Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ailesinin durumu mu yok o yuzden mi veriyor para
Yok ya anlatmışımdır kaynım hapiste çocukları şımartmışlar durumları zor çocukların tabiki bir telefon alındı 7000tl sonra para yok diyo doğalgaz faturasını kitliyor yüzümede ben ödedim diyor eşimle tek kavga konumuz bu gereksiz yardım ben kısıyorum onlar yiyor

Huylu huyundan vazgeçmiyor unutma bunu

Çokta sıcak şansına biraz dinlen sonra devam edersin maş bitti kış hazırlıkları

Çokta sıcak şansına biraz dinlen sonra devam edersin maş bitti kış hazırlıkları
Bizim evde cidden sıcak ya geceleri dinleyemiyoruz . Birde saçma gelebilir ama benim buçuklu aylarıma denk gelen haftalarım bulantılı geçiyor 18 . Hafta mesela öyle oldu durduk yere çıkarıyorum neden böyle çözemedim normal zamanlarda hiç birşeyim yok

Reflü çok oluyomuş mide kapakcığı acılıyomuş hormonlardan doktora bir sorsana bir hap vermişti çok nadir alıyor iyi gelmişti

Artık 3 aydır birikim yapıyorum hamileyken tamamen azaltırım eve verdiğim parayı ben çalışıyım magdur olayım
Kendinin de maasi var sonucta. Sen maasini harcamak zorunda degilsin. Eve hic para verme. Kendi karsilasin ihtiyaclari.
Cocuklara uzuldum. Aileye yardim edin diyemicem cunku gonlunden ne koparsa o verilir. Istemeye istemeye yapilmaz bu isler. Hicbir ise yaramaz.
Eşin yanlis yapiyor. Oncelikle senin rizani alip yapmali

Sen niye çocuk istemiyodun tuce
Eşimle hiç evli şekilde güzel zaman geçirememiştim.sürekli Göreve gidiyordu 20 gün yoktu mesela ben evdeydim . Evimizin kredisi vardı zorlanırdık . Şimdi bebek doğuyor ve inşallah sağlıklı olsunda o ay kredimizin son taksidini ödüyoruz bitiyor . Manevi anlamda da kendimizi hazır hissettik eğer korunmayı bırakırsak ne olur diye planladım

Zor bir işi var eşinizin güzel bir plan aslında zamansız hamilelik çocugun ruh haline bile yansıyor herseyi kararlaştırıp karar vermek en iyisi

Reflü çok oluyomuş mide kapakcığı acılıyomuş hormonlardan doktora bir sorsana bir hap vermişti çok nadir alıyor iyi gelmişti
Doktora gittiğim zamanlar geçtiğini sanıyorum sonra bir kere daha başlıyor 3 gün filan böyle ard arda devam ediyor . Birazda hava çok sıcak olduğundan böyle olduğumu düşünüyorum

Doktora gittiğim zamanlar geçtiğini sanıyorum sonra bir kere daha başlıyor 3 gün filan böyle ard arda devam ediyor . Birazda hava çok sıcak olduğundan böyle olduğumu düşünüyorum
Sıcakta etkiliyordur çocukları doktora götürünce iyileşirler ya sende öyle olmuşsun

Keşke herkes bu bilincte olsa.
Rizkini verir diyerek 5 cocuk yapmasa
Dün onu konuşuyorduk arkadaş rızkı verir allah dedi bende eee afrikadakiler niye açlıktan ölüyorlar dedim kendi oğlu hiç anne sütü almadı dedim ki para olmasa bu çocuk ne yiyecekti pirinç unu mu dedim bizde öyle büyüdük dio bana bende hiç bir besin değeri yokki dedim çocuk günde 1 lt süt içiyor resmen mama mama diye deliriyor 1.5 yaşında 18 kg olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…