- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.281
Kayseride yetismez zeytin. Ege akdeniz kiyilsrindacyapilir kirma zeytin. Annen alabilir senin icinBize hiç öyle şeyler gelmiyor ya yaprağı Kv nin bahçesinden topladım salamura yaptık onu getirdim birde Salça yapacaklar 200 kg bizim içinde alın dedik parasını yollayacağız domatesin
Yok zeytin için söylemedim ya kvlerin üzüm bahçesi var mesela kardeşine bırakmış orayı dünya üzüm çıkıyor teyze alıyor hepsini . Geçen sene köye teyzeyi ziyarete gittik yerde dünya kadar üzüm kurutmuşlar seriliydi . Yanında oturduk bi tadına bakın az koyayım götürün demedi . Bunu ben fark etmemiştim kp sonra dedi ki o bağı ondan alacağım insan bi ikram eder öyle baktırdı dedi aaaa doğru baba dedim yaKayseride yetismez zeytin. Ege akdeniz kiyilsrindacyapilir kirma zeytin. Annen alabilir senin icin
Kızartma işini bol yağdami yapıyorsunuz?Çizgili soyup tuzlu suda beklettim sonra bıçakla çizikler attım tepesinin içine havlu kagıt koydum kızarttıklarım üzerine koydum ortasını çatal yardımıyla sanki iç harcını koyacak gibi açıp soguduktan sonda poşetlere yerleştirdim buzluga koydum. Ben patlıcan çok severim önceki senelerde kızartıp çok koymuştum baya rahatladım yemek yaparken
Kolay gelsin tek basina zorlanirsin birazSlm kızlar
Pazar alışverişi 160tl
3kilo biber
3 kilo yeşil fasulye
2 kilo barbunya
2 kilo kabak
1 kilo salatalık
1 kilo limon
30kilo domates 2.25tl
Yeşillik üzüm
Konserve yapacağım biraz dinleneyim
bol yağda kızartıyorum kızgın yağda olunca yağ çekmiyor havlu kağıda da koyuyorum birazda o çekiyor fırında da yapabilirsinKızartma işini bol yağdami yapıyorsunuz?
Çok fazla yağlı olmuyor degilmi?
Ben patlıcanı musakkalik olarak tost makinasında hafif yağlayarak kizartiriyorum normalde.
Diğer türlü çok yağlı olur diye endişem ondan
425 baz puan dustu.biraz ters kose oldu sanirim usd dususe basladi. Yarin da avrupa Merkez bankasi karar aciklayacakti.Merkez bankası faiz kararını açıklamış.
Suan pazara göre tam zamanı canımSaglik ocagindan aradilar oraya gittik. Hazir esim evdeyken ertelemeyelim dedik.
Carsida birkac isimiz vardi hallettik.
Pazara ugradik .haftalik yiyecegimizi aldik.
Millet kış hazirligina baslamis
1 kg köy biberi 1 kg da kapya pure .Aci biber mi canim.kirmizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?