Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende bahçeli ev istiyorum Kansızlık yapmıyor mu çay?bu arada beta sonucum 3697 çıktı

Günaydınlar.Eşimin izni onaylanmamış sonra git diyorlarmış 4kez uçak bileti değiştirdik yazık gunah ya.Tabur komutanı ertelenmesi hayırlı belki senin için diyormuş artık adam delirecek.1hafta uçak full erteleme şansımız yok sürekli bilet değişikliği bize 600 TL ye patladı.Cok Üzgünüm adam 7aydır izine gelemