- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.901
Valla öyle hissedilir derecede bir çokluk yoktu.Fırın,kettle kuşlanımı fazla olmuştur belki ilk ay
Haha geçen de biri demiştiSende hamur işini çok seviyorsun evde pogaca vs yapsan daha az maliyetli olmaz mı
Sattığınızda ücret kartınıza yattı mı acaba? Kaç günde yattı?Modacruza koydugum hırkayı sattım 180 tl
Yargıcı etiketli sifır üründü.
Insallh digerleri de satilir.
Karadeniz'de fasülye çok yetişir o niye pahalı geçen hafta 3 TL den 3 kilo aldım çok güzeldiPastane ye giderken pazarın yanından geçtik
Batı karadenizden fiyat bildiriyorum
Taze fasulye 5
Barbunya 10
Biber 5-6
Dolma biber 4-5
Domates 4-5
Yerli üretici pazarının fiyatları bunlar,diğer tarafa geçmedik.
İşte oralar hep ucuzluk 32 TL ile bura da sadece çocuk bezi alabilirsinCocuk bezi, Yumusatıcı, cocuk arabası için yağmurluk, sampuanı ve sac kremi için 32 euro ödedim.
90 cente ekmek aldım.
Oglumu kreşte alıncada taze meyve almaya gideceğim.
Kesinlikle öyle yaşam bakımından burası hem daha ucuz hemde kaliteli.İşte oralar hep ucuzluk 32 TL ile bura da sadece çocuk bezi alabilirsin
Aslında bende sebzeyi çok bi sevmiyorum fasulye ve patlıcan dışındaOlabilir ben sebzeciyim aslında b12 düşük diye et yiyordum o da seçe seçe yagsız dana şükür eşimde kuzu vs sevmiyor senin kızceleri çol merak ediyorum cadılar çok tatlıdır şimdi
Yaaaa ne güzel faturalarınız çok azFaturalar
50,20 elektrik
30 eşimin telefon
39,40 benim telefon ödedim...
Aynen çok zor canım hergün ne pişirsem diye düşünüyorum kızım da hemen tavukkkkkkkk diyorBen normalde balığı çok severim ton balığını bile özlüyorum resmen inş çocuklarında sever çok zor yemek ayrımı yapan çocuk
Biz kışın odun sobası yakıyoruz faturam yine de 130 dam aşağı gelmiyor,,, yazın zaten klima açık sürekli az gelmesini beklemiyorumBizde ne hikmetse yaz ayında bile elektirik faturasını düşüremiyoruz.geçen 2 ay tesadüf mü artık 116.70 ve 116.2 tl geldi 2 ay üst üste.Ilk faturada diffüz yoktu bu fiyattı.
2.faturada difriz+tadilat için ustalara evden elektirik taktik bikac gün.
Yine aynı geldi.Neden halen anlamış değiliz.Ikisinin de kullanim metre küpleri farklı,ayrıca standart tarife kullanıyormuşuz.
Sanırım o pureydi o yapıyor bol bol ben sıcaktan fırını bile çalıştırmıyorum eskiden çok seviyırdum şimdi bıktım galiba canım istemiyor tam tahıllı ekmeğe geçtikHaha geçen de biri demişti
Büyük ihtimal sendin
Bi türlü kısmet olmadı
Haftasonu eşim uyurken yapacaktım
Elimi çabuk tutamadım, uyandı
Mutlaka bi hafta içinde yapıcam yaa
Zaten benim yediğim ev poğaçasına yakın , dereotlu
İnş yapıcam
Yaaaa ne güzel faturalarınız çok az
Alo guzel. Ariele hemen hemen esdeger bana gore.Kızlar Alo deterjan kullanan var mı, daha önce kullanmadım, ariel kullanırım hep.
Alo’nun fiyatı 42,90 dan 29,90 na düşecek yakında 7 kg
70 TL.İş bankasına anlaşma bitmiş. Müze kartözelliği ne yazık ki kalmamış.Bodrum Kalesine giriş 48 TL ydi.Müze kart çok uygun bu durumda.Kaç lira oldu bu yıl geçen yıl işbankasının kredi kartıyla ücretsiz geçiyorduk bizimde bu ay almamız gerek
Carrefour canım, ama bu çalışanlara ve ailelerine özel bir indirimAlo guzel. Ariele hemen hemen esdeger bana gore.
Hangi markette indirime girecek
Bence al. Indirim guzelmisCarrefour canım, ama bu çalışanlara ve ailelerine özel bir indirim
Alıcağım canım, daha insört başlamadı.Bence al. Indirim guzelmis
Bende bunu diyorum işte ya niye acaba bence bunu kullanıyorlar kesinKaradeniz'de fasülye çok yetişir o niye pahalı geçen hafta 3 TL den 3 kilo aldım çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?