Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben korkuyorum tuce ilki kötüydü bizim için inş bende sizlerden tavsiye alırım çok şükür rabbime topiğe bilsem daha önce gelirdim
Bende yakın zamanda lekelenme geçirdim biliyorsundur belki gerçekten zormuş o zaman anladım korktum . Sonra düşündüm ki bir bebek doğacaksa zaten doğuyor bunu unutma alacağı nefesi varsa alıyor yoksa zaten olmuyor . Bu düşünce ile kendimi iyi hissettim hala arada özür dilerim ama çamaşırımda bi nem hissetsem WC ye koşuyorum çünkü allah korusun bundan sonra birşey olsa Doğum olmuş oluyor benim için . Dua et olur mu bol bol kendini kötü hissedersen yaz herkes destek olur zaten İnan ben birşeyler ilgili kötü hissetsem yazıyorum burada sadece birikim için olmuyoruz sende fark etmişsindir

Ağlamaktan öldüm bugün dün acıya ağlatken bugün mutluluk gözyaşları
Aaaaaa benimki bir gün geçtikten sonra böyleydi seninki erken döllenme filan galiba

Eklentiler

• 39697DFB-9D3C-45EE-9565-B55107812F3F.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 44
Biliyorum kadın dayanışması var burda bu sefer ailelere söylemiycem çok üzüldüler onlarda kayınvalidem zaten naklen yayın yapıyor olumsuzlukları herkes duydu akıl fikir verenler hoş o zaman artık maddi anlamda bizi bıraksın diye eeken söylemiştim bür anlamı olmadı.bebeklerinizi kucaklarınıza saglıcakla alırsınız inl hiç korkma bana hamileyken annem hep lekelenme yaşamış rahmi tersmiş çocuk nasıl olmuş demiş maş çok saglıklı doğmuşum.dediklerinde haklısın rabbim yaşa deseydi olurdu nasibimizde yokmuş veren o alan o

Aaaaaa benimki bir gün geçtikten sonra böyleydi seninki erken döllenme filan galiba
Bugün olmam gerekiyordu koku hassasiyetim hep var ama astımım artıyor galiba öbüründede boğazım yanıyordu en küçük parfüm kokusundan göğüs agrım olmazdı rüyamda görmüştüm ne kadar çıkar bilmiyorum ikiz gördüm öbüründede hep erkek bebek görüyodum

İlk bebeğini ne kadarlıkken kaybettin üzmek için sormuyorum cevap vermek istemezsen anlarım benim lekelenme sebebim rahim büyüyüp genişlediği içindi herkeste olabilecek birşeymiş ama biz biraz korktuk açıkcası . Bende kalp atışını duyup ailelere söylemek istemiştim ama eşim durmadı adetim 1 gün geçmişti test yapmıştım çizgiyi gördük kan verdim 77 çıkmıştı sağlık ocağından çıktık herkesi aradı eşim ablaları babası annesi herkesi . Bende aslında şu yönden karşı çıkmadım kv benim çocuğumun olmadığını düşünüyordu. Eşim afrinde göreve gitmişti 6 aylık evliydik ve çocuk filan düşünmüyorduk aynı evde çok az zaman yaşayabilmiştik 3 ay anca hep göreve gitmişti çünkü o zamanlar . Afrine de gideli 5 ay olmuştu annemde kalmıştım hep kv evine geldim 2 gün filan olmuştu camın kenarında ağlıyorum oradan buradan konuşuyordu bana dedi ki eğer çocuğunuz olmuyorsa seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok dedi bu lafı içimde yara oldu o yüzden bende söylemesine izin verdim eşimin

İkiz mi acaba diyecektim bende

Benim eşim söylemeyelim dedi ben kayınvalideme söyleyelim dedim çok para istiyor acır halimize bırakır sandım değişmedi lakin kayınvalidemde sanırım çocugumuz olmadığını düşünüyor bilmem ne cemaati hocaları okumuş bal getirmiş bende kuran okumayı biliyorum dalga mı geçiyosun artı saglıksal bişeyimiz yok bütçe konusunu oturtamıyoruz ailesine verince sinirleniyorum çocuk istemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…