Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Uzanmamaya ve anı hareketler yapmamaya,ağır kaldirmamayaya ve dinlene dinlene iş yapmaya özen göstererek onlemeni aldıktan sonra Allah korur insallah
Benim eşimde hamilelikten önce sofradan tabak kaldırmazdı o derece.Hamile kalınca ve düşük tehlikesi olunca ayrıca uzun uğraşlar sonucu buna ulaşınca birden ilham geldi adama.
Benim süpürmem zaten doktor tarafindan yasakti bebegin kesesi aşağıda ve sarkıkti.
Ben hiç şunu yaparmisin demedim.Şartlar onu yapmaya zorladi
Afedersinz mutfakta buz dolabını acar açmaz cikartmisligim ve eşimin temizlemisliği bile var.
Halıyı plastik gırgırla girgirlayip,laminantin sadece görünen yerlerini viledayla alırdım.
2 ay böyle devam etti baktı olmayacak.Ufaktan ufaktan basladi
Şimdi Masallahi var her işi yapıyor çok şükür

Meyveyi soyup getiriyorlarmış,ilk evlendik şekeri karştırıp getiriyor kayınvalide ben şok şimdi gene fena değil perdeyi attım onu ascak yapınca çok detaylı yapar ama istek yok
Aynisi yaa
Benim oğlum meyveyi soyup ağzına vermezsen yemez demisti kayinvalidem
Ben yapmadım o ayrı.
Çay karıştırma,ekmeğe yağ-bal sürme,giyecegi çorabina kadar eline getirip veriyordu.

Ahaha
Aynen ... sakınan bi tip oluruz biz

Bazı müdürler baskıcı tarzda
Sinir oluyorum ben de
Bir iki aya başlarlar , ücretsiz izin mi alıcan die
Dolaylı baskı....

Alışır inşallah :)
Kıyamamazlık yapma çalışıyosun sonuçta yalnız kalıcağı zamanlar çok olucak akrabalar geliuor yurtdışından çocuk yırtsa kendini almıyorlar yapabilirmiyim bilmiyorum 6 ay sonra geliyor alışmış uyku vakti koyuyor yatağa kendi kendine uyuyor

Bazı müdürler baskıcı tarzda
Sinir oluyorum ben de
Bir iki aya başlarlar , ücretsiz izin mi alıcan die
Dolaylı baskı....
Evimizde yangın olmuştu o gün tutturdu yıllık izin doldue git sonra geldim ev çok kötü durumda 2 hafta izin istiyorum olmaz dedi işler yoğun hiç hakkımı helal etmiyorum is kokusu ile işe geldim işlerde yoğun falan değildi 3 ay tek başıma idare edebilmiştim zamanında ama bu idarecimiz nasıl iyi rabbim yolunu açık etsin çalışmak mesaiye kalmayı ben istiyorum oda özel sorunlarımıza bike çare arar

Canım ben ilk kızımda hiç sallamadım ne zaman uykusu gelse yatardı benle aynı saatte uyur aynı saatte kalkardı,,, ama bu küçük tam bi cadı çıktı sallamaya o kadar karşı olan ben bi baktım saatlerce ayağımda salladım sonra uyku eğitimi verdim daha rahat oldu şuanda ama çocuktan çocuğa çok değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…