- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.641
GünaydınGünaydın
Nedense haftada bir aynı rüyayı görüyorum ve çok korkunç oluyor acaba neden böyle birşey oluyorGünaydın
Sıratın asık gibi?
Bence hamileliktenNedense haftada bir aynı rüyayı görüyorum ve çok korkunç oluyor acaba neden böyle birşey oluyor
Bilmiyorum ki hayal ile rüya arasında takılı olan birşey yaşıyorum geçen seferki çok fenaydı sesime eşim uyanıp beni kaldırmıştı bu sefer sakindim ama korktum yineBence hamilelikten
Amannnn.... kesin hamileliktenBilmiyorum ki hayal ile rüya arasında takılı olan birşey yaşıyorum geçen seferki çok fenaydı sesime eşim uyanıp beni kaldırmıştı bu sefer sakindim ama korktum yine
Ben söyleyeyim ben istiyorum daha, tabi sagligim el verirseİkinciyi doğurduktan sonra bakalım aynı düşüncede olacak mısın :) merak ettim
Hahaha cidden mi alışmakta başladım sankiAmannnn.... kesin hamilelikten
Hamilelikte oluyor böyle rüyalar
Daha lohusayken neler görürsün
Çoğu hamile görüyor
Rüyaya takılma
Bebiş vakit bırakmıyordurki anneye foruma geldin@kronikuykucu canım seni çok merak ettim inş her şey yolundadır
Benim annemde kayınvalidemde bakar ama ilklerini hep kaçırcam toplantı,gösteri vs için üstletinden izin almak zorunda kalıcam.arkadaşımın oğlu kapıyı kapatıyordu annesi gitmesin diye onu bırakıp gitmek zor bence yoksa kardeşlerimde annem 1.5 yaş arayla 2 çocuğa bakıyordu kızkardeşim kalça çıkıgı olmuş hemen ameliyat edildi calışıyor olsa o kadar kim bakar ilgilenirdi.Yooo bence sadece çalışan anne için değil ki evdeysen de zor çocuk büyütmek ciddi sabır işi bence . Arkadaşımın 2 çocuğu var biri daha çok küçük zaten diğeri 3 yaşında yan yana geliyoruz bir saniye düzgün sohbet edemiyoruz insanı delirtiyor çocuk resmen . Annesi ile babasını yan yana oturtmuyor resmen kıskançlıktan bunları gördükçe depresyona giriyorum resmen ya
Bizim orda fare maddi zenginliğe yorulurNedense haftada bir aynı rüyayı görüyorum ve çok korkunç oluyor acaba neden böyle birşey oluyor
Zor öylede korkuyor mu kendi odasında biraz aglar eder alışır zamanlaGünaydın ufak kızım gece uyutmadı yarım saate bir anne diye bagırması aglaması bitmedi tüm derdi bizim yatakta beraber yatmak odalarında sadece oyun oynamak istiyorlar uyku vakti yatakodasına gidiyorlar kurallar koyduk bakalım nw kadar gitcek
Eğer çocuğa bakacak güvenilir birisi varsa anne çalışsa güzel bence evden çıkıyor psikolojik olarak daha güçlü oluyor diye düşünüyorum. Her gün sosyal ortama çıkıyor kendi parası oluyor evet dediğin gibi kayıplar var . Çalışmayınca 24 saat çocuğun sorumluluğu sende oluyor baba çalıştığı için zaten çok az ilgileniyor . Bebek emiyorsa gece baba Kalksa bebeğe bakacak durum olmuyor . Benim bebeğime bakacak kimse yok çalışıyor olsam şuan işten ücretsiz izne filan çıkardım . Burada kimseye bebek güvenmem . Bir tek anneme güvenirim onunda çok ciddi sağlık sorunları var ayrıca çok farklı şehirdeyiz annemin bize taşınması lazım Buda asla olmazdı . Kv ye güvenemem zaten bakamazBenim annemde kayınvalidemde bakar ama ilklerini hep kaçırcam toplantı,gösteri vs için üstletinden izin almak zorunda kalıcam.arkadaşımın oğlu kapıyı kapatıyordu annesi gitmesin diye onu bırakıp gitmek zor bence yoksa kardeşlerimde annem 1.5 yaş arayla 2 çocuğa bakıyordu kızkardeşim kalça çıkıgı olmuş hemen ameliyat edildi calışıyor olsa o kadar kim bakar ilgilenirdi.
Amin canım böyle düşünmen ne kadar güzelBen söyleyeyim ben istiyorum daha, tabi sagligim el verirse
Anaç bir yapım var seviyorum ikinci çocuğuma hamile kalana kadar abisini emzirdim.
çalışmanın ya da başka şeylerin engel olacağını düşünmüyorum
Adamın 5 çocuğu var köylü, çocuklarının biri doktor biri savcı biri öğretmen olmuş hepsi güzel yerlere gelmiş önemli olan temiz çocuklar yetiştirmek
Bir tane çocuğun olsa en iyi yerlerde de okutsan çocuğun içinden gelmediği sürece okumaz
Rabbim hepimize güzel evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin
Sen baya hızlı başlamışsın kızHahaha cidden mi alışmakta başladım sanki2 tane fare var sürekli evin içinde onları görüyorum koşuyorlar geçen sefer eşime yakala kaçıyorlar diye bağırdım uyandı adam rüya ile gerçeklik arasında kalıyorum
Çok kötü yaSen baya hızlı başlamışsın kız
Ben de anneme baktırmak isterim ama babam biraz rahatsız, anneme stresi bile yetiyor . Kayınvalidem zaten uzak ve fırsatı yok. Muhtemelen ücretsiz izine çıkıcam 2 seneEğer çocuğa bakacak güvenilir birisi varsa anne çalışsa güzel bence evden çıkıyor psikolojik olarak daha güçlü oluyor diye düşünüyorum. Her gün sosyal ortama çıkıyor kendi parası oluyor evet dediğin gibi kayıplar var . Çalışmayınca 24 saat çocuğun sorumluluğu sende oluyor baba çalıştığı için zaten çok az ilgileniyor . Bebek emiyorsa gece baba Kalksa bebeğe bakacak durum olmuyor . Benim bebeğime bakacak kimse yok çalışıyor olsam şuan işten ücretsiz izne filan çıkardım . Burada kimseye bebek güvenmem . Bir tek anneme güvenirim onunda çok ciddi sağlık sorunları var ayrıca çok farklı şehirdeyiz annemin bize taşınması lazım Buda asla olmazdı . Kv ye güvenemem zaten bakamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?