- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.561
Hahaha valla ya ben olsam çok sıkılırımO kadar sıcakki napsın yavrucak daracık alan bunalmıştır
Evet ayrıca 2800 gram doğmuş annesi sigara içiyor hamilelikte de içmiş. Hiç anne sütü almamış bebekBu çocuk anne sütü almamış galiba sürekli mama ile beslenmiş anne sütüyle böyle olsa sıkıntı değil ilerde atıyorlar
Bilinçli anne olmak önemli sütüm yetmiyor düşüncesi, en ufak bir sıkıntıda memeyi bıraktırmaları bilgisizlikten oluyor bence
Ben hep bahçe biberini çiğden koyarım,yemeklik doğrarım,birde saplarını kesip uzun uzun koyarım.ustune domates sosu açıp azıcıkta sarımsak çentikliyorum kavururken enfes oluyor.Kahvalti sofralarında falan.Bibero çigden dograyip atsak tadinda bi d3gisiklik olur mu. Ben domates yaparken biber koymadim icine. Menemen icin
Buzlu kavuruyorsun degil miBen hep bahçe biberini çiğden koyarım,yemeklik doğrarım,birde saplarını kesip uzun uzun koyarım.ustune domates sosu açıp azıcıkta sarımsak çentikliyorum kavururken enfes oluyor.Kahvalti sofralarında falan.
Kilitli poşete koyuyorum yemeklikleri, az lazım olunca açıp oradan tutam tutam kullanıyorum.
Yardım tabiki etsin Allahtan korkarım ama bu artık acıma durumunu aştı ve çok sinirleniyorum aylardır ilişkimiz sektede boşanalım bile dedi sinirle yaptığıda annesine habersiz kredi kartı çıkarması ben kötü oldum çocukların annesinin umrunda değil nişanlandı maddi bişey olunca sadece yaklaşıyor inş artık görür gerçekleri ailelere yardım etmeyelim demiyorum yoksaKendinin de maasi var sonucta. Sen maasini harcamak zorunda degilsin. Eve hic para verme. Kendi karsilasin ihtiyaclari.
Cocuklara uzuldum. Aileye yardim edin diyemicem cunku gonlunden ne koparsa o verilir. Istemeye istemeye yapilmaz bu isler. Hicbir ise yaramaz.
Eşin yanlis yapiyor. Oncelikle senin rizani alip yapmali
Tek kullanımlık gibi çıt çıtlı poşetlere koyuyorum bir kerelik biber koyuyorumBuzlu kavuruyorsun degil mi
2 kardeşler eşim kayınpeder emekli kirada evi var ama çok lükse alışınca yetmiyor işte bişeyBaska ilgilenecek kimse yok mu
Eltime çalışsın diye makineler almışlar bankadaki tüm parayı harcamışlar çıkınca kaynım iş mi bulacak hiç akılları çalışmıyor çocuklar küçük okulu,masrafı nasıl karşılancak.benden uzak olsunda bişey istemiyorum gecen gün yaşlanınca evlatlarımız bakar diyo kaynım kendi çocuguna bakmamış sana mı bakıcak bana diyor. Eşiniz olanları görüyorsa anlıyorsa me mutlu ben ne yapsam çözemiyorum annemlerden utanıyorum artık çift maaş giriyor napıyonuz diyor haklı olarakŞöyle bir durum var bizde.
Sobaya kim yakinsa o isiniyor.
Esimin kardesleri tum aile birbirine yakin. Kocaman ciftlik gibi ev var. Herseyden kendiler faydalaniyor bol bol. Para konusunda da ayni sekilde. Ama kv veya kp de bi hastalik durumunda bizi arayip talepte bulunurlarsa asla kabul etmem. Kim yiyip iciyorsa kim faydalaniyorsa onlar ilgilenecek.
Bizde beklemedeyiz.Daha çok var sat'a ama yinede insanın aklına geliyor.Ağlamaktan öldüm bugün dün acıya ağlatken bugün mutluluk gözyaşları
Sağlıcakla kucağınıza alın insallahTeşekkür ederim canım
Evet direkt çıkartıp koyuyorum ocağa.Suyunu salıyor kısık ayarda,suyunu çekince domates sosu açıp sarımsak ekliyorum.5 dakika falan da ocakta kaldıktan sonra servis ediyorum.Buzlu kavuruyorsun degil mi
Bende aynısını eşime söylüyorum.Annen baban şuan keyfe keder yaz tatilinde-sömestir tatilinde kimin yanına gidiyorsa hastalanıp,elden ayaktan düşüncede mümkünse aynı yere gitsinler diye net bir dille belirttim.Şöyle bir durum var bizde.
Sobaya kim yakinsa o isiniyor.
Esimin kardesleri tum aile birbirine yakin. Kocaman ciftlik gibi ev var. Herseyden kendiler faydalaniyor bol bol. Para konusunda da ayni sekilde. Ama kv veya kp de bi hastalik durumunda bizi arayip talepte bulunurlarsa asla kabul etmem. Kim yiyip iciyorsa kim faydalaniyorsa onlar ilgilenecek.
Bizde geçen yıl borç ödedik bu yıl hala varmış bende anlamıyorum artık ne borcu olduğunu ya ilk yıl hadi anlıyorum sonrasında ortak nokta bulunur hep gül soru sorma o zaman iyiyiz artık umrumda değil borçları ben üstüme düşeni alıyom getiriyorum kendi bilir ben kendimi üzemem en kötü boşanırım dönsün anasınaValla bugun biraz konustuk da benden farkli oldugunu dusundum.
Soyledim kendisini şu sozlerimi.
Bir cift birbirinden farkli dusunuyorsa o iliski omur boyu yurumez. 5 çocukla 40 yasima da gelsem senden bosanirim dedim. Cunku onun mantiksiz hareketlerinin sonucuna ben katlanmak zorunda degilim.
Alttan aldi filan. Yok filan dedi ama tatmin olmadim. Bunun ahmakca hareketlerinden dolayi benim birkac yilim borc odemeye gitti. Moral bozuklugu da cabasi
Amin canım benimSağlıcakla kucağınıza alın insallah
İnş bebiş isteyen herkese uğurlu gelir kimseyi rabbim evlat özlrmi ile bırakmasın tüp bebek miydi ilkiBizde beklemedeyiz.Daha çok var sat'a ama yinede insanın aklına geliyor.
Bakalım topik bizede uğurlu gelicekmi
Gerçi bizim hiç umudumuz yok.Eger 2ay falan denedikten sonra olmazsa yine tedavi yolları görünecek bize
Rabbim inşallah aratmaz
Allah isteyen hersekese evlat sevgisini taddırsin,Kucaklarini boş bırakmasın
Çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?