Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Karadeniz'de fasülye çok yetişir o niye pahalı geçen hafta 3 TL den 3 kilo aldım çok güzeldi
Genel olarak burada hayat pahalı.Yetisiyor ama üç kuruş kar etmek için pahalı fiyattan satıyorlar. tabi 3 kilo alacak insan 2 kilo aliyor.
Fasulyeler kendinden geçip,üstleri falan benekleniyor kahverengi ozaman yarı fiyatına vermeye çalışıyorlar oda ayrı bir konu

Bende bunu diyorum işte ya niye acaba bence bunu kullanıyorlar kesin
Fabrikalı diye bir tabir kullanılıyor burda(bahsettiğim büyük tesis) herkes fabrikalı gözüyle bakıp büyükten küçüğe bütün esnaf fabrikaliya dokunmaz tabirini kullaniyor
Ve buna göre hareket ediyorlar

Tüm evi süpürdüm cok yoruldum .biraz mola.
Sonra silecegim.
Aksama ne yemek yapsam hicbir fikrim yok
Ezogelin çorbası,
Bezelye kavurması,
Yaprak sarması
Çoban salata
Kavun
Bizim bu akşamki menü
Fikir olur belki.
Tabi yemekleri annem yapıyor saltanın son günü
Annem yarın gidecek bende hergun ne pişrsem ne yetişirsem derdine düşeceğim

Tövbe tövbe Buda buradaki asker polis işine döndü

ipleri aldım 21 tl kk dan akşama karışık kızartma var para çekmem lazım pazara gitcem dondurucuyu açarım artık biber falan bulursam uyguna yemeklik doğrayıp tek kullanımlık yapıp koyuyorum kışın çok rahat ettim bu yıl biberim maydonozum çoktu yaza kadar yetti

Gelirken sağlık ocağına uğradım vitaminim bitmek üzere diye . Ebe tetanoz aşını vurmamız lazım geç kalıyor 2 doz olacaksın daha dedi . Strese girdim ya o aşı geriyor beni kızlar annem geçen hafta yazlıkta bir kaza sonucu olmak zorunda kaldı 3 gün kolum felç oldu dedi . Eşim 2 kere afrine ve başikaya gitmeden aşı olmuştu oda aynı olmuştu

Dün evi komple sil süpür yapmıştım
Bugünde banyo tuvaleti yıkadım
Makina sürekli çalışıyor çarşaflar,havlular derken daha iki posta daha atıcam
Bavul hazırlığına dün başlamıştım bugün bitireceğim inşallah
Akşama mantar çorbası,patates kavurması,bulgur pilavı yapacağım (ekmek yok) yanına turşu ve yoğurt koyacağım
Islak kek yapacağım çayın yanına da

Valla bizde küçük pariste oturuyoruz diyoruz
Ayyy ne güzel hamile kaydını açtır lafını duymak
Allah inşallah sağ salim kucağınıza aldirsincook cookkk amiiinnn
İnş ikimizinkide birbirimize karışır hamileliklerimşz saglık ocagımızdaki doktorumuz erkek bana çok iyi eşime çok sinirli gıcık oluyor grip ilacı bile zorla yazıyor diyor.ikimizede rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin

Öyle çok büyük bir ağrı değil ama bir hafta kadar sızlıyor kolun sitrese girmeki acıyı daha çok hissetmeyesin

Ben de hamileyken oldum canım tetanoz aşısını. Benim arkadaşım aynı annen gibi baya kötü olmuştu. Ancak bende hiç öyle bir problem olmadı. Ben bu konularda biraz korkardım. Hiç etkisi olmadı. Bünyeden bünyeye değişiyor galiba.

Biz 5 yılda bir mutlaka oluyoruz iş yerimizin sağlık müd.var yılda 4 kere periyodik kont.var kaçma şansımız olmuyor
Ayrıca bu tetonoz için ilk tedavi ve hamilelik sürecimi takip eden doktorumun söylediği hiç aklımdan çıkmaz.
Kısacası tetonoz en muhimi

Inşallahhh
Olursa fikir alışverişi yaparız güzel olur.
Beklemek ve belirsizlik yoruyor beni bikac gün çabuk geçse iyi olacak

Bir arkadaşım da oldu ona da birşey olmamış evet ya cidden bünye ile alakalı galiba

Tamam haftaya Perşembe için kendimi hazırladım sakince gidip yaptıracağım kuzu kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…