- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.541
Hehe aynen ya birde ben doktora elimde soru listesi ile gidiyorum bebeği görünce heyecan yapıp herşeyi unutup geri geliyorumSıcakta etkiliyordur çocukları doktora götürünce iyileşirler ya sende öyle olmuşsun
Ben tartismaya bile girmiyorum. Bazi şeyler anlatilamiyor.Dün onu konuşuyorduk arkadaş rızkı verir allah dedi bende eee afrikadakiler niye açlıktan ölüyorlar dedim kendi oğlu hiç anne sütü almadı dedim ki para olmasa bu çocuk ne yiyecekti pirinç unu mu dedim bizde öyle büyüdük dio banabende hiç bir besin değeri yokki dedim çocuk günde 1 lt süt içiyor resmen mama mama diye deliriyor 1.5 yaşında 18 kg olmuş
Bende bazen çenemi tutamıyorumBen tartismaya bile girmiyorum. Bazi şeyler anlatilamiyor.
Kıyamam ya arkadsımın ekim ortası doğumu gecen gün ultrason fotoğrafını gösteriyor yan bakıyor resmen eşi gülüyormuş buda senin agresif olucakHehe aynen ya birde ben doktora elimde soru listesi ile gidiyorum bebeği görünce heyecan yapıp herşeyi unutup geri geliyorum
Ben hep şişeye koyuyorum buzdolabımda yeterli yer olmuyor diye buzlukta yerin varsa ziyan olmaz benceKızlar merhabalar uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum yazılanları. Bir şey soracaktım özellikle kışlık hazırlık yapan arkadaşlar. Menemen kışlık yaparken şişeyi mi yaptınız yoksa buzdolabı poşetine mi koydunuz. Ben buzdolabı poşetine koyup buzluğa atmak istiyorum. Bir yandan da korkuyorum olmazsa ziyan olur diye. Var mı buzdolabına atıp deneyen?
Dün onu konuşuyorduk arkadaş rızkı verir allah dedi bende eee afrikadakiler niye açlıktan ölüyorlar dedim kendi oğlu hiç anne sütü almadı dedim ki para olmasa bu çocuk ne yiyecekti pirinç unu mu dedim bizde öyle büyüdük dio banabende hiç bir besin değeri yokki dedim çocuk günde 1 lt süt içiyor resmen mama mama diye deliriyor 1.5 yaşında 18 kg olmuş
Benim oğlan da öyle 3 ay sonra 4 yaşını dolduracak 15 kginanmıyorum oglum 4 yaşında olacak 3 ay sonra 15 kilo
Birkaç tane deneyeyim o zaman olursa yaparım fazlasını.Ben hep şişeye koyuyorum buzdolabımda yeterli yer olmuyor diye buzlukta yerin varsa ziyan olmaz bence
Bizimki de çok suratsızKıyamam ya arkadsımın ekim ortası doğumu gecen gün ultrason fotoğrafını gösteriyor yan bakıyor resmen eşi gülüyormuş buda senin agresif olucakgebelik programlar çok güzel her türlü bilgiyi veriyorlar
Bende inanmıyorum annesi dün 18 kg oldu kucaklayamıyorum dedi en büyük bezi kullanıyormuş bence dar gibi bezi 2 kg daha alsa muşambba mı bağlayacaklarinanmıyorum oglum 4 yaşında olacak 3 ay sonra 15 kilo
Annem eskiden buzluğa koyardı poşet ile ama kavanoz daha iyi oluyorKızlar merhabalar uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum yazılanları. Bir şey soracaktım özellikle kışlık hazırlık yapan arkadaşlar. Menemen kışlık yaparken şişeyi mi yaptınız yoksa buzdolabı poşetine mi koydunuz. Ben buzdolabı poşetine koyup buzluğa atmak istiyorum. Bir yandan da korkuyorum olmazsa ziyan olur diye. Var mı buzdolabına atıp deneyen?
Bende çok iştalıymışım 1 yaşında 14 kiloymuşum boyumda uzunmuş anacımda yazık 45 kiloymuş nasıl taşıyomuş beniinanmıyorum oglum 4 yaşında olacak 3 ay sonra 15 kilo
O kadar sıcakki napsın yavrucak daracık alan bunalmıştırBizimki de çok suratsızen son gittiğimiz zaman renkli ultrasona girdim ayakta duruyordu ayrıca suratsızdı
Amin canım çok sağolun kızlar iyiki kadınlar klübüne üye olmuşumAlya86 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inş tebrikler cnm
Bu çocuk anne sütü almamış galiba sürekli mama ile beslenmiş anne sütüyle böyle olsa sıkıntı değil ilerde atıyorlarBende çok iştalıymışım 1 yaşında 14 kiloymuşum boyumda uzunmuş anacımda yazık 45 kiloymuş nasıl taşıyomuş beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?