- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.921
Hayır cnm biz ev araba aldık para da biriktirdik ikinci araba almak için.Hazır para ne canım düğünden falan takılanlar mi
Şu borcumuz bitsin esimde birlikte otomatik Gr altın almaya baslicazbende takipteyim cnm ayın 15 i yaklaşıyor bence artar. (ytd)ödemlerden sonra biaz daha almak istiyorum
Olsun zararın neresinden dönersen kardır bundan sonra daha dikkatli olursunuzHayır cnm biz ev araba aldık para da biriktirdik ikinci araba almak için.
Ama o kadar alış veriş vs harcadık ki altı ayda yarıya indi paramız.
Yani biraz daha dikkatli harcasak hayatımız daha güzel olucekkkkkkkOlsun zararın neresinden dönersen kardır bundan sonra daha dikkatli olursunuz
Bir Trakya baska hiçbir yere benzemiyor soğuğu .0 harcama ile günü kapatiyorum cok şükür.
Yarin da full dersim var. Çarsambam boş.
Manti corbasi pisirdik buzluktan guzel oldu.
Yalniz istanbulda hava buzzz
Bu yil ilk kez bu kadar üşüdüm galiba.
Kaşarın fiyatı iyiymiş, markası neydi? Ben sigara boreğini lorla yaparken içerisine beyaz peynir karıştırıyorum baya iyi oluyor içi kuru kalmıyor ve dokulmuyor. Fırındaki borek için kullanacaksam içine birde yumurta akı karıstırıyorum oda toparlıyor lor peynirini. Birde nacizane soylemek istedim hazır meyve pürelerini neden kullanıyorsun ki katkı maddesi var içlerinde hemde ekonomikte değil. Yani bunu evde tüketiyorsan diye dedim yoksa acil durum için tatillerde bende bulundururum yanımda bir iki tane kızlar baska birsey yemezse diye. Umarım yanlış anlamamışındır:)Kizlar bugun bizim buradaki markette indirim vardi
700 gr kasar peyniri 12 tl
500 gr suzme peynir 7.50
Lor peyniri kilosu 3.50 tu yarim kilo aldim ilk kez aldim sigara boreginde kullanmayi planliyorum
Kizima meyve puresi aldim. Tanesi 1.60 ti ama 2.25 olarak gecmisler. 2tane almistim yarin tekrar sormayi dusunuyorum
Sut 2.10
Kiska sogan 1.50
5 kilo toz seker 16 tl
Tavuk kilosu 5.45 e dusmustu 1 tanede tavuk aldim
Sucuk kilosu 50 liraydi 40 liraya dusmustu yarim kiloda sucuk aldim
toplam 86 tl tuttu
Kasarin markasi marketin kendi urunuydu ama tadi guzel oldugu icin aldim.Kaşarın fiyatı iyiymiş, markası neydi? Ben sigara boreğini lorla yaparken içerisine beyaz peynir karıştırıyorum baya iyi oluyor içi kuru kalmıyor ve dokulmuyor. Fırındaki borek için kullanacaksam içine birde yumurta akı karıstırıyorum oda toparlıyor lor peynirini. Birde nacizane soylemek istedim hazır meyve pürelerini neden kullanıyorsun ki katkı maddesi var içlerinde hemde ekonomikte değil. Yani bunu evde tüketiyorsan diye dedim yoksa acil durum için tatillerde bende bulundururum yanımda bir iki tane kızlar baska birsey yemezse diye. Umarım yanlış anlamamışındır:)
evet beyazla karıştırınca iyi oluyor, ben loru pek sevmem çok tatsız bulurum ama fiyatı uygun olduğu için börek yapımında beyazla karıştırıp kullanıyorum bazen de omlete katıyorum. Yaa kıyamam yemeyen bebek gerçekten çok zordur ama yoğurdu yemesi büyük avantaj birçok şeyi katabilirsin içine. Muzu sevmesi de çok iyi, yine bir çok meyveyi azar azar katarsın içine. Önce tadı baskın olmasın diye az koyarsın alıştıkça artırırsın miktarı. Tarhanayı da içmiyor? daha sıvı kıvamda yapıp biberonla versen, yada böyle şeyler biraz biraz mamaya katılabilir mi? mama kullanmadığımdan emin değilim ama aklıma geldi. Kolaylıklar diliyorum canımKasarin markasi marketin kendi urunuydu ama tadi guzel oldugu icin aldim.
Lor ilk kez aldim. Burada arkadaslar sigara boregini lorla yapiyrz diyince lorda indirimde olunca aklima geldi aldim. Beyaz peynirde karistirayim o zamn cok sagol cnm
kizim cok secici ya 11 aylik oldu ama mama ve yogurt haricinde bir sey yemiyor. Corbalarin hic birini sevmedi istahi pek yok. Verdigimiz cogu seyi tukuruyor. meyvelerin hicbirini yemiyor. Muzu arada yiyor. Bu yuzdden bnde yesinde ne yerse yesin diye dusundugum icin mecbur aliyorum. Cilekli yogurt puresini seviyor. b3nde degisiklik olsun diye haftada 2 tane falan aliyorum. 11 aylik oldu ama ana ogunu mama. 900 gramlik mamayi 6-7 gunde bitiriyor. Ek gidayla hic alakasi yok malesef.
Aynen yemeyen bebek gercekten zorluyor. Zaten emmeylede pek arasi olmadi. 6 ay guc bela emdirebildim.evet beyazla karıştırınca iyi oluyor, ben loru pek sevmem çok tatsız bulurum ama fiyatı uygun olduğu için börek yapımında beyazla karıştırıp kullanıyorum bazen de omlete katıyorum. Yaa kıyamam yemeyen bebek gerçekten çok zordur ama yoğurdu yemesi büyük avantaj birçok şeyi katabilirsin içine. Muzu sevmesi de çok iyi, yine bir çok meyveyi azar azar katarsın içine. Önce tadı baskın olmasın diye az koyarsın alıştıkça artırırsın miktarı. Tarhanayı da içmiyor? daha sıvı kıvamda yapıp biberonla versen, yada böyle şeyler biraz biraz mamaya katılabilir mi? mama kullanmadığımdan emin değilim ama aklıma geldi. Kolaylıklar diliyorum canım
'yatırım tavsiyesi değildir' demek. Spk lisansı olmaksızın yani bu konuda yetkili/uzman olunmadığı sürece kişilere döviz/emtia/borsa hakkında kuvvetli at-sat-tut önerisi vermek spk tarafından suç kabul ediliyor. o yüzden insanlar kendi yatırım şekillerini anlatıp fikirini paylaşmanın ötesinde ciddi öneriye girmekten kaçınmak için bu notu sözlerinin sonuna ekliyor canım.Ytd ne demek arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?