Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sıcakta etkiliyordur çocukları doktora götürünce iyileşirler ya sende öyle olmuşsun
Hehe aynen ya birde ben doktora elimde soru listesi ile gidiyorum bebeği görünce heyecan yapıp herşeyi unutup geri geliyorum

Ben tartismaya bile girmiyorum. Bazi şeyler anlatilamiyor.

Patlicanlarim kuruyor güzel güzel.
Dolmalik biber de alacagim kurutmalik.

Dünden kalma yesil fasulye vardi. Onu yicez. Esim de yogurtlu makarna ile gecistirir.

Yarin balik yicez disarda. Misafirhanede .
Ayda birkac kez gidelim balik mevsimine kadar dedik

Kızlar merhabalar uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum yazılanları. Bir şey soracaktım özellikle kışlık hazırlık yapan arkadaşlar. Menemen kışlık yaparken şişeyi mi yaptınız yoksa buzdolabı poşetine mi koydunuz. Ben buzdolabı poşetine koyup buzluğa atmak istiyorum. Bir yandan da korkuyorum olmazsa ziyan olur diye. Var mı buzdolabına atıp deneyen?

Hehe aynen ya birde ben doktora elimde soru listesi ile gidiyorum bebeği görünce heyecan yapıp herşeyi unutup geri geliyorum
Kıyamam ya arkadsımın ekim ortası doğumu gecen gün ultrason fotoğrafını gösteriyor yan bakıyor resmen eşi gülüyormuş buda senin agresif olucakgebelik programlar çok güzel her türlü bilgiyi veriyorlar

Ben hep şişeye koyuyorum buzdolabımda yeterli yer olmuyor diye buzlukta yerin varsa ziyan olmaz bence

inanmıyorum oglum 4 yaşında olacak 3 ay sonra 15 kilo

Ben kilosunu değil de boyunu sıkıntı ediyorum aslında normalmiş değeri ama bana göre az kısa yasitlarindan. 98 ya da 99 cm galiba tam olcturmuyor da

Bizimki de çok suratsız en son gittiğimiz zaman renkli ultrasona girdim ayakta duruyordu ayrıca suratsızdı

Annem eskiden buzluğa koyardı poşet ile ama kavanoz daha iyi oluyor

Bende çok iştalıymışım 1 yaşında 14 kiloymuşum boyumda uzunmuş anacımda yazık 45 kiloymuş nasıl taşıyomuş beni
Bu çocuk anne sütü almamış galiba sürekli mama ile beslenmiş anne sütüyle böyle olsa sıkıntı değil ilerde atıyorlar
Bilinçli anne olmak önemli sütüm yetmiyor düşüncesi, en ufak bir sıkıntıda memeyi bıraktırmaları bilgisizlikten oluyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…