Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nerde ne kadar borcu varsa ortaya dökmesi lazim. Sonra orta yolu bulup hesap kitap yapip birbirinize guvenerek iki elden ödeyip bitrmelisiniz. Sonra da senden habersiz borc yapmama sozu alarak.
Kaç kere söyledim kavga çıkarıyor küsüyor trip atoyor konu kapatıyor kredi çekerken sıkıntı olcak borçların vs dedim o gün gelince düşünülürmüş danışman bulmak istiyorum aslında bu konuda kırılmaktan bıktım artık bana cimrisin sen biriktir diyor işin içinden çıkıyor

İnş bebiş isteyen herkese uğurlu gelir kimseyi rabbim evlat özlrmi ile bırakmasın tüp bebek miydi ilki
Amiinnn insallahh
Ilkinde biz olmayacağını bilmediğimiz için 2 yıl kadar düşünmedik.Sonra denedik 8-9 ay olmadı.Arada doktora gittik doktor sıkıntı yok dedi.
Bu kez bikac ay daha geçince doktor ve hastahane değiştirdik.oda yumurtanın geliştiğini ama catlayamadigini söyledi.
İgnelerle ve haftanın 3-4 günü takiple (doktorun özel muayenehanesine gidiyorduk surekli) iğne ve ilaç desteğiyle 2.ayki tedaviyle hamile kalabildim.Tabi 1.5 yılda böyle geçti
Şimdi Allaha şükür 9 yaşında yakışıklı bir oğluşumuz var
Ama kardeş diye çalışıyor.
ALLAHIM hayırlısıyla sağlıkla sıhatle nasip eder insallah

Hayıt otu,arslan perçemi ve polen çok iyi geliyor yengem öyle hamile kalmıştı dene istersen.eskiden türk filminde bir kerede hamile kalıyorlardı nerde gerçek hayatta.inş hamile kalırsın bu ayda tekrar ilaçlara gerek kalmaz güzel haberlerini bekliyorum inş

Biz üstelik çocuğumuza baktırmak istemedik 23 ay baktılar ama 23 asır gibi geçirdik.
Bakiciyi en basında tutacaktık.
Yada ben 2 yıl ücretsiz izinle devam edecektim.
Hayatta olmaz biz bakarız oğlumun bitanecik oğlu diye kendileri direttiler.
Yoksa beni geçtim eşim bile istemiyordu baktırmak.
23 ay zor dayandık.Simdide biz büyüttük diyorlar
Hatta evi bile onlar almışlar bize
Aldıkları bir bardakları bile yok halbuki evimizde.

Eşimde diyorki esprisine millet ceketi atıyor hanımın üzerine hamile kalıyor diye takılıyor.
Bizim hanım çok nazlı illaki uzman desteği şart diyor

Valla ben bakmam demiyorum ama gözüme baka baka yalan söylüyor hır gür çıkıyor evimizde nedeni lüks yaşantı merakı kendine bile değil açıkça söyledim mutsuz oluyoruz bende geleceğimi kurmak istiyorum umreye gitti kayınpeder ben dedim eşime adamcagızı parasız bırakma ordan akıllı saat almış torununa tabiki ailemize bakmak zorundayız onlarda bizi sıkmamalı bence kayınvalidem yapıyor benim saf kocamda inanıyor

Eşimde diyorki esprisine millet ceketi atıyor hanımın üzerine hamile kalıyor diye takılıyor.
Bizim hanım çok nazlı illaki uzman desteği şart diyor
İstemesen her ay korku çekersineşinde çok komikmiş çok şükür evlat sahibi olabiliyoruz çok yakın arkadaşımın 6.evladını kaybedişi her seferinde yeni bişey buluyorlar şimdi o da hamile inş kucagına alcak bu sefer

Biliyorlar.Tamda ihtiyaç duyduğumuz anda gidiyorlar.Kizimiz çağırdı diyorlar.
Bu yaz karne günü gittiler mesala
Eylülde gelirler.
Benim ailemle farklı şehirlerde yaşıyoruz.
Annem yeni emekli oldu.3 hafta kadar gelebildi.ciddi sağlık sorunlarının yani sıra,ağabeyimin çocuğuyla ilgileniyor kreş saatleri dışında.Abim esnaf olduğu için çalışma saatleri geç bitiyor.krseten sonra annem bakıyor gece uyku saatine kadar.
Annem götürdu oğlumu memlekete ama 4 gün zar zor durdurabildik.
Açıkçası bizde onsuz duramadık

Düşünmezken önemlemleri çifter çifter alıyoruz orası ayri
Daha bu ay denemeye başladık.Doktor 2-3ay olmazsa beklemeyin gelin dedi.
Yaş faktörü var birde bizde

Şükür annemle aynı yerdeyiz annem bakar kayınvalidemde bakar ama öbürlerinin eğitimi sevmiyorum sınırsız yetişmesinler yoksa annesinden çok sahipleniyor bu iyi mi bilmiyorum ben eltimin yerinde olsam kıskanırdım.geçmiş olsun bu arada

Hakkini iyi bakma konusunda yiyemem.Kayinvalidemlerde bakınca çok güzel bakıyorlar.Yeme,içme,uyuma,temizlik v.s konusunda dikkatliydi hala daha öyle.
Ama şımraklik yüz verme konusu tabiki oluyor.
Annemde her dediğini yapıyor,kayinvalidemde.
Çocuklar zaten anane,babaanne ve dedeleri parmaklarında oynatiyorlar ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…