- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.961
Bende suç hamileyeBi an yiyecek püre sandım
Yazık ya bana hamişe ne demişimBi an yiyecek püre sandım
2 yemek kasigi tereyag ve 1yemek kasigi unu kavurdum. 2 su bardagi soguk süt ekleyip surekli karistirdim topaklanmasin. Koyu kivam alinca 1 tatli kasigi toz köri ekledim. Ocaktan indirirken 1 cay kasigi tuz ekliyorum.pure hazel pürecim senin körili tavuk tarifini aradım bulamdım, rica etsem tekrar yazar msn. Elimde krema yok. krema kullanmıyordun sanırım, internetteki tariflerde var.
Ilk gebelikte başladım ama 13 aylıkken kızım kardeşine hamile kaldım 2 hamilelik surecimde 5 e tamamladim. Hemşire 5 e tamamlarsam ömür boyu bir daha vurulmayacagimi söyledi .ama şunu diyeyim hamilelik süresi 2 doğumdan sonra geri kalanı olduğundan ebe soylememis olabilir .hiç acimiyor sıkıntı etme kendine geçmiş olsunBana 2 dedi bugün bilmiyorum ki ilk gebelikte mi 5 tane yaptırdınız
Teşekkürler canm2 yemek kasigi tereyag ve 1yemek kasigi unu kavurdum. 2 su bardagi soguk süt ekleyip surekli karistirdim topaklanmasin. Koyu kivam alinca 1 tatli kasigi toz köri ekledim. Ocaktan indirirken 1 cay kasigi tuz ekliyorum.
Sos bu sekilde.
1 kg kadar tavuk göğsünu 1 su bardagi su ile tavada hasladim .yani kendi suyunu cekip yumusuyor. Sonra rengi donene kadar kavurdum siviyag ile.
Sonra sosu uzerine dokup biraz daha pisirdim
Evet onceden yapardik harcamasiz gunler hedefi koyardik. Baslasak iyi olur aslinda.
Bugun 15 lira harcadik biz. Bu hafta boyle devam eder. Ufak tefek harcamalar olur.
Eşim çok beğendiii , tekrar teşekkürler2 yemek kasigi tereyag ve 1yemek kasigi unu kavurdum. 2 su bardagi soguk süt ekleyip surekli karistirdim topaklanmasin. Koyu kivam alinca 1 tatli kasigi toz köri ekledim. Ocaktan indirirken 1 cay kasigi tuz ekliyorum.
Sos bu sekilde.
1 kg kadar tavuk göğsünu 1 su bardagi su ile tavada hasladim .yani kendi suyunu cekip yumusuyor. Sonra rengi donene kadar kavurdum siviyag ile.
Sonra sosu uzerine dokup biraz daha pisirdim
Ben lojmandaydim o zamanlar ve ev korkunc sicakti. Uzun kol citcitli body ve pijama giyiyorduk. Corap dahi giydirmiyordum.Tecrubeli anneler kis anneleri birsey sormak istiyorum kis bebeklerini nasil kolladiniz kadife tulum kullandinizmi kis icin ne uygun olur
Evet onceden yapardik harcamasiz gunler hedefi koyardik. Baslasak iyi olur aslinda.
Bugun 15 lira harcadik biz. Bu hafta boyle devam eder. Ufak tefek harcamalar olur.
Bence de kızlar belirli 2 gün belirleyip. Sıfır harcama yapalımBugun bende bunu dusundum
Ben ipin ucunu iyice kacirdim ya
Artik birseylere yok diyebilmeliyim cok harciyorum
Ben lojmandaydim o zamanlar ve ev korkunc sicakti. Uzun kol citcitli body ve pijama giyiyorduk. Corap dahi giydirmiyordum.
Evin isisi ile alakali.
Bu evim serin yani kısıyorum gazi.
Zibin ve yelek olabilir.patikli .
Bence de kızlar belirli 2 gün belirleyip. Sıfır harcama yapalım
Nasıl döndü ben tutuyorum mecbur babası dışarı çıkıyorYa bir bebiş aşı vuruluyordu annesi arkasını döndü görmemek için
Bende yalvarıyordum ne olur canını acıtmayin,yada ne yaparsak daha az acır diye 15 dakika pazarlık yapıyordum hemşirelerle.Ya bir bebiş aşı vuruluyordu annesi arkasını döndü görmemek için
Bunu banada söylemişti sağlık ocağında aile hekimi. 5 dogumdan sonra 3 doz daha oluyorsun belli aralıklarla demisti.Ilk gebelikte başladım ama 13 aylıkken kızım kardeşine hamile kaldım 2 hamilelik surecimde 5 e tamamladim. Hemşire 5 e tamamlarsam ömür boyu bir daha vurulmayacagimi söyledi .ama şunu diyeyim hamilelik süresi 2 doğumdan sonra geri kalanı olduğundan ebe soylememis olabilir .hiç acimiyor sıkıntı etme kendine geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?