- 17 Haziran 2016
- 264
- 584
- 103
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.001
Günaydınlar.Gecen hafta aldım zarardayımGünaydın
Altın 254 olmuş dolar da düşmeye devam ediyor
Bende bahçeli ev istiyorumGünaydın dün sadece 1 ekmek almıştık. Akşama da Doğum günü partisine gittikçok güzeldi ya kamelyada çay içtik pasta hava aldık bol koyu sohbet hoşuma gitti . Gerçi çayı 1 bardak içtim kalabalıktı semaverde herkese yetişsin diye çekindim içemedim aşeriyorum resmen çaya
Bende para verince zorunlu gidiyorum zumba istiyoduk bulamadık biryerGünaydın herkese
B-fıt diye bir spor merkezine yazıldım. Birazdan oraya gideceğim tatili böyle değerlendiriyorum. Buralar çok sıcak
Kıyamam ya siz gidemiyor musunuz hiç yanınaGünaydınlar.Eşimin izni onaylanmamış sonra git diyorlarmış 4kez uçak bileti değiştirdik yazık gunah ya.Tabur komutanı ertelenmesi hayırlı belki senin için diyormuş artık adam delirecek.1hafta uçak full erteleme şansımız yok sürekli bilet değişikliği bize 600 TL ye patladı.Cok Üzgünüm adam 7aydır izine gelemiyor.Haber bekle bende demiş ne yapacak acaba uçak zaten yarın eli kolu bağlı bekliyor.Herkes izindeymiş bilmem kimin yerine vekalet ediyorsun diyorlarmış.Millet nasıl izinde madem iptal sadece bizimi etkiliyor nasıl bir dünya ben anlamadım.Cocuk sürekli babasını soruyordu artık sormayı bıraktı o bile kesti ümidini.
Günaydınlar.Eşimin izni onaylanmamış sonra git diyorlarmış 4kez uçak bileti değiştirdik yazık gunah ya.Tabur komutanı ertelenmesi hayırlı belki senin için diyormuş artık adam delirecek.1hafta uçak full erteleme şansımız yok sürekli bilet değişikliği bize 600 TL ye patladı.Cok Üzgünüm adam 7aydır izine gelemiyor.Haber bekle bende demiş ne yapacak acaba uçak zaten yarın eli kolu bağlı bekliyor.Herkes izindeymiş bilmem kimin yerine vekalet ediyorsun diyorlarmış.Millet nasıl izinde madem iptal sadece bizimi etkiliyor nasıl bir dünya ben anlamadım.Cocuk sürekli babasını soruyordu artık sormayı bıraktı o bile kesti ümidini.
Doğuda üst bölgesinde gitmemiz imkansız.Zaten sürekli arazıdeler orda burda belirli bir yerleri yokkiKıyamam ya siz gidemiyor musunuz hiç yanına
Valla lojmanın kamelyasıydı yaBende bahçeli ev istiyorumKansızlık yapmıyor mu çay?bu arada beta sonucum 3697 çıktı
Adam nisanda sınava geldi 3gunlugune 2gun yol bir gün sınav en son 15gun izne ocakta geldi.Giden nasıl gidiyor ben anlamıyorum.Çok üzüldüm canım durumunuza inşallah hayırla sonuçlanır 7 ay ne demek yazık yahu bi izini veremediler
Offff vallaGünaydınlar.Eşimin izni onaylanmamış sonra git diyorlarmış 4kez uçak bileti değiştirdik yazık gunah ya.Tabur komutanı ertelenmesi hayırlı belki senin için diyormuş artık adam delirecek.1hafta uçak full erteleme şansımız yok sürekli bilet değişikliği bize 600 TL ye patladı.Cok Üzgünüm adam 7aydır izine gelemiyor.Haber bekle bende demiş ne yapacak acaba uçak zaten yarın eli kolu bağlı bekliyor.Herkes izindeymiş bilmem kimin yerine vekalet ediyorsun diyorlarmış.Millet nasıl izinde madem iptal sadece bizimi etkiliyor nasıl bir dünya ben anlamadım.Cocuk sürekli babasını soruyordu artık sormayı bıraktı o bile kesti ümidini.
Ne kadar var tamamen dönmesine? Umarım çabuk geçerAdam nisanda sınava geldi 3gunlugune 2gun yol bir gün sınav en son 15gun izne ocakta geldi.Giden nasıl gidiyor ben anlamıyorum.
Ya ben anlamıyorum herşey sakin bu adam niye izne gelemiyor
Yurtdışını anlarım ama bu doğuyu anlamıyorum millet 3-4ayda bir geliyor bir tek biz mağdur.Yanında olsak yapmayalım izin ama aile düzeni yokEşimde bir kere 1 sene izne gelememişti yurt dışından çok kötüydü ya
2yıldi bir yılı bitti. Normalde yılda 3kez gelmesi gerekiyor ama benimki daha 1kez geldi izneNe kadar var tamamen dönmesine? Umarım çabuk geçer
Tayinlerde durdu zaten niye böyle bende merak ediyorum . Dün gece ocağa kadar bu tayin işi uzar diyorlardıYurtdışını anlarım ama bu doğuyu anlamıyorum millet 3-4ayda bir geliyor bir tek biz mağdur.Yanında olsak yapmayalım izin ama aile düzeni yok
Surıye ile bağlantılı olan komando birliklerinin izinleri durduruldu.Hangi birlikten surıyeye giden bölük varsa izinler durduruldu.Arkadasın eşide spor testine gitti Irak için büyük bir alım varmış şimdi oraya gidecekler.Ama bizim izinlerde öyle bir sıkıntı yok.Askeri sistem değişti dediler sadece eşimin bulunduğu şehiri etkıledi.Tayinlerde durdu zaten niye böyle bende merak ediyorum . Dün gece ocağa kadar bu tayin işi uzar diyorlardı2017 de de böyle olmuştu Ocak’ta gittiler cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?