- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.701
Emzikle sallamayı hiç istemiyorum bende uyku eğitimi nasıl oluyor bu aradaCanım ben ilk kızımda hiç sallamadım ne zaman uykusu gelse yatardı benle aynı saatte uyur aynı saatte kalkardı,,, ama bu küçük tam bi cadı çıktı sallamaya o kadar karşı olan ben bi baktım saatlerce ayağımda salladım sonra uyku eğitimi verdim daha rahat oldu şuanda ama çocuktan çocuğa çok değişiyor
Evet senelik izinler sorun oluyor sormayınEvimizde yangın olmuştu o gün tutturdu yıllık izin doldue git sonra geldim ev çok kötü durumda 2 hafta izin istiyorum olmaz dedi işler yoğun hiç hakkımı helal etmiyorum is kokusu ile işe geldim işlerde yoğun falan değildi 3 ay tek başıma idare edebilmiştim zamanında ama bu idarecimiz nasıl iyi rabbim yolunu açık etsin çalışmak mesaiye kalmayı ben istiyorum oda özel sorunlarımıza bike çare arar
Canım emzik çok rahatlık oluyor valla uykuya geçişteEmzikle sallamayı hiç istemiyorum bende uyku eğitimi nasıl oluyor bu arada
İnş kimse kimsenin yerini aratmazEvet senelik izinler sorun oluyor sormayın
İnşallah şimdiki amiriniz de iyi olur
Nak ya yöntem iyiymiş.emzik çene yapısı için sıkıntılı oluyor diyolar bir araştır istersenCanım emzik çok rahatlık oluyor valla uykuya geçişte
Herkesin kendi düşüncesi tabi ki,,, internetten araştırdım iş pat yöntemi bebeği yatağa bırakıp poposuna yavaşça şşş pat diye vuruyorsun zamanla kendi alışıyor,,,, biz tatile gidince düzeni biraz kaçtı ama yine de ayağımda sallamıyorum kucağıma alıyorum emziğini veriyorum gözleri gidiyor zaten uyku saati olduğunu anlıyor
Evet canım biliyorum zaten yaşına girince vermiyorum o zamanNak ya yöntem iyiymiş.emzik çene yapısı için sıkıntılı oluyor diyolar bir araştır istersen
İki yaşından sonra emerse diye biliyorum canımNak ya yöntem iyiymiş.emzik çene yapısı için sıkıntılı oluyor diyolar bir araştır istersen
Ooff çok yoruldum.Bu hafta sonu evden hiç çıkmadık.Esim ise gidip geliyor.Oglani da akşam üzeri çardağa indiriyorum arkadaşlarıyla oynayıp,bisiklet biniyorlar.
Mutfak dolaplarını sildim,mutfağı biraz detaylı temizledim,gri elektironik eşya ve parlak dolaplar canıma okuyor valla.Parmak izi su ve buhar lekesi
Evet ben çogu zaman kıyamıyorum hep bu yüzden beni kullanıyor iki kızımda babasına bişey demezler gelir gider benden isterler bebekken yapmak lazım şimdi çok ağlıyorlarKıyamamazlık yapma çalışıyosun sonuçta yalnız kalıcağı zamanlar çok olucak akrabalar geliuor yurtdışından çocuk yırtsa kendini almıyorlar yapabilirmiyim bilmiyorum 6 ay sonra geliyor alışmış uyku vakti koyuyor yatağa kendi kendine uyuyor
Anneye nazları geçiyor işte neyse büyük kocaman olmuş senin artık yapmazEvet ben çogu zaman kıyamıyorum hep bu yüzden beni kullanıyor iki kızımda babasına bişey demezler gelir gider benden isterler bebekken yapmak lazım şimdi çok ağlıyorlar
Evet siviyaglar pahalanmis. 35ten asagi yok gibi.Carrefourda deterjanda indirim vardı alo 7 kg 32 tl ye aldım
Perwoll 2 lt 11 kusurdu narinler icin olanını aldım 4 lü hacıdadır banyo sabunu eşim onu kullanıyor duş jeli sevmiyor neyse indirimdeydi 9 tl onu aldım
Alo yu geçen seneki fiyattan aldım çok mutlu oldun eksiği olan varsa alsın mutlaka
Bu arada yudum 5 lt 39 tl idi indirimli fiyat sözde ama almadım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?