Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bilmiyorum ki hayal ile rüya arasında takılı olan birşey yaşıyorum geçen seferki çok fenaydı sesime eşim uyanıp beni kaldırmıştı bu sefer sakindim ama korktum yine
Amannnn.... kesin hamilelikten
Hamilelikte oluyor böyle rüyalar
Daha lohusayken neler görürsün
Çoğu hamile görüyor
Rüyaya takılma

İkinciyi doğurduktan sonra bakalım aynı düşüncede olacak mısın :) merak ettim
Ben söyleyeyim ben istiyorum daha, tabi sagligim el verirse
Anaç bir yapım var seviyorum ikinci çocuğuma hamile kalana kadar abisini emzirdim.
çalışmanın ya da başka şeylerin engel olacağını düşünmüyorum
Adamın 5 çocuğu var köylü, çocuklarının biri doktor biri savcı biri öğretmen olmuş hepsi güzel yerlere gelmiş önemli olan temiz çocuklar yetiştirmek
Bir tane çocuğun olsa en iyi yerlerde de okutsan çocuğun içinden gelmediği sürece okumaz
Rabbim hepimize güzel evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin

Amannnn.... kesin hamilelikten
Hamilelikte oluyor böyle rüyalar
Daha lohusayken neler görürsün
Çoğu hamile görüyor
Rüyaya takılma
Hahaha cidden mi alışmakta başladım sanki 2 tane fare var sürekli evin içinde onları görüyorum koşuyorlar geçen sefer eşime yakala kaçıyorlar diye bağırdım uyandı adam rüya ile gerçeklik arasında kalıyorum

Benim annemde kayınvalidemde bakar ama ilklerini hep kaçırcam toplantı,gösteri vs için üstletinden izin almak zorunda kalıcam.arkadaşımın oğlu kapıyı kapatıyordu annesi gitmesin diye onu bırakıp gitmek zor bence yoksa kardeşlerimde annem 1.5 yaş arayla 2 çocuğa bakıyordu kızkardeşim kalça çıkıgı olmuş hemen ameliyat edildi calışıyor olsa o kadar kim bakar ilgilenirdi.

Günaydın ufak kızım gece uyutmadı yarım saate bir anne diye bagırması aglaması bitmedi tüm derdi bizim yatakta beraber yatmak odalarında sadece oyun oynamak istiyorlar uyku vakti yatakodasına gidiyorlar kurallar koyduk bakalım nw kadar gitcek

Zor öylede korkuyor mu kendi odasında biraz aglar eder alışır zamanla

Eğer çocuğa bakacak güvenilir birisi varsa anne çalışsa güzel bence evden çıkıyor psikolojik olarak daha güçlü oluyor diye düşünüyorum. Her gün sosyal ortama çıkıyor kendi parası oluyor evet dediğin gibi kayıplar var . Çalışmayınca 24 saat çocuğun sorumluluğu sende oluyor baba çalıştığı için zaten çok az ilgileniyor . Bebek emiyorsa gece baba Kalksa bebeğe bakacak durum olmuyor . Benim bebeğime bakacak kimse yok çalışıyor olsam şuan işten ücretsiz izne filan çıkardım . Burada kimseye bebek güvenmem . Bir tek anneme güvenirim onunda çok ciddi sağlık sorunları var ayrıca çok farklı şehirdeyiz annemin bize taşınması lazım Buda asla olmazdı . Kv ye güvenemem zaten bakamaz

Amin canım böyle düşünmen ne kadar güzel

Sen baya hızlı başlamışsın kız
Çok kötü ya birincisinde eşim dakikalarca rüya gördüğüme ikna etmeye çalıştı beni sonra aaa dedim uyandım sanki bir anda toparlandım. Bu sefer yine fareler bizim yatağın altına doğru koşuyorlardı kalktım yatakta durdum durdum eşim de ne oldu kanaman mı var ağrın mı var diye sormaya başladı . Sonra yine korktun dimi dedi itirafta edemiyorum en sonunda of evet dedimçevreye bakıyorum nereye doğru koştular diye düşün halimi

Ben de anneme baktırmak isterim ama babam biraz rahatsız, anneme stresi bile yetiyor . Kayınvalidem zaten uzak ve fırsatı yok. Muhtemelen ücretsiz izine çıkıcam 2 sene
Ama kafamı kurcalayan. Süt iZni bitince çıkayım ok da, süt izni zamanı bebeğe kim bakacak. Günde üç saat ben de devamı nasıl :)
Soraki altı ay süt izni günde 1,5 saate indiği için ücretsiz izne çıkarım die düşünüyorum.iki üç yaşlarında kolay, yuvaya veririm falan . Babası da bakar da . Bebekken ki xaman gerçekten başkasına bırakmak imkansız gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…