- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.521
İnş ikizdir deliriyorum çocuklara ailemde burda bakarlar bu sefer 8 haftalık olana kadar gitmiycemİkiz mi acaba diyecektim bende
Yok ya anlatmışımdır kaynım hapiste çocukları şımartmışlar durumları zor çocukların tabiki bir telefon alındı 7000tl sonra para yok diyo doğalgaz faturasını kitliyor yüzümede ben ödedim diyor eşimle tek kavga konumuz bu gereksiz yardım ben kısıyorum onlar yiyorAilesinin durumu mu yok o yuzden mi veriyor para
Huylu huyundan vazgeçmiyor unutma bunuBenim eşim söylemeyelim dedi ben kayınvalideme söyleyelim dedim çok para istiyor acır halimize bırakır sandım değişmedi lakin kayınvalidemde sanırım çocugumuz olmadığını düşünüyor bilmem ne cemaati hocaları okumuş bal getirmiş bende kuran okumayı biliyorum dalga mı geçiyosun artı saglıksal bişeyimiz yok bütçe konusunu oturtamıyoruz ailesine verince sinirleniyorum çocuk istemiyordum
Artık 3 aydır birikim yapıyorum hamileyken tamamen azaltırım eve verdiğim parayı ben çalışıyım magdur olayımHuylu huyundan vazgeçmiyor unutma bunu
Çokta sıcak şansına biraz dinlen sonra devam edersin maş bitti kış hazırlıklarıYorgunluktan öldüm bittimreçel kaynadı 10 tane yarım kg kavanoz oldu ama ben çok yoruldum bulaşık makinası çalıştırdım ocağı sildim kahvaltı hazırladım onu kaldırdım tencereleri yıkadım şuan çok uykuluyum
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimİnş birikim ve evlat hayatta daha ne isterim bugün olmam gerekiyordu çok koyu çıktı test
Sen niye çocuk istemiyodun tuceValla takip et hep öyle oldupüre ben bunların başındayız . Asla şuan çocuk istemiyorum diyen kadındım ve bak şimdi neredeyim
Bizim evde cidden sıcak ya geceleri dinleyemiyoruz . Birde saçma gelebilir ama benim buçuklu aylarıma denk gelen haftalarım bulantılı geçiyor 18 . Hafta mesela öyle oldu durduk yere çıkarıyorum neden böyle çözemedim normal zamanlarda hiç birşeyim yokÇokta sıcak şansına biraz dinlen sonra devam edersin maş bitti kış hazırlıkları
Amin sende bir avazda bebişini kucagına al inşHayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Reflü çok oluyomuş mide kapakcığı acılıyomuş hormonlardan doktora bir sorsana bir hap vermişti çok nadir alıyor iyi gelmiştiBizim evde cidden sıcak ya geceleri dinleyemiyoruz . Birde saçma gelebilir ama benim buçuklu aylarıma denk gelen haftalarım bulantılı geçiyor 18 . Hafta mesela öyle oldu durduk yere çıkarıyorum neden böyle çözemedim normal zamanlarda hiç birşeyim yok
Kendinin de maasi var sonucta. Sen maasini harcamak zorunda degilsin. Eve hic para verme. Kendi karsilasin ihtiyaclari.Artık 3 aydır birikim yapıyorum hamileyken tamamen azaltırım eve verdiğim parayı ben çalışıyım magdur olayım
Eşimle hiç evli şekilde güzel zaman geçirememiştim.sürekli Göreve gidiyordu 20 gün yoktu mesela ben evdeydim . Evimizin kredisi vardı zorlanırdık . Şimdi bebek doğuyor ve inşallah sağlıklı olsunda o ay kredimizin son taksidini ödüyoruz bitiyor . Manevi anlamda da kendimizi hazır hissettik eğer korunmayı bırakırsak ne olur diye planladımSen niye çocuk istemiyodun tuce
Zor bir işi var eşinizin güzel bir plan aslında zamansız hamilelik çocugun ruh haline bile yansıyor herseyi kararlaştırıp karar vermek en iyisiEşimle hiç evli şekilde güzel zaman geçirememiştim.sürekli Göreve gidiyordu 20 gün yoktu mesela ben evdeydim . Evimizin kredisi vardı zorlanırdık . Şimdi bebek doğuyor ve inşallah sağlıklı olsunda o ay kredimizin son taksidini ödüyoruz bitiyor . Manevi anlamda da kendimizi hazır hissettik eğer korunmayı bırakırsak ne olur diye planladım
Doktora gittiğim zamanlar geçtiğini sanıyorum sonra bir kere daha başlıyor 3 gün filan böyle ard arda devam ediyor . Birazda hava çok sıcak olduğundan böyle olduğumu düşünüyorumReflü çok oluyomuş mide kapakcığı acılıyomuş hormonlardan doktora bir sorsana bir hap vermişti çok nadir alıyor iyi gelmişti
Çoğu insan korunmuyorki bizim annemin yan komşusu 30 yaşında 5ye hamile konu komşu yardımı ile yaşıyor mutlu gayet halindenKeşke herkes bu bilincte olsa.
Rizkini verir diyerek 5 cocuk yapmasa
Sıcakta etkiliyordur çocukları doktora götürünce iyileşirler ya sende öyle olmuşsunDoktora gittiğim zamanlar geçtiğini sanıyorum sonra bir kere daha başlıyor 3 gün filan böyle ard arda devam ediyor . Birazda hava çok sıcak olduğundan böyle olduğumu düşünüyorum
Kafa işteÇoğu insan korunmuyorki bizim annemin yan komşusu 30 yaşında 5ye hamile konu komşu yardımı ile yaşıyor mutlu gayet halinden
Dün onu konuşuyorduk arkadaş rızkı verir allah dedi bende eee afrikadakiler niye açlıktan ölüyorlar dedim kendi oğlu hiç anne sütü almadı dedim ki para olmasa bu çocuk ne yiyecekti pirinç unu mu dedim bizde öyle büyüdük dio banaKeşke herkes bu bilincte olsa.
Rizkini verir diyerek 5 cocuk yapmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?