Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Emzikle sallamayı hiç istemiyorum bende uyku eğitimi nasıl oluyor bu arada

Evet senelik izinler sorun oluyor sormayın
İnşallah şimdiki amiriniz de iyi olur

Emzikle sallamayı hiç istemiyorum bende uyku eğitimi nasıl oluyor bu arada
Canım emzik çok rahatlık oluyor valla uykuya geçişte
Herkesin kendi düşüncesi tabi ki,,, internetten araştırdım iş pat yöntemi bebeği yatağa bırakıp poposuna yavaşça şşş pat diye vuruyorsun zamanla kendi alışıyor,,,, biz tatile gidince düzeni biraz kaçtı ama yine de ayağımda sallamıyorum kucağıma alıyorum emziğini veriyorum gözleri gidiyor zaten uyku saati olduğunu anlıyor

Nak ya yöntem iyiymiş.emzik çene yapısı için sıkıntılı oluyor diyolar bir araştır istersen

A101 e gittik yumusati alacaktım bitmiş
İki tane pırıl bulaşık deterjanı
2 tane de çay aldık önceden almıştık beğenmiştik
Abur cubur
2 paket süt
Bir paket kakao aldım
Dolapta 20 tane yumurta var Perşembe sabahın ilk saatlerinde yola düşeceğiz yumurtalar bitmeyecek gibi ıslak kek yapayım diyorum iki kere buzluğa atarım
Akşama tarhana çorbası, karışık kızartma ve sarımsaklı yoğurt yapacağım

Nak ya yöntem iyiymiş.emzik çene yapısı için sıkıntılı oluyor diyolar bir araştır istersen
İki yaşından sonra emerse diye biliyorum canım
İlk oğlumda başta almadı sonra uğraşmadım hayatımın hatasıydı
Şimdi ufaklığa sadece uykuya geçme aşamasında veriyorum normalde aglayinca emziriyorum sadece

Ooff çok yoruldum.Bu hafta sonu evden hiç çıkmadık.Esim ise gidip geliyor.Oglani da akşam üzeri çarşafa indiriyorum arkadaşlarıyla oynayıp,bisiklet biniyorlar.
Mutfak dolaplarını sildim,mutfağı biraz detaylı temizledim,gri elektironik eşya ve parlak dolaplar canıma okuyor valla.Parmak izi su ve buhar lekesi

Haftaya cumartesi pazarindan domates,barbunya, patlıcan ,
Biber,kabak,şeftali alacagiz dondurucu için.

Dondurucuya Fasulye ve mısır siparişi verdik bayram ertesi gelicek.

3 poşet dolma biber
7 poşet vişne
2 poşet fasulye
10 tane mısır
2 poşet bakla
Bu sene koyabildiklerim.

Evet ben çogu zaman kıyamıyorum hep bu yüzden beni kullanıyor iki kızımda babasına bişey demezler gelir gider benden isterler bebekken yapmak lazım şimdi çok ağlıyorlar

Altı gibi işyerinden çıktım,
Madodan minik bir pasta fırından iki ekmek aldım.
Eve geldim kıymayı dolabın aşağısına koymuştum, hemen yemeği pişirdim, ayran yaptım, yedik eşim bugün çok acıkmıştı
Biraz dinleneyim türk kahvesi yapar, balkonda otururuz.
Haberleri izlemek istemiyorum artık, moralim bozuluyor.
En güzeli belgesel bana göre ..

Bugün cidden çok yoruldum ve sıkıldım ya kahvaltıdan sonra arkadaş aradı ki kurbanı aldığımız abi aramış gelin bakın hemde size bahçede ayran ikram edelim diye . Tamam dedim Ordu evinde buluştuk birer kahve içtik oradan bizim araba ile köye gittik geldik dönüşte bir tur daha birşeyler içildi . Adamdan nefret etmeye başladım eşime acıyorum ya bu adamla aynı iş yerinde çalışıyor offf daralttı bizi . Kurbana 3 aile hisse girdik biz birer diğer aile 2 hisse o adamda görevde yurt dışında izindeydi Salı dönecekmiş geri . O olmayacak onların etini de biz ayıracağız diyoruz ki adam 100 tl fazla versin kasap biraz daha onun yerine çalışsın 2 kişi nasıl bitireceksiniz oda yaparız diyip duruyo sevapmış eline bıçak versen tutamayacak tip beni delirtti karısına söyleyeceğim adamın karısına söyle fazla versinler Benim kocam hammal mı ya şaka gibi . Daha bir sürü saçma sapan fikri var bıktım valla daha dün evlerinin camlarının sinekliklerini eşim taktı bi tornavida tutamıyor inek ayıracak aklınca bayramda şehir dışına gezmeye gideceğiz eşime dedim ki buna sakın söyleme peşimize takılırlar vana gidelim diyorduk bunda beraber gidelim dedi anında vazgeçtim vandan. Marketten alışveriş yaptık 150 tl çocuklarının Salı Doğum günü geçen sene de gittik hediyeli yine defactodan 20 tl ye tişört aldım yeter . Eve geldik pizza yaptım 1 makina çamaşır attım çığlık atmak istiyorum

Carrefourda deterjanda indirim vardı alo 7 kg 32 tl ye aldım
Perwoll 2 lt 11 kusurdu narinler icin olanını aldım 4 lü hacıdadır banyo sabunu eşim onu kullanıyor duş jeli sevmiyor neyse indirimdeydi 9 tl onu aldım
Alo yu geçen seneki fiyattan aldım çok mutlu oldun eksiği olan varsa alsın mutlaka

Bu arada yudum 5 lt 39 tl idi indirimli fiyat sözde ama almadım onu

Evet siviyaglar pahalanmis. 35ten asagi yok gibi.

Bizim kullandigimiz çay 26.90 olmus. 23e alirdik.
Toz şeker 21den aşagi goremedim 5kglik.
Bi markette kampanyA vardi tavuk poset kg 9.90. Indirimli mi sizce. Gercek fiyati mi bu. Şenpiliç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…