Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet aslında denesem olur ben normalde de severdim zaten açıkcası bunun bebekle alakası yok çiğ köfte baharatta aynı şekilde normalde de sevdiğim şey
Sakin sakın cips yeme hamilesin Allah korusun cnm ben geçen yaz cipsten zehirlendim serumlar falan yedim çok zordu hemde bilindik marka

Kac kg yapiyosun esila.

25 kgdan yaptim
Ztn surekli yasamiyorum 24 kucuk 2 buyuk 10 tanede yarim kglik kaplara yaptim bana yeter
Dolaba eklerim brz daha ben kasima kdr iyi domates bulabiliyorum ztn ama cok kolay oluyor ac kullan iyi oluyor

1 tane gorumceme 3 tane kardesime veririm
Kardesime hemen vermem kisa dogru simdi acar yer o bebek olunca eline gelsin simdi iyi durumda
Araba olursa kvyede 1 tane yollarim denk geldiginde
Haftaya haftasonuda annemi durtucem bir 30da o zmn patlaririz
Biterse ondan tirtiklarim nasil olsa

Hosbulduk, tesekkur ederim :)
Onerileriniz icin de cok sagolun.
Internet subeciligiyle bile hallediliyormus hemen mevduat hesabini da hallettim tekrar tesekkurler cevap verdiginiz icin :)
Bol bol birikimli, guzel gunler diliyorum. Iyi geceler

Mesaiye 1 tl'ye açma alarak baslamis bulunmaktayim.
Dün akşam markette 30 tl harcadık
Bu arada şok markette söve domates 1.90 tl almak isteyen olursa diye yazayım dedim.
Birde market fiyatları iyice el yakmaya başladı sanki.
Normal küçük paket bir bisküvi 1 tl den pahalı değilken şimdi 2 tl ve 2.25 tl altında bisküvi yok
Iş yerinde cayın yanında arkadaşlarla yemek icin ara ara aliyordum bayağidir almamistim.
Dün akşam bisküvi rayonuna bakınınca şaşkınlık içerisinde kaldık eşimle.

8 poşet karnıyarık yaptım içlerinde 6 tane var küçük boy 1 tanede kabak ve patlıcan kızartma yaptım bezelye var başka bişey yok buzlukta dondurucum kapalı benimde
Kisliklariniz bereketli olsun ..
Karniyariklik hiç denemedim ben,onu nasıl yapıyorsunuz
Musakkalıklari tost makinasını azcik yağlayıp öyle yapıyorum.
Bol yağda kızartmak istemiyorum.

Günaydın dün marketten 10 tl alışveriş yapmıştım sebzeler filan çok kötü bu aralar . Salatalık yerli diyor aldım içi full çekirdek çöpe gitti hep mecbur dün yine aldım . Domates alacaktım 4 tl di ya böyle kaldım resmen şaka gibi . Vişne siparişi verirken haldeki adamla konuştular geçen 8 tl ve daha altı olur demişti . Dün yine sipariş için konuşuluyordu orada bir abla sordu 8-10 tl diyorlar çok sinirlendim ama lanet olsun dedim içimden yenecek işte birşey demedim bir kasa istedim bakalım kaç kg gelir geçen sene 8 gelmişti . Bu sene 8 gelirse 4 buzluk 4 reçel yaparım 10 gelirse 5 buzluk 5 reçel yaparım bakalım

Kisliklariniz bereketli olsun ..
Karniyariklik hiç denemedim ben,onu nasıl yapıyorsunuz
Musakkalıklari tost makinasını azcik yağlayıp öyle yapıyorum.
Bol yağda kızartmak istemiyorum.
Çizgili soyup tuzlu suda beklettim sonra bıçakla çizikler attım tepesinin içine havlu kagıt koydum kızarttıklarım üzerine koydum ortasını çatal yardımıyla sanki iç harcını koyacak gibi açıp soguduktan sonda poşetlere yerleştirdim buzluga koydum. Ben patlıcan çok severim önceki senelerde kızartıp çok koymuştum baya rahatladım yemek yaparken

Bugün eşim nöbetçi bir arkadaşım da kısırım güzel olmuyor sen yapabiliyorsun bir kere birlikte yapsak dedi bende tmm bana gel dedim bugün öğlen o gelecek . Akşama da belki başka bir grup arkadaş gelecekler bayanlar balkonumda oturmak istiyorlarmış . Yarın da vişne gelir sabah marketten personel eve çıkartmama yardım edecek ben ağır kaldırmıyorum konuştuk. Vişneyi temizler reçelliğin çekirdeklerini çıkartıp şekere yatırırım . Diğerleri buzluğa sonra temizlik yaparım yarın akşama yine misafir var çayın yanına kek yaparım kuruyemiş kahve filan . Onlara gittiğimizde kuru çay içiyoruz valla kendimi aşırı yormayacağım

Gunaydin.
Yorgunlugumu attim guzel uyumuşuz. Kapaklar tutmus. Ksldiririm raflara birazdan.
Kizim uyandi kipir kipir kahvalti yap diyor.oglis uyuyor.
Eşim evde. Aksama pazara cikacagiz. Haftalik alisveris icin.
Memleketten gelme fazlasiyla unumuz var. Biraz eriste yapalim diyoruz oglumun bakicisi gelecek o yapacak ogleden sonraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…