Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kahvaltı yaparken yarısında çıkarttım sıcaktan oldu galiba ya başım ağrıdı tabi kalanları yedim. Biberleri doğrayıp hemen güneşe koymam lazım

Bize hiç öyle şeyler gelmiyor ya yaprağı Kv nin bahçesinden topladım salamura yaptık onu getirdim birde Salça yapacaklar 200 kg bizim içinde alın dedik parasını yollayacağız domatesin

Kayseride yetismez zeytin. Ege akdeniz kiyilsrindacyapilir kirma zeytin. Annen alabilir senin icin
Yok zeytin için söylemedim ya kvlerin üzüm bahçesi var mesela kardeşine bırakmış orayı dünya üzüm çıkıyor teyze alıyor hepsini . Geçen sene köye teyzeyi ziyarete gittik yerde dünya kadar üzüm kurutmuşlar seriliydi . Yanında oturduk bi tadına bakın az koyayım götürün demedi . Bunu ben fark etmemiştim kp sonra dedi ki o bağı ondan alacağım insan bi ikram eder öyle baktırdı dedi aaaa doğru baba dedim ya bu sene aldılar bakalım organik üzüm gelir oradan belki kurutulur

Kızartma işini bol yağdami yapıyorsunuz?
Çok fazla yağlı olmuyor degilmi?
Ben patlıcanı musakkalik olarak tost makinasında hafif yağlayarak kizartiriyorum normalde.
Diğer türlü çok yağlı olur diye endişem ondan

Merhaba kızlar,

İlk hazırlığımızı yapalım dedik eşim şu uzun domateslerden görmüş markette 1,5 tl imiş kilosu 7 kilo kadar almış 4 e bölüp tepsilere koyduk üzerine de tuz serptik kurutalım diye... Dün çok güneşliydi baya güzel çekmişler ama bugün hava kapalı bilmiyorum sıkıntı olur mu... Bakalım güzel olursa yaparız geçen sene satın almıştık çok hoşumuza gitmişti tüketmesi...

Karnıyarık bir kez denemiştim, üzerini fırçayla yağlayıp yağlı kağıt serdiğim tepsiye dizdim fırına sürdüm bir kerede çevirdim altıda olsun diye sonra soğuyunca poşetledim tadı güzeldi ama ben normalde de kızartmıyorum karnıyarık yaparken fırında yapıyorum belki o yüzden beğendik.

bol yağda kızartıyorum kızgın yağda olunca yağ çekmiyor havlu kağıda da koyuyorum birazda o çekiyor fırında da yapabilirsin

Yaz türlüsü ve mısırlı şehriyeli pirinç pilavını yaptım birde coban salata yapacağım
Sabah basım agriyordu öğlene kadar gecmeyince ağrı kesici attım ağrı geçince işlere koyuldum hemen
Ufaklığın gaz sancısı var pek uyumuyor
Dün bir saate temizleyecegim bamyaları 3-4 saate anca temizledim
Çamaşır attım çamaşır katlayacagim kuruyanlari
Fasulyeleri doğrayıp soklayip atacağım sonra patlıcanlar bugün bitiririm inşallah

2 kg biberi doğradım 2 tepsi şeklinde balkona koydum hemen toparlanmış bile . O ara elektrik gitti arkadaşım geliyordu bi aksiyon oldu o an benim şarjım azdı filan. Haftaya Cuma Doğum günüm yanlışlıkla yarın zannetmiş pasta almış mum yakmış binada kapıyı açtım şaşırdım hediye beğendiğim renkli su bardaklarını almış bana kısır karıştırdık birlikte oturduk sohbet filan o gitti . Bende komşum için çiçek diktim bir tane de kaktüs diktim hediye akşama kahveye gelecek veririm götürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…