Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kardesimin evide sicak o zmn bol yelek ve zibin patikli alt olmali
Gunluk 3 kiyafet yetermi
Yerden isitmali evi kurutacagi kaloriferi yok
Bizde dogudaydik canım ilk bebekte hemşire ayağına pamuk sarmamizi söylemişti hatta.patikli altta al .kilotlu corapta. Ama patikli altta ayaklar içerde kaybolabilir bir süre ben en kolay patiksiz ve corapta bulmuştum çözümü. Kardeşinin bebis kışın mi Allahın izniyle olacak

Evet kisin olacak aralik sonu gibi
Ve buralarda mart bile soguk olur
Cok begenmis almis bende begendim pamuklu karisik ztn kadife tulum almis.
Evi sicak ama doktoru var ziyareti var illaki lazim

Aa canım astronot mont var karlı kışli yerde harika oluyor. Sağlıkla gelsin inşaallah kuzunuz. Allah hayırlı ömür versin

Bugün aşırı sıcak, hiç esmiyor...
Nasıl uyuyacağz, bilmiyorum..
Renklileri makinaya attım,
Mutfağı toparladım...
Eşime küçük bir valiz hazırladık.
Sabah 7 gibi çıkar hazır olsun.
Yarın iş çıkışı annemlere gececeğm, cuma evime dönerim inşallah..

Kasım annesi olarak şöyle diyeyim, evler ve gidilen mekanlar genelde sıcak olduğu için içine bir kat zıbın (ben genelde ekısa kollu giydirdim) ve patikli alt üstüne normal kıyafeti yetiyor. Dışarısı için bana astronot kullanışlı gelmedi çünkü bebek çok küçük olduğu için hep pusette ve puset inde üstüne bir Yağmurluk kılıf taktığında içi çok sıcak oluyor. Astronot giydirince içeri girince soy sonra tekrar giydir zor geldi bana, çünkü genelde uyuyor oluyor çocuk, soyarken rahatsız etmiş oluyorsun.ben şöyle çok rahat ettim normal ev kıyafeti üstüne bir hırka giydirdim, pusette de puset battaniyesi vardı istersen link atarım o kalın ve yumuşacık br şey üstüne onu örtüm, pusetin üstüne deyağmurluk şeffaf kılıfı takınca rüzgar gelmediği için gayet sıcak oluyordu, mekana girince de kılıfı çıkar battaniyeyi aç yetiyordu. İlle astronot gibi bir şey olsun derseniz e bebek de elyaf lı uyku tulum u var, kanguru da falan onu kullandım ben. Astronotları yürüyen çocuk için kullanışlı. Günde E3 kıyafet yeter mi demişsin genelde e yetiyor ama içe giydirdim inde atlet yani Zubin çok olsun bence onlar biraz fazla kaka oluyor. Ben özellikle dışardayken çok kötü olunca bazen çöpe atıveriyordum

Ayy cok tesekkur ederim
Hirka aldik begendigim bir kac model var birine daha bakayim ben o zmn.
Battaniye de bakayim
Ay atmak iyiymis insan bunalir tabi

Günaydın kızlar
Güzel bi gün olsun
Bakalım neler alıcaz bugün (dün akşam 20 falan daha harcadık, dondurma aldık)
Bu sefer de altın alamayız, kurban geliyor
Olsun kurban bereket tabi ki
İnşallah bi iki aya alırız bi bilezik
Altın fiyatları baya pahalı çokkkk yüksek
Almasan da olmuyor
Keşke zamanında daha çok alıp kâr edebilseydik ama ne bilicen anacım

Son düzenleme:
Günaydın herkese

Altı buçukta kalktık, tost yaptım yanına meyve
Kahvaltıdan sonra eşimi yolcu ettim..
Beyaz çamaşırları makinaya attım, yıkanıyor..
Lavaboya çamaşırsuyu döküp, kendimi balkona attım..
Çiçekleri suladım, kuşların suyunu değiştirdim.
etrafı toparlayıp, çamaşırları asıp, hazırlanıp çıkmam gerekeck..

Günaydın dün akşam pazara gititk domates en ucuzu 2.5 tu herşeyi artırmışlar sadece kabak 1 tl soğan patates 3kg 5 maydanoz dereotu reyhan roka demeti 50 kuruştu ona sevindm 2 bağ reyhan aldım kurutmak için sivri biber 3 tl dolmalık biber 3 tl toplam 65 tl harcadık meyve olarak kiraz şeftali çilek aldık 5 kg domates aldık bazıları yaralıydı onları dograyıp buzluga attım 2 poşet biber koydum.

Günaydın dün sadece 1 ekmek almıştık. Akşama da Doğum günü partisine gittik çok güzeldi ya kamelyada çay içtik pasta hava aldık bol koyu sohbet hoşuma gitti . Gerçi çayı 1 bardak içtim kalabalıktı semaverde herkese yetişsin diye çekindim içemedim aşeriyorum resmen çaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…