- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.681
Uzanmamaya ve anı hareketler yapmamaya,ağır kaldirmamayaya ve dinlene dinlene iş yapmaya özen göstererek onlemeni aldıktan sonra Allah korur insallahBen onu hiç düşünmedim balkonlu olanları silerim eşim hiç kalkmıyorki bende dinlensem belediye gelirgecen gün annemde bir övünüyor süpürgeyi hep ben yaparım sibel anlamaz süpürgeden ayda 1 yapıp duayen oluyor kocam o da 3 o da süpürülüyor beli çok ağrıyomuş
Aynisi yaaMeyveyi soyup getiriyorlarmış,ilk evlendik şekeri karştırıp getiriyor kayınvalide ben şok şimdi gene fena değil perdeyi attım onu ascak yapınca çok detaylı yapar ama istek yok
Burasi ana kucagi degil el kapisi de
Hep onlar mi dicek biraz da biz baski kuralim şu erkeklere
Uzanmamaya ve anı hareketler yapmamaya,ağır kaldirmamayaya ve dinlene dinlene iş yapmaya özen göstererek onlemeni aldıktan sonra Allah korur insallah
Benim eşimde hamilelikten önce sofradan tabakAynısı geçen gün yeni çorap açmış direk iplerini çekmiş yırtılmış hiç dikkat etmiyosun diyor dalga mı geçiyorsun dedim ben giydirseydim keşkeAynisi yaa
Benim oğlum meyveyi soyup ağzına vermezsen yemez demisti kayinvalidem
Ben yapmadım o ayrı.
Çay karıştırma,ekmeğe yağ-bal sürme,giyecegi çorabina kadar eline getirip veriyordu.bu kadınların çok mu boş vakti var anlamıyorum çocuguna insan azıcık sorumluluk yükler hoş benim eşime hamileyken böbrek hastasıymış kıyamıyordu galiba ama şimdi diyor biz hiç sorumluluk vermedik ondan hersey zor gelir
Uzanmamaya ve anı hareketler yapmamaya,ağır kaldirmamayaya ve dinlene dinlene iş yapmaya özen göstererek onlemeni aldıktan sonra Allah korur insallah
Benim eşimde hamilelikten önce sofradan tabak kaldırmazdı o derece.Hamile kalınca ve düşük tehlikesi olunca ayrıca uzun uğraşlar sonucu buna ulaşınca birden ilham geldi adama.
Gercekten istemiş demekki baba olmayı korkuyor eşimde öbüründe birlikte oturup ağlamıştık o çabuk atlattı tabi ben eşime sarılınca kokusunu duyunca bile ağlıyordum
Benim süpürmem zaten doktor tarafindan yasakti bebegin kesesi aşağıda ve sarkıkti.
Ben hiç şunu yaparmisin demedim.Şartlar onu yapmaya zorladi
Afedersinz mutfakta buz dolabını acar açmaz cikartmisligim ve eşimin temizlemisliği bile var.
Halıyı plastik gırgırla girgirlayip,laminantin sadece görünen yerlerini viledayla alırdım.
2 ay böyle devam etti baktı olmayacak.Ufaktan ufaktan basladi
Şimdi Masallahi var her işi yapıyor çok şükür
Gercekten istemiş babalığı demekki vicdanlı bir insan zaten eşini yalnız bırakmamalı zor bir dönem duygusallık bide kaybetme korkusu tek destekçin eşin oluyor anne vs bir yere kadar bence
AhahaBende açıkcası ilk zamanlar başkasının bakması çok zor diye düşünüyorum ya ama biraz zaman geçince güvenilir birisi ilgilenebilir .İçimde bir his var bebeğe kimse dokunmasın vs hani anne kedi Doğum yapar birileri yavruya dokunmak ister anne bir tane vurur ya bende öyle hissediyorumbu his bana geldiyse herkese gelir vallahi diyorum eşime . Bebeği bir tarihi eser gibi müzeye koyup sadece cam arkasından birileri baksın filan istiyorum
Bazı müdürler baskıcı tarzdaHaklısın annemde zamanında çok demişti ben sabırsızım yapamam diye istememiştim allahtan özelde başlamıştım babam devlete geç bir an önce çocugun olunca çok zor olur dedide hemen dinlemişim işim yakın bemimde şimdiki üstlerimiz iyi ama müdürümüz gidiyor gelen nasıl olcak bakalım
Afiyet olsun şimdidenBirazdan market ve pazara ugrayip biber alacagiz.
Aksama disarda balik yicez.
Geçer bir süre sonra diyorlar ama bilmiyorumAhaha
Aynen ... sakınan bi tip oluruz biz
Korkmuyor alıştı babası nöbetçiyken benimle yatmaya hep yatalım istiyorZor öylede korkuyor mu kendi odasında biraz aglar eder alışır zamanla
Bunada alışır çocuklar zaten çok çabuk alışıyorlar bişeylereKorkmuyor alıştı babası nöbetçiyken benimle yatmaya hep yatalım istiyor
Alışır inşallah :)Bunada alışır çocuklar zaten çok çabuk alışıyorlar bişeylere
Kıyamamazlık yapma çalışıyosun sonuçta yalnız kalıcağı zamanlar çok olucak akrabalar geliuor yurtdışından çocuk yırtsa kendini almıyorlar yapabilirmiyim bilmiyorum 6 ay sonra geliyor alışmış uyku vakti koyuyor yatağa kendi kendine uyuyorAlışır inşallah :)
Evimizde yangın olmuştu o gün tutturdu yıllık izin doldue git sonra geldim ev çok kötü durumda 2 hafta izin istiyorum olmaz dedi işler yoğun hiç hakkımı helal etmiyorum is kokusu ile işe geldim işlerde yoğun falan değildi 3 ay tek başıma idare edebilmiştim zamanında ama bu idarecimiz nasıl iyi rabbim yolunu açık etsin çalışmak mesaiye kalmayı ben istiyorum oda özel sorunlarımıza bike çare ararBazı müdürler baskıcı tarzda
Sinir oluyorum ben de
Bir iki aya başlarlar , ücretsiz izin mi alıcan die
Dolaylı baskı....
Canım ben ilk kızımda hiç sallamadım ne zaman uykusu gelse yatardı benle aynı saatte uyur aynı saatte kalkardı,,, ama bu küçük tam bi cadı çıktı sallamaya o kadar karşı olan ben bi baktım saatlerce ayağımda salladım sonra uyku eğitimi verdim daha rahat oldu şuanda ama çocuktan çocuğa çok değişiyorKıyamamazlık yapma çalışıyosun sonuçta yalnız kalıcağı zamanlar çok olucak akrabalar geliuor yurtdışından çocuk yırtsa kendini almıyorlar yapabilirmiyim bilmiyorum 6 ay sonra geliyor alışmış uyku vakti koyuyor yatağa kendi kendine uyuyor
Bayılırım pizzaya afiyet olsun ben artık hamur işi yapmıyorum doyamıyorum yerken allahtan zayıfım yoksa halim dumandı2 tepsi pizza bir tepsi poğaça pişirdim ,,, marketten 1 paket süt 5 tl su aldık toplamda 5 tl harcadık,,,
Sağol canım bende bayağıdır yapmıyordum ama canım istedi,,, bende bugünlerde kilo aldım yine ne güzel vermiştim yaaaaBayılırım pizzaya afiyet olsun ben artık hamur işi yapmıyorum doyamıyorum yerken allahtan zayıfım yoksa halim dumandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?