- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.301
Doğumdan sonrası toparlanma için tabiki de bebek içinde çok önemli ben bütün hamilelik boyunca kullandımKan degerim 11 cikti. Kan ilaci verildi
Aynen benim doktor dedi ki hiç bakmama bile gerek yok zaten her türlü ihtiyacın var doğumda ve sonrasında depoların sağlam olması lazım dedi değere bakmadı bile en son 12 diDoğumdan sonrası toparlanma için tabiki de bebek içinde çok önemli ben bütün hamilelik boyunca kullandım
Her sene kendim yapıyorum yorucu oluyor ama tek seferde bitiyor :)Kolay gelsin tek basina zorlanirsin biraz
11 in altina kadin dogumcular takviye veriyorlar. Bana 11,3 iken basladik. Gecen Hafta iki gun hastanede kalmak zorunda kaldim o ara kan degerlerimeKan degerim 11 cikti. Kan ilaci verildi
Bence normal fiyat aldıkların deterjan agırlıklı ton balığı uyguna denk gelmiş listede yanlış anlamazsan tek gereksiz sey kola çok saglıksız çocuk kac yaşında seninKızlar bizde market yaptık bayağı yüklü oldu hemen yazıyorum neler aldık
tereyağı(2 kilo)
sucuk(4kangal)
kaşar (1 kilo)
Salam
Hindi füme
Beyaz peynir (1 kilo)
Kahve(2 paket)
Cola
4!paket bez
Mama
Islak mendil
Un
Pirinç
Bulgur
Kabartma tozu vanilya
Hazır makarna (4 paket)
Makarna (5 paket)
Şampuan (2 tane)
Saç kremi
Rolon
Kulak çöpü
Diş macunu (2 tane)
Tursil 7.5 kilo deterjan
Pırıl bulaşık makina tableti (101 li)
Pırıl sıvı deterjan
Makina tuzu parlatıcı
Yumuşatıcı
Arap sabunu
Cif
Sıvı yağ
Dondurma
Kek ıvır zıvır
Lokum
Ton balığı (kızlar indirimdeydi 400 grm normalde 30 tl 10 lira ve üzeri 15 tl idi 12 tane aldık eşim çok seviyor)
Sucuk da indirimdeydi 14 tl demin 8 tl ye inmiş 4 Kangal aldık
Hepsini yazdım heralde
Toplamda 830 tl harcadık
Canım yaaa kolayı ben çok içiyorum vazgeçemiyorumBence normal fiyat aldıkların deterjan agırlıklı ton balığı uyguna denk gelmiş listede yanlış anlamazsan tek gereksiz sey kola çok saglıksız çocuk kac yaşında senin
Allah bağışlasın başka bir içecege yönelsen yazık saglığını düşünCanım yaaa kolayı ben çok içiyorum vazgeçemiyorum
2 kızım var biri 12 yaşında küçük olan haftaya 11 aylık olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?