Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bende bugün etli yeşil fasulye bulgur pilavı cacık yaptım
Marketten 2 ekmek cips ıslak mendil yoğurt aldık toplamda 25 tl harcamışım,,

Bugünde çarşıya çıkamadım yarına inşallah

Doğumdan sonrası toparlanma için tabiki de bebek içinde çok önemli ben bütün hamilelik boyunca kullandım
Aynen benim doktor dedi ki hiç bakmama bile gerek yok zaten her türlü ihtiyacın var doğumda ve sonrasında depoların sağlam olması lazım dedi değere bakmadı bile en son 12 di

Gorumceme geldik bir akraba kaza yapmisti onu ziyarete geldik
Isleri kotuymus sel oldu sular 2 ay kesik olacakmis depo alamazlar yogun sezonsa kuafor susuz nasil isler bilmiyorum birsey yapmayacaktik yine markete soktum esim yeter diyor ben aldim bu iste bi tuhaflik var sus kafam karisiyor diyorum guluyor

Fiş elimde
Neler aldık;
Sucuk
Kaşar
Beyaz peynir
Tereyağ
Biraz siyah zeytin
Organik yumurta
Günlük süt
Yoğurt
Salça
Makarna iki çeşit
Ketçap
3 tane tadelle çikolata
İki cips
Bir gazoz ve küçük kola, bunlar eşim için
İki paket çekirdek
Kuş yemi
Bulaşık süngeri
Fairy bulaşık deterjanı
Gliss şampuan
Üzüm
Muz
Köy domatesi
Ve bir ekmek

Fasulyeleri patlıcanları attım buzluğa
Kızlar patlıcanlar çok güzel oldu ilk defa yaptım ama bence çok iyi kilitli poşetlere koydum havasını da aldım
Tatil dönüşü tekrar yapıp atmak istiyorum
Normalde karnı yarığı çok yapmam uğraştırıcı olduğundan ama böyle önceden yarısı hazır olunca yaparım sulu köfte normal köfteler de buzlukta olunca pratik oluyor

Kızlar bizde market yaptık bayağı yüklü oldu hemen yazıyorum neler aldık

tereyağı(2 kilo)
sucuk(4kangal)
kaşar (1 kilo)
Salam
Hindi füme
Beyaz peynir (1 kilo)
Kahve(2 paket)
Cola
4!paket bez
Mama
Islak mendil
Un
Pirinç
Bulgur
Kabartma tozu vanilya
Hazır makarna (4 paket)
Makarna (5 paket)
Şampuan (2 tane)
Saç kremi
Rolon
Kulak çöpü
Diş macunu (2 tane)
Tursil 7.5 kilo deterjan
Pırıl bulaşık makina tableti (101 li)
Pırıl sıvı deterjan
Makina tuzu parlatıcı
Yumuşatıcı
Arap sabunu
Cif
Sıvı yağ
Dondurma
Kek ıvır zıvır
Lokum
Ton balığı (kızlar indirimdeydi 400 grm normalde 30 tl 10 lira ve üzeri 15 tl idi 12 tane aldık eşim çok seviyor)
Sucuk da indirimdeydi 14 tl demin 8 tl ye inmiş 4 Kangal aldık

Hepsini yazdım heralde

Toplamda 830 tl harcadık

Bence normal fiyat aldıkların deterjan agırlıklı ton balığı uyguna denk gelmiş listede yanlış anlamazsan tek gereksiz sey kola çok saglıksız çocuk kac yaşında senin

Bence normal fiyat aldıkların deterjan agırlıklı ton balığı uyguna denk gelmiş listede yanlış anlamazsan tek gereksiz sey kola çok saglıksız çocuk kac yaşında senin
Canım yaaa kolayı ben çok içiyorum vazgeçemiyorum
2 kızım var biri 12 yaşında küçük olan haftaya 11 aylık olucak

KıZlarrrr yeşil fasulye ve biberleri ve barbunyayı yarına bıraktım.
Domateslerin çoğunu eşim doğradı ben kabuk soydum pişirip kavanozladım son 1 kilosunu biber domates karışık kaynatıp paketledim çok da güzel olmadılar sanki ama mecbur yeriz
Kış için turşu kaldı bi sanırsam
30 kilo domatesten 21tane büyük kavanoz 6 tane en küçük boy menemen 4 tane de yarım kiloluk kavanoz çıktı.
2 kilo kabağı 6 poşet buzluğa çiğ doğradım koydum ama iki kat poşet geçirdik
Buzlukta yer kalmadı 3 kilo fasulyeyi de yerleştirirsem süper olacak çünkü fasulyeyi konserve yapmayı beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…