Bugün ne aldin kaç tl harcadin

0 harcama ile günü kapatiyorum cok şükür.
Yarin da full dersim var. Çarsambam boş.
Manti corbasi pisirdik buzluktan guzel oldu.
Yalniz istanbulda hava buzzz
Bu yil ilk kez bu kadar üşüdüm galiba.
Bir Trakya baska hiçbir yere benzemiyor soğuğu .
Kar yağmadı tamam da bu nasıl soğuk. ..

Kaşarın fiyatı iyiymiş, markası neydi? Ben sigara boreğini lorla yaparken içerisine beyaz peynir karıştırıyorum baya iyi oluyor içi kuru kalmıyor ve dokulmuyor. Fırındaki borek için kullanacaksam içine birde yumurta akı karıstırıyorum oda toparlıyor lor peynirini. Birde nacizane soylemek istedim hazır meyve pürelerini neden kullanıyorsun ki katkı maddesi var içlerinde hemde ekonomikte değil. Yani bunu evde tüketiyorsan diye dedim yoksa acil durum için tatillerde bende bulundururum yanımda bir iki tane kızlar baska birsey yemezse diye. Umarım yanlış anlamamışındır:)

Kasarin markasi marketin kendi urunuydu ama tadi guzel oldugu icin aldim.
Lor ilk kez aldim. Burada arkadaslar sigara boregini lorla yapiyrz diyince lorda indirimde olunca aklima geldi aldim. Beyaz peynirde karistirayim o zamn cok sagol cnm
kizim cok secici ya 11 aylik oldu ama mama ve yogurt haricinde bir sey yemiyor. Corbalarin hic birini sevmedi istahi pek yok. Verdigimiz cogu seyi tukuruyor. meyvelerin hicbirini yemiyor. Muzu arada yiyor. Bu yuzdden bnde yesinde ne yerse yesin diye dusundugum icin mecbur aliyorum. Cilekli yogurt puresini seviyor. b3nde degisiklik olsun diye haftada 2 tane falan aliyorum. 11 aylik oldu ama ana ogunu mama. 900 gramlik mamayi 6-7 gunde bitiriyor. Ek gidayla hic alakasi yok malesef.

evet beyazla karıştırınca iyi oluyor, ben loru pek sevmem çok tatsız bulurum ama fiyatı uygun olduğu için börek yapımında beyazla karıştırıp kullanıyorum bazen de omlete katıyorum. Yaa kıyamam yemeyen bebek gerçekten çok zordur ama yoğurdu yemesi büyük avantaj birçok şeyi katabilirsin içine. Muzu sevmesi de çok iyi, yine bir çok meyveyi azar azar katarsın içine. Önce tadı baskın olmasın diye az koyarsın alıştıkça artırırsın miktarı. Tarhanayı da içmiyor? daha sıvı kıvamda yapıp biberonla versen, yada böyle şeyler biraz biraz mamaya katılabilir mi? mama kullanmadığımdan emin değilim ama aklıma geldi. Kolaylıklar diliyorum canım

kızların doktor ve ilaç masrafı 200tl markete de 50 tl harcamışızdır meyve falan bitmişti. Hafta sonu günübirlik bi gezi kaçamağı yaptık araba falan kiralayınca 350tl harcadık (uçak biletlerini çok önceden aldığım için onun ödemesi bitmişti), deniz havası iyi geldi tazelendik.

Aynen yemeyen bebek gercekten zorluyor. Zaten emmeylede pek arasi olmadi. 6 ay guc bela emdirebildim.
Aynen dedigin gibi yapiyorum yogurdun icine meyveleri az az katarak veriyorum oyle biraz yiyor.
saglikli olsunlarda bir sekilde buyuyorlar iste.

Ytd ne demek arkadaşlar
'yatırım tavsiyesi değildir' demek. Spk lisansı olmaksızın yani bu konuda yetkili/uzman olunmadığı sürece kişilere döviz/emtia/borsa hakkında kuvvetli at-sat-tut önerisi vermek spk tarafından suç kabul ediliyor. o yüzden insanlar kendi yatırım şekillerini anlatıp fikirini paylaşmanın ötesinde ciddi öneriye girmekten kaçınmak için bu notu sözlerinin sonuna ekliyor canım.

Yarin icin patates oturtmasi ve tel sehriye corbasi yaptim.
Bugun yormusum k3ndimi 2 saat araliksiz yuruyunce kosar adimlarla.
Erken yatarim.
Yun dosekler vardirya hani
Ondan var bende.
Oylece dolabin bir kosesindr dururdu.
Guzelim yun var icinde.
Gecen yaz yikaymistim zorla balkonda kuruttum.vs.
Bir yorganciya vermistim gecen ay.
Olcu verip 2 adet cift kisilik ince yatak uzerine sermek icin yatak destekleyici be kucuk minderler yaptiracagim.

Ya bende de kocaman bir yorgan var yünden. Kaynanam yapmiş çeyize. Yillardir duruyor. Kullanamam da ben .
Anneme vereyim diyorum. Belki satar yününü yerine baska birsey alir kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…