- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.241
Bence deMuhtemelen karistirmissindir.
Benim de barsaklarim hep bagirir moddadir. Ancak peristaltik hareketle bebeginkiler biraz farkli oluyor. Peristaltik hareketlerde hep sabit nokta var ordan olur. Ayrim 20-21. Haftalarda yapilabilirmis.
EvetBende seviyorum ya etli yemem zaten normalde de . Arkadaşlarımla çok sık şekilde kısır yapıyoruz o biraz isteğimi kesiyor nar ekşisi limon ve zeytinyağı ve baharat ilgimi çekiyor .
Geçen 2 kereydi galiba böyle bir seyirme hali vardı karnımda . 12-13 haftada karnım daha ortada yoktu hastahanede yattım birde izne gittik çok stresli 2 hafta geçirmiştim ve çok ultrasona girip çıkmıştım o zaman böyle bir noktaya toplanıyordu karnım olmadığı içinde dışarıdan çok net görünüyordu tümsek oluyordu yani artık karnım çok belirgin oldu o toplanma olayı geçti göremiyoruzMuhtemelen karistirmissindir.
Benim de barsaklarim hep bagirir moddadir. Ancak peristaltik hareketle bebeginkiler biraz farkli oluyor. Peristaltik hareketlerde hep sabit nokta var ordan olur. Ayrim 20-21. Haftalarda yapilabilirmis.
Hevesle dondurma alıyoruz dolaba koyuyorum asla yemiyorum ya çok gıcık bir durum
Aslinda cipsi kendin yapabilirsin internette cok guzel tarifler var. Ihtiyacin olan tek sey tirtikli kesme aparati.Bende tatlı konusunda seninle aynı durumdayım bir doktora giderken eşim zorla ağzıma bir çikolata veriyor . Tatlı resmen benim için bitti yiyemiyorum baharatlı ekşi olacak benim için çiğ köfte gibi mesela cips istiyor canım kendimi sıkıyorum resmen yememek için
Evet aslında denesem olur ben normalde de severdim zaten açıkcası bunun bebekle alakası yok çiğ köfte baharatta aynı şekilde normalde de sevdiğim şeyAslinda cipsi kendin yapabilirsin internette cok guzel tarifler var. Ihtiyacin olan tek sey tirtikli kesme aparati.
Senin erkek miydi dedim ama Gözümden mi kaçtı ?Hevesle dondurma alıyoruz dolaba koyuyorum asla yemiyorum ya çok gıcık bir durum
Benim erkek ya bizim evde çayın yanına mutlaka tatlı olurdu hala aynen var ama ben bittim yemiyorum tadına dahi bakmıyorum. Bencede kız seninkiSenin erkek miydi dedim ama Gözümden mi kaçtı ?
Ben heryemeğin üstüne yerdim neredeyse Tatlı
Bildiğin kriz hali gelirdi
Şimdi yok ama başladı 1 hafta falandır bakalım
Büyük ihtimal kız benim ki
Hem Rüyamda gördüm
Hem biraz hissediyorum
Hem saklamasından
Hem de doktor benzetti
Yine de belli olmaz
8 poşet karnıyarık yaptım içlerinde 6 tane var küçük boy 1 tanede kabak ve patlıcan kızartma yaptım bezelye var başka bişey yok buzlukta dondurucum kapalı benimdeBugün pazardan 2,5 kilo bamya
2,5 kilo taze fasulye
2 kilo d patlıcan aldım
Bamyaları hallettim 5 pisirimlik yapıp attım buzluğa as aa
Fasulyeleri de 5 pisirimlik yapıcam
Patlıcanlar 2 poşet karnı yarık 1 poşette musakkalik yapıp koyucam
Dolmalık biberler uygundu sivri biberler de tam koyma zamanı ama derin dondurucuyu kapattım bu yaptıklarım anca sığacak buzluğa
Ben ilk defa koyacağım için deneme amaçlı az koydum8 poşet karnıyarık yaptım içlerinde 6 tane var küçük boy 1 tanede kabak ve patlıcan kızartma yaptım bezelye var başka bişey yok buzlukta dondurucum kapalı benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?