- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.261
Sakin sakın cips yeme hamilesin Allah korusun cnm ben geçen yaz cipsten zehirlendim serumlar falan yedim çok zordu hemde bilindik markaEvet aslında denesem olur ben normalde de severdim zaten açıkcası bunun bebekle alakası yok çiğ köfte baharatta aynı şekilde normalde de sevdiğim şey
Kac kg yapiyosun esila.Bizdee
Gece domates kovalayacak bizi
Kac kg yapiyosun esila.
Hosbulduk, cok tesekkur ederim devam edecegim:)hoşgeldin bence 24 ayar gram almaya devam et bozdururken en az fark alınan altın diğerlerinde fark çok oluyor
Hosbulduk, tesekkur ederim :)Merhaba hosgeldin.
Universite ogrencisi olarak guzel bir meblag biriktirmissin masallah. Devam edersin boyle insallah.
24 ayar altin satarken daha avantajli olursun. 24 ayar olarak devam etmen mantikli.
Elindeki paraya gelince. Altin veya döviz veya mevduat hesabi yaptirabilirsin. Cesitli yatirim alternatifleri mevcut.
Mesaiye 1 tl'ye açma alarak baslamis bulunmaktayim.
Dün akşam markette 30 tl harcadık
Bu arada şok markette söbe domates 1.90 tl almak isteyen olursa diye yazayım dedim.
Birde market fiyatları iyice el yakmaya başladı sanki.
Normal küçük paket bir bisküvi 1 tl den pahalı değilken şimdi 2 tl ve 2.25 tl altında bisküvi yok
Iş yerinde cayın yanında arkadaşlarla yemek icin ara ara aliyordum bayağidir almamistim.
Dün akşam bisküvi rayonuna bakınınca şaşkınlık içerisinde kaldık eşimle.
Kisliklariniz bereketli olsun ..8 poşet karnıyarık yaptım içlerinde 6 tane var küçük boy 1 tanede kabak ve patlıcan kızartma yaptım bezelye var başka bişey yok buzlukta dondurucum kapalı benimde
Çizgili soyup tuzlu suda beklettim sonra bıçakla çizikler attım tepesinin içine havlu kagıt koydum kızarttıklarım üzerine koydum ortasını çatal yardımıyla sanki iç harcını koyacak gibi açıp soguduktan sonda poşetlere yerleştirdim buzluga koydum. Ben patlıcan çok severim önceki senelerde kızartıp çok koymuştum baya rahatladım yemek yaparkenKisliklariniz bereketli olsun ..
Karniyariklik hiç denemedim ben,onu nasıl yapıyorsunuz
Musakkalıklari tost makinasını azcik yağlayıp öyle yapıyorum.
Bol yağda kızartmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?