- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.921
Genel olarak burada hayat pahalı.Yetisiyor ama üç kuruş kar etmek için pahalı fiyattan satıyorlar. tabi 3 kilo alacak insan 2 kilo aliyor.Karadeniz'de fasülye çok yetişir o niye pahalı geçen hafta 3 TL den 3 kilo aldım çok güzeldi
Fabrikalı diye bir tabir kullanılıyor burda(bahsettiğim büyük tesis) herkes fabrikalı gözüyle bakıp büyükten küçüğe bütün esnaf fabrikaliya dokunmaz tabirini kullaniyorBende bunu diyorum işte ya niye acaba bence bunu kullanıyorlar kesin
Ezogelin çorbası,Tüm evi süpürdüm cok yoruldum .biraz mola.
Sonra silecegim.
Aksama ne yemek yapsam hicbir fikrim yok
Tövbe tövbe Buda buradaki asker polis işine döndüFabrikalı diye bir tabir kullanılıyor burda(bahsettiğim büyük tesis) herkes fabrikalı gözüyle bakıp büyükten küçüğe bütün esnaf fabrikaliya dokunmaz tabirini kullaniyor
Ve buna göre hareket ediyorlar
Ne yazıkki fabrikaliya ne acıyacağiz diyorlar.Tövbe tövbe Buda buradaki asker polis işine döndü
Hahahaha ay çok özür dilerim ama güldümNe yazıkki fabrikaliya ne acıyacağiz diyorlar.
Ben ve eşim yan kadrosandayiz o fabrikanin
Ama 4/1maas aldığımızı bir türlü anlatamıyoruz.
İnş ikimizinkide birbirimize karışır hamileliklerimşz saglık ocagımızdaki doktorumuz erkek bana çok iyi eşime çok sinirli gıcık oluyor grip ilacı bile zorla yazıyor diyor.ikimizede rabbim güzel haberler duymayı nasip etsinValla bizde küçük pariste oturuyoruz diyoruz
Ayyy ne güzel hamile kaydını açtır lafını duymak
Allah inşallah sağ salim kucağınıza aldirsincook cookkk amiiinnn
Öyle çok büyük bir ağrı değil ama bir hafta kadar sızlıyor kolun sitrese girmeki acıyı daha çok hissetmeyesinGelirken sağlık ocağına uğradım vitaminim bitmek üzere diye . Ebe tetanoz aşını vurmamız lazım geç kalıyor 2 doz olacaksın daha dedi . Strese girdim ya o aşı geriyor beni kızlarannem geçen hafta yazlıkta bir kaza sonucu olmak zorunda kaldı 3 gün kolum felç oldu dedi . Eşim 2 kere afrine ve başikaya gitmeden aşı olmuştu oda aynı olmuştu
Nerde düşüyor canım annem kullanıyor memnunKızlar Alo deterjan kullanan var mı, daha önce kullanmadım, ariel kullanırım hep.
Alo’nun fiyatı 42,90 dan 29,90 na düşecek yakında 7 kg
Bizde dalga geçiyoruz artık birbirimizle hem fabrikalıyız, hem çulsusuz ama olsun namımız yürüsün degilmi çamur şevket diyoruzHahahaha ay çok özür dilerim ama güldüm
Ben de hamileyken oldum canım tetanoz aşısını. Benim arkadaşım aynı annen gibi baya kötü olmuştu. Ancak bende hiç öyle bir problem olmadı. Ben bu konularda biraz korkardım. Hiç etkisi olmadı. Bünyeden bünyeye değişiyor galiba.Gelirken sağlık ocağına uğradım vitaminim bitmek üzere diye . Ebe tetanoz aşını vurmamız lazım geç kalıyor 2 doz olacaksın daha dedi . Strese girdim ya o aşı geriyor beni kızlarannem geçen hafta yazlıkta bir kaza sonucu olmak zorunda kaldı 3 gün kolum felç oldu dedi . Eşim 2 kere afrine ve başikaya gitmeden aşı olmuştu oda aynı olmuştu
Biz 5 yılda bir mutlaka oluyoruz iş yerimizin sağlık müd.var yılda 4 kere periyodik kont.var kaçma şansımız olmuyorGelirken sağlık ocağına uğradım vitaminim bitmek üzere diye . Ebe tetanoz aşını vurmamız lazım geç kalıyor 2 doz olacaksın daha dedi . Strese girdim ya o aşı geriyor beni kızlarannem geçen hafta yazlıkta bir kaza sonucu olmak zorunda kaldı 3 gün kolum felç oldu dedi . Eşim 2 kere afrine ve başikaya gitmeden aşı olmuştu oda aynı olmuştu
Inşallahhhİnş ikimizinkide birbirimize karışır hamileliklerimşz saglık ocagımızdaki doktorumuz erkek bana çok iyi eşime çok sinirli gıcık oluyor grip ilacı bile zorla yazıyor diyor.ikimizede rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin
Bir arkadaşım da oldu ona da birşey olmamış evet ya cidden bünye ile alakalı galibaBen de hamileyken oldum canım tetanoz aşısını. Benim arkadaşım aynı annen gibi baya kötü olmuştu. Ancak bende hiç öyle bir problem olmadı. Ben bu konularda biraz korkardım. Hiç etkisi olmadı. Bünyeden bünyeye değişiyor galiba.
Tamam haftaya Perşembe için kendimi hazırladım sakince gidip yaptıracağım kuzu kuzuBiz 5 yılda bir mutlaka oluyoruz iş yerimizin sağlık müd.var yılda 4 kere periyodik kont.var kaçma şansımız olmuyor
Ayrıca bu tetonoz için ilk tedavi ve hamilelik sürecimi takip eden doktorumun söylediği hiç aklımdan çıkmaz.
Kısacası tetonoz en muhimi
Carrefourda canımNerde düşüyor canım annem kullanıyor memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?