- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.941
Biliyorum purecim senden de okudum burada kaçınca hafta oldun kaç dozBenim kolum cokkk agridi tucecim. 3 gün mahvetti beni
Banada 2 olacaksın geç kalıyoruz dedi3 doz galiba canim. 2. Oldum ben.
Kollar aşağıya tişörtler omuza dikkaatttTamam haftaya Perşembe için kendimi hazırladım sakince gidip yaptıracağım kuzu kuzu
Aynen canım bende adanadayım ve çok seviyoruz❤❤
Bilmeyen insana çok kötü kokuyor ama taşı gerçekten çok güzel
Ben 2 kızım da da baktım 2 diye de kız ve kızlar,,,, benim de küçük kızım 11 aylık kimse kız olduğuna inanmıyor pembe elbise giydiriyorum yine de soran var millete hayret ediyorum gerçekten
Nasıl 2 doz .ben 5 e tamamladim sizde öyle olacaksınız değil miBanada 2 olacaksın geç kalıyoruz dedi
Bana 2 dedi bugün bilmiyorum ki ilk gebelikte mi 5 tane yaptırdınızNasıl 2 doz .ben 5 e tamamladim sizde öyle olacaksınız değil mi
Moral olsun diye şey ettimBak yaaa
Teşekkür ederim canımCarrefourda canım
Ya bir bebiş aşı vuruluyordu annesi arkasını döndü görmemek içinMoral olsun diye şey ettim
Acımıyor hiç korkmayın, bebeginiz dogduktan sonra kendinize yapılacak hiç bir işlemi dusunmeyeceksiniz.bebisi asiya getirmeden gunler once ona yapilacagina bana yapilsin benim canim acisin falan demeye başlarsiniz
Bi an yiyecek püre sandımSanırım o pureydi o yapıyor bol bol ben sıcaktan fırını bile çalıştırmıyorum eskiden çok seviyırdum şimdi bıktım galiba canım istemiyor tam tahıllı ekmeğe geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?