- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.661
Allah kolaylık versin canımÇok kötü yabirincisinde eşim dakikalarca rüya gördüğüme ikna etmeye çalıştı beni sonra aaa dedim uyandım sanki bir anda toparlandım. Bu sefer yine fareler bizim yatağın altına doğru koşuyorlardı kalktım yatakta durdum durdum eşim de ne oldu kanaman mı var ağrın mı var diye sormaya başladı . Sonra yine korktun dimi dedi itirafta edemiyorum en sonunda of evet dedim çevreye bakıyorum nereye doğru koştular diye düşün halimi
Bende açıkcası ilk zamanlar başkasının bakması çok zor diye düşünüyorum ya ama biraz zaman geçince güvenilir birisi ilgilenebilir .İçimde bir his var bebeğe kimse dokunmasın vs hani anne kedi Doğum yapar birileri yavruya dokunmak ister anne bir tane vurur ya bende öyle hissediyorumBen de anneme baktırmak isterim ama babam biraz rahatsız, anneme stresi bile yetiyor . Kayınvalidem zaten uzak ve fırsatı yok. Muhtemelen ücretsiz izine çıkıcam 2 sene
Ama kafamı kurcalayan. Süt iZni bitince çıkayım ok da, süt izni zamanı bebeğe kim bakacak. Günde üç saat ben de devamı nasıl :)
Soraki altı ay süt izni günde 1,5 saate indiği için ücretsiz izne çıkarım die düşünüyorum.iki üç yaşlarında kolay, yuvaya veririm falan . Babası da bakar da . Bebekken ki xaman gerçekten başkasına bırakmak imkansız gibi.
Arkadaşımız dün akşam eşime ilk 6 ay bebek kolay zaten yiyor uyuyor dedi. Gerçekten öyle mi diye düşünüyorum sence püre öyle miCocugu 5 yasina getirene kadar biraz zorluk oluyor. Sonrasi anaokuluna baslayinca biraz daha rahat oluyor insan sanki. Şuan biraz daha içim rahat gibi okula basliyacagi icin.
Bir de 8-5 calisma durumum yok. Isters3m az ders saatiyle cocukla daha fazla ilgilenebilecegim. Bir anne icin devletteki en guzel meslek oğretmenlik
Daha yeni hamileleginiz bence camlar biraz beklemeli.mümkün oldukca dinlemenizi tavsiye ederimYaz günü en sevmediğim iş bazanın altını topluycam bende arkadaşıma doğum günü hediyesi bakarım birde camlar silinmeli çok sıcak hiç gözüm yemiyor haftaya erkenden halledeyim onuda
1 bakıcı ve birde oyun ablası geliyor çocuklar için. Biri zaten krese, digeride ilk okula gidiyor,Son olanda 1 yasindaSizinde inş bir an önce olur doktora gitmeye gerek kalmaz o kadar çalışmanın arasında iyi gözü yemiş 3.çocuğu
Cocuk saglikli olduktan sonra evet. Meme emer gazini cikartirsin altini temizlersin oda sicakligina dikka edersin rahat ortamda uyur.Arkadaşımız dün akşam eşime ilk 6 ay bebek kolay zaten yiyor uyuyor dedi. Gerçekten öyle mi diye düşünüyorum sence püre öyle mi
Benim de en korktuğum ateşCocuk saglikli olduktan sonra evet. Meme emer gazini cikartirsin altini temizlersin oda sicakligina dikka edersin rahat ortamda uyur.
Ateşe dikkat.
