Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ciddi yuksek rakam.
Cmt gunu bir ogretmen arkadas esi ile 4 bin tl harcadigini soylemisti.
Cubuk aradim o an etrafta
Uff o bizimkinden de yüksek. Cidden hem Kilo alıyoruz hem de hep sağlıksız şeyler. Hala düzen oturtamadim.ama evde yemek olmadığında söylüyoruz hep.o yüzden bir gün önceden muhakkak ayarlicam.ilk hedefim 15 gün boyunca yememek.bakalım kaçıncı gün bozacagiz

Bizimki de aynen sizin anlattıgınız gibi 500 600el harçlığımız hariç ihtiyacımız olan gunluk harcamalar veya ekteaucıkanlar hep karttan. Kira fatura ve yatırımda internet bankacılığından olunca para fiziki olarak elime hiç geçmiyor diyebilirim:)

parayi fiziki olarak inan bende goremiyorum. En fazla 50-100 oda ara ara harclik cekiyorum

parayi fiziki olarak inan bende goremiyorum. En fazla 50-100 oda ara ara harclik cekiyorum
Bosver canım parayıda ihtiyaçları karşılamak için kazanıyoruz sonuçta faturayı vergi kirayı elden ödesek ne değişecek, ee insan altını doları evde bulundurmaya da korkuyor artık boyle olunca herşey sanalda maalesef. Hattaa harcamalar için kartı kullandığımdan resmen fazla para cekip tasımak beni rahatsız ediyor

Seni mi beni mi kalktım valla dayanamadım en sonunda o izlemeye devam ediyor hala..kredi kartı olmuş gene 6 bin TL.
Bizimde 3000i gecebilir bu ay. Uçak biletleri falan var sık seyehate cıkıyoruz onun masrafları oluyor. Arabanın arızası vergisi falan da çıktı. 1500 dışardan yemek çokmuş ya 2kişi için mi bu? Yoksa geniş aile yemekleri falan mı veya arkadaslarınızla gidip ısmarlama falanmı yapıyorsunuz. İlk etap için haftada 1e indirebilirsiniz. Ama işten geç çıkıyorsunuzda yemek yapmak zor olduğundan mecbur kalıyorsanız ev yemeği yapan biryerle anlaşabilirsiniz bence hem daha ekonomik olur hemde daha saglıklı. Hemde evde yemek yapıp yeme fikrine alışmanıza yardımcı olur. Şimdi dışardan soylediğimiz kebaplar falan ev ortamında pek yapılamadıgından insanın canıda istiyor maalesef ama ev yemeği yeri ile anlaşsanız ee bunu ben kendim yaparım niye para veriyorum diye mukayese edersiniz illaki

Ya bende de kocaman bir yorgan var yünden. Kaynanam yapmiş çeyize. Yillardir duruyor. Kullanamam da ben .
Anneme vereyim diyorum. Belki satar yününü yerine baska birsey alir kendine
Çok ağırsa yununu azaltıp 2yorgan yaptırabilirsin aslında. Şimdi kayınvaliden verdiği için annene vermene hele hele anneninde satmasına falan bozulmaz mı, biyerden kulağına gider veya sorar soylemek zorunda kalırsın falan. Bana kalırsa vereceksende kullanmıyorum diye yine kayınvalidene ver

yok bacım hepi topu 2 kişiyiz. ısmarlama falan da yok sadece kendimiz yiyoruz.pizza lahmacun kebap aklına ne gelirse.işten geç çıkmıyorum ki 5 dedin mi çıkış memuruz :)eve gidip yan gelip yatmak daha hoşumuza gidiyor sanırım

Gunaydin kizlar
lindalinda senin aylik birikim tutarinda iyiydi diye hatirliyorum. Hem birikim yapip hemde bu kadar disaridan yiyebiliyorsaniz tebrik ediyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…