Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Zor oluyor yazın ev işi yapmak düğünler gelenleri derken
Yeni geldik eve makinaya çamaşır attım köyden yogurt aldırdım abime 2 kova onları sildm dolaba koydum biraz oturup yatarım öğleden sorna düğüne gitcez para takalım diye konuştuk eşimle

Kansızlık yapıyormuş onun yerine yoğurt yedirin daha iyi diyorlar
Aynen ben 2,5 yaşında biraktirdim oğluma inek sütünü ayran veriyorum kefir veriyorum inek sütünün faydası yokmuş özellikle şimdiki sütlerin..
Herşeyine çok dikkat ediyorum ama sürekli hasta sürekli hasta ne yapacagimi bilmiyorum bağışıklığını güçlendirmek icin şurupları var kullanıyorum ama yazın ortasında bile hasta

Alya86 sütü kaynatip ocaktan aliyorum.
Sonra ilimasini bekliyorum. Parmaginla kontrol et elini yakmayacak sicakliga gelince icerisine 2 veya 3 yemek kasigi yogurt koyup karıştırıyorum.
Tencerenin kapagini kapatip uzerini bezle örtüp mayalanmaya birakiyorum

Günaydın

Dün akşam güzel geçti, eve gelmemiz onbir buçuğu bulmuştu.
Sabah bebişin tekmeleri ile uyandım, acıktı sanırım
Bi kase yoğurt yedim.
kayınvalidem bize börek ve köy ekmeği koymuş, ekmeleri ikiye bölüp buzluğa attım.
Böreklerden birazını işyerinde yemek için yanıma alırım.

Sabah kuşlarımızn yemliklerini temizleyip doldurdum, sularını değiştirdim..

Bugün yemek olarak kıymalı menemen düşünüyorum

Dünde 55 lira harcadık marketten kayınvalidemlere giderken..

Bugün sadece ekmek alırız

Teşekkürler canım yarın süt alıp bende deniyim verdiğin tarifi

Yaz günü en sevmediğim iş bazanın altını topluycam bende arkadaşıma doğum günü hediyesi bakarım birde camlar silinmeli çok sıcak hiç gözüm yemiyor haftaya erkenden halledeyim onuda
Benimde dolap içlerim düzeltilecek ama kızdan fırsat bulamıyorum,,,, bayram öncesi yarım gün temizlikçi almam lazım camlar kapılar için

Çocuklari severim .3 cocugum olsun isterim.
Keşke refah seviyesi daha yuksek daha iyi ortami olan bir ulkede yasasak. Sıkıntım cocuklarin gelecegi.
Refah düzeyide önemli bende çok çocuğum olsun isterdim ama çalışan anne için çok zor bence senin oğluna kim bakıyor bizim 8-5 mesai çok şükür ama genede düşünüyorum

Refah düzeyide önemli bende çok çocuğum olsun isterdim ama çalışan anne için çok zor bence senin oğluna kim bakıyor bizim 8-5 mesai çok şükür ama genede düşünüyorum
Yooo bence sadece çalışan anne için değil ki evdeysen de zor çocuk büyütmek ciddi sabır işi bence . Arkadaşımın 2 çocuğu var biri daha çok küçük zaten diğeri 3 yaşında yan yana geliyoruz bir saniye düzgün sohbet edemiyoruz insanı delirtiyor çocuk resmen . Annesi ile babasını yan yana oturtmuyor resmen kıskançlıktan bunları gördükçe depresyona giriyorum resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…