Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sende hamur işini çok seviyorsun evde pogaca vs yapsan daha az maliyetli olmaz mı
Haha geçen de biri demişti
Büyük ihtimal sendin
Bi türlü kısmet olmadı
Haftasonu eşim uyurken yapacaktım
Elimi çabuk tutamadım, uyandı
Mutlaka bi hafta içinde yapıcam yaa
Zaten benim yediğim ev poğaçasına yakın , dereotlu
İnş yapıcam

Pastane ye giderken pazarın yanından geçtik
Batı karadenizden fiyat bildiriyorum
Taze fasulye 5
Barbunya 10
Biber 5-6
Dolma biber 4-5
Domates 4-5
Yerli üretici pazarının fiyatları bunlar,diğer tarafa geçmedik.
Karadeniz'de fasülye çok yetişir o niye pahalı geçen hafta 3 TL den 3 kilo aldım çok güzeldi

Olabilir ben sebzeciyim aslında b12 düşük diye et yiyordum o da seçe seçe yagsız dana şükür eşimde kuzu vs sevmiyor senin kızceleri çol merak ediyorum cadılar çok tatlıdır şimdi
Aslında bende sebzeyi çok bi sevmiyorum fasulye ve patlıcan dışında çok cadılar çokkkkkkkkk
Faturalar
50,20 elektrik
30 eşimin telefon
39,40 benim telefon ödedim...
Yaaaa ne güzel faturalarınız çok az
Ben normalde balığı çok severim ton balığını bile özlüyorum resmen inş çocuklarında sever çok zor yemek ayrımı yapan çocuk
Aynen çok zor canım hergün ne pişirsem diye düşünüyorum kızım da hemen tavukkkkkkkk diyor
Biz kışın odun sobası yakıyoruz faturam yine de 130 dam aşağı gelmiyor,,, yazın zaten klima açık sürekli az gelmesini beklemiyorum

Sanırım o pureydi o yapıyor bol bol ben sıcaktan fırını bile çalıştırmıyorum eskiden çok seviyırdum şimdi bıktım galiba canım istemiyor tam tahıllı ekmeğe geçtik

Selam kızlar başlığı yeni farkettim kaç yıl olmuş açılalı. 50 lira elektrik görünce şok oldum ama yan komşuma 40 gelince zaten ufak çaplı bir kriz yaşamıştım bizimki 120 130dan aşağı gelmiyor. Nasıl başarıyorsunuz bunu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…