

Aslinda cipsi kendin yapabilirsin internette cok guzel tarifler var. Ihtiyacin olan tek sey tirtikli kesme aparati.
Evet aslında denesem olur ben normalde de severdim zaten açıkcası bunun bebekle alakası yok çiğ köfte baharatta aynı şekilde normalde de sevdiğim şey

Hevesle dondurma alıyoruz dolaba koyuyorum asla yemiyorum ya çok gıcık bir durum
Senin erkek miydi dedim ama Gözümden mi kaçtı ?
Ben heryemeğin üstüne yerdim neredeyse Tatlı
Bildiğin kriz hali gelirdi
Şimdi yok ama başladı 1 hafta falandır bakalım
Büyük ihtimal kız benim ki
Hem Rüyamda gördüm
Hem biraz hissediyorum
Hem saklamasından
Hem de doktor benzetti
Yine de belli olmaz

Benim erkek ya bizim evde çayın yanına mutlaka tatlı olurdu hala aynen var ama ben bittim yemiyorum tadına dahi bakmıyorum. Bencede kız seninki

2 buyuk kavanoz 24 tane de kucuk cikti
10 tanede buzluga koydum. Yarim kglik seffaf kaplarim var onlara koydum.
Ekime kdr domates bulabiliyorum bunlar yeter ama dolaba eklerim ara ara.
25 kg domates almstik 2 liradan aldik
2 kg kadarda kizilcik aldim
3 posette onu koydum

Bugün pazardan 2,5 kilo bamya
2,5 kilo taze fasulye
2 kilo d patlıcan aldım
Bamyaları hallettim 5 pisirimlik yapıp attım buzluğa as aa
Fasulyeleri de 5 pisirimlik yapıcam
Patlıcanlar 2 poşet karnı yarık 1 poşette musakkalik yapıp koyucam
Dolmalık biberler uygundu sivri biberler de tam koyma zamanı ama derin dondurucuyu kapattım bu yaptıklarım anca sığacak buzluğa

Kitap almıştım 2 yıl önce tamamını bitirememiştim ona başladım yeniden çok bağırmaya başladım çocuklarıma kendime gelmem lazım.işten geldim annem uyanık eşim ve kızlar uyuyordu bends uyudum saat 8 gibi kalktık yemek yedim çay içtik biraz kitap okudum yatcam şimdi bugün 40 civarı harcadım. Nohut fazla evde onun birazını işyerindeki sevdigim bir ablaya götürcem yarın. Yenisi 1 ay sonra çıkar nasılsa çok hevesleniyorum sizlerin konserve yapmasına ben gidemedim 2 seferdir pazara her hafta bişey çıkıyor düğünler hiç bitmiyor bayram sonuna kadar her hafta var nasıl halletcem bilmiyorum kapak almam lazım

8 poşet karnıyarık yaptım içlerinde 6 tane var küçük boy 1 tanede kabak ve patlıcan kızartma yaptım bezelye var başka bişey yok buzlukta dondurucum kapalı benimde

8 poşet karnıyarık yaptım içlerinde 6 tane var küçük boy 1 tanede kabak ve patlıcan kızartma yaptım bezelye var başka bişey yok buzlukta dondurucum kapalı benimde
Ben ilk defa koyacağım için deneme amaçlı az koydum
Normalde buzlugum geniş ama derin dondurucuyu aktardigim için doldu
Biber iyi oluyor kışın pahalı oluyor bayağı
Tatil dönüşü umarım düşük olur ama geçen sene Eylül başı döndüğümde 6 TL falan olmuştu şuan pazar da 2 TL ye gördüm

Slm kızlar bende yarin çıkarsam domates biber alıp biraz menemen yapicam iki seferde yaparim ev sicak çok zorluyor bende alacaktım bugun arkadaşa gittim güzel geçti donuste bir manav var yarin bahçe domatesi gelcek ddi yarin gidip alcam gelirken biraz kapak aldim kavonoz var evde gelişte onur markete gittim alo sivi kampanyalıydi fairy hediyeli 29 'dan 17.5 a düşmüştü aldim bugun son günüydü denedim gelince temiz yıkıyor gibi kokusuda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…