- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.581
Çok sevindim sağlıkla kucağınada alırsın inşallahAğlamaktan öldüm bugün dün acıya ağlatken bugün mutluluk gözyaşları
Nerde ne kadar borcu varsa ortaya dökmesi lazim. Sonra orta yolu bulup hesap kitap yapip birbirinize guvenerek iki elden ödeyip bitrmelisiniz. Sonra da senden habersiz borc yapmama sozu alarak.Bizde geçen yıl borç ödedik bu yıl hala varmış bende anlamıyorum artık ne borcu olduğunu ya ilk yıl hadi anlıyorum sonrasında ortak nokta bulunur hep gül soru sorma o zaman iyiyiz artık umrumda değil borçları ben üstüme düşeni alıyom getiriyorum kendi bilir ben kendimi üzemem en kötü boşanırım dönsün anasına
Aynen.Bende aynısını eşime söylüyorum.Annen baban şuan keyfe keder yaz tatilinde-sömestir tatilinde kimin yanına gidiyorsa hastalanıp,elden ayaktan düşüncede mümkünse aynı yere gitsinler diye net bir dille belirttim.
3ay için bakıcı tutuyoruz,
23 aylıkken çocuğumu kreşe verdim.Oda yetmedi 40 derece ateşle bile ağlayarak kreşe bırakmak zorunda kaldık
Şimdide okul açılınca arayıp soruyorlar-gelelim mi yada siz gelin diyorlar.
Bende aynısını eşime söylüyorum.Annen baban şuan keyfe keder yaz tatilinde-sömestir tatilinde kimin yanına gidiyorsa hastalanıp,elden ayaktan düşüncede mümkünse aynı yere gitsinler diye net bir dille belirttim.
3ay için bakıcı tutuyoruz,
23 aylıkken çocuğumu kreşe verdim.Oda yetmedi 40 derece ateşle bile ağlayarak kreşe bırakmak zorunda kaldık
Şimdide okul açılınca arayıp soruyorlar-gelelim mi yada siz gelin diyorlar.
Sağol canım bu kadar basit olduğunu bilsem daha önce denerdim tavsiye ederim hiç yorucu değildi yapmasıAy cok guzeller eline saglik. Salatalarda cok guzel olur. Kahvaltida yenilebilr hem
Biraz once buzdolabına yerleştirdim 3 poşet.Kızlar merhabalar uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum yazılanları. Bir şey soracaktım özellikle kışlık hazırlık yapan arkadaşlar. Menemen kışlık yaparken şişeyi mi yaptınız yoksa buzdolabı poşetine mi koydunuz. Ben buzdolabı poşetine koyup buzluğa atmak istiyorum. Bir yandan da korkuyorum olmazsa ziyan olur diye. Var mı buzdolabına atıp deneyen?
Bende bu süt delisi çocuklara bayılıyorum ya ben 26 ay emzirdim oğlumu ama yemekle arası yok hele inek sütünü hic içmiyorinanmıyorum oglum 4 yaşında olacak 3 ay sonra 15 kilo
Biz 2,5 yaşındayken 11 kilo idi siz iyisiniz benceBende bu süt delisi çocuklara bayılıyorum ya ben 26 ay emzirdim oğlumu ama yemekle arası yok hele inek sütünü hic içmiyor2,5 yaşında 13 kilo
Cok haklisin. Ayni sekilde dusunuyorum.Kızlar çok haklısınız ama bu ana babanın hiç mi hakkı yok doğurmuş büyütmüş okutmuş sırf onun için bile zor duruma düşünce bakılır ama bakan için çok zor olur bazı şeyler gücüne gider orası ayrı
Ilk defa duydum neden yararlı değilmiş kiBiz 2,5 yaşındayken 11 kilo idi siz iyisiniz bence
İnek sütü çok yararlı değil diye biliyorum benimki de içmiyor
Maşallah benim oğlan da kolay kolay hasta olmaz ama kemikleri zayıf minyonBenim oglan 5 e girecek 18kg yeni oldu .
Bende cok emzirdim 2 bucuk yasina kadar.
O yuzden yemek pek yemez . Ayird eder. Ama masallah sık hasta olmaz. Cok hareketli konuskan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?