Bebek için artılar daha fazla maddi anlamda ama ben şu anda yorgun geliyorum bebekle ne kadar kaliteli vakit kalacak eşim tv kuşu işte yapmaz ev işi gene bende psikolojik olarak çalışmak zorundayım eşim özelde çok güvenemiyorum onun için yoksa ücretsiz izindi hep hayalim ev almazsak zaten alıcam hiç olmadı bireysel emekliliğimi bozdururum.annenin neyi var canım geçmiş olsun.kaç yılınız var şark görevi çocuk biraz kendine gelir calışmaya başlarsınEğer çocuğa bakacak güvenilir birisi varsa anne çalışsa güzel bence evden çıkıyor psikolojik olarak daha güçlü oluyor diye düşünüyorum. Her gün sosyal ortama çıkıyor kendi parası oluyor evet dediğin gibi kayıplar var . Çalışmayınca 24 saat çocuğun sorumluluğu sende oluyor baba çalıştığı için zaten çok az ilgileniyor . Bebek emiyorsa gece baba Kalksa bebeğe bakacak durum olmuyor . Benim bebeğime bakacak kimse yok çalışıyor olsam şuan işten ücretsiz izne filan çıkardım . Burada kimseye bebek güvenmem . Bir tek anneme güvenirim onunda çok ciddi sağlık sorunları var ayrıca çok farklı şehirdeyiz annemin bize taşınması lazım Buda asla olmazdı . Kv ye güvenemem zaten bakamaz
Havale gecirmesi cok fena etkiliyor aileleri gördüm cunku.Benim de en korktuğum ateş
Ben onu hiç düşünmedim balkonlu olanları silerim eşim hiç kalkmıyorki bende dinlensem belediye gelirDaha yeni hamileleginiz bence camlar biraz beklemeli.mümkün oldukca dinlemenizi tavsiye ederim
Haklısın annemde zamanında çok demişti ben sabırsızım yapamam diye istememiştim allahtan özelde başlamıştım babam devlete geç bir an önce çocugun olunca çok zor olur dedide hemen dinlemişim işim yakın bemimde şimdiki üstlerimiz iyi ama müdürümüz gidiyor gelen nasıl olcak bakalımCocugu 5 yasina getirene kadar biraz zorluk oluyor. Sonrasi anaokuluna baslayinca biraz daha rahat oluyor insan sanki. Şuan biraz daha içim rahat gibi okula basliyacagi icin.
Bir de 8-5 calisma durumum yok. Isters3m az ders saatiyle cocukla daha fazla ilgilenebilecegim. Bir anne icin devletteki en guzel meslek oğretmenlik
Ne is yapiyosunHaklısın annemde zamanında çok demişti ben sabırsızım yapamam diye istememiştim allahtan özelde başlamıştım babam devlete geç bir an önce çocugun olunca çok zor olur dedide hemen dinlemişim işim yakın bemimde şimdiki üstlerimiz iyi ama müdürümüz gidiyor gelen nasıl olcak bakalım
Meyveyi soyup getiriyorlarmış,ilk evlendik şekeri karştırıp getiriyor kayınvalide ben şok şimdi gene fena değil perdeyi attım onu ascak yapınca çok detaylı yapar ama istek yokKalksin yardim etsin.
Maliye bakanlığında uzmanımNe is yapiyosun
Burasi ana kucagi degil el kapisi deMeyveyi soyup getiriyorlarmış,ilk evlendik şekeri karştırıp getiriyor kayınvalide ben şok şimdi gene fena değil perdeyi attım onu ascak yapınca çok detaylı yapar ama istek yok
Bencede evi süpürüyoruz ya uyuyup kalıyor pazara falanda tek gidiyodum arkadaşım kızdı sen niye taşıyon haklı dedim eskisine göre iyi elbisesini atınca yıkamıyorum artık hala çamaşır sepetinin içine atmaz bıktırıyor surat ascak ne var diyorBurasi ana kucagi degil el kapisi de
Hep onlar mi dicek biraz da biz baski kuralim şu erkeklere
Ne güzrl maş ya ilgili baba benim eşimde çocukşarı çok seviyor inş biraz yardımcı olur1 bakıcı ve birde oyun ablası geliyor çocuklar için. Biri zaten krese, digeride ilk okula gidiyor,Son olanda 1 yasindaEsi görümcemden daha çok bakıyor,herseyleriyle ilgileniyor.
Haklısın canım, dikkatli olmak lazım tabiHavale gecirmesi cok fena etkiliyor aileleri gördüm cunku.
Allah korusun dikkatli olmak lazim.
Cocugu cok sarip sarmalamamali.
Benim görümceler mesela. Yasca buyukler benden. Ama ben onlarin cocuk bakmalarini begenmiyorum.
Sarip sarmaliyorlar. Cocuklar kac kez 40 derece atesle acile gitti.
Astim bronsit de var cocuklarda. Perisanlar.
Yanlis anlamayin lutfen. Senin de basina gelir vs demeyin. Kinamiyorum kesinlikle. Sadece burda uyariyorum. Hepimiz dikkatli olacagz bebek bakmak dikkat istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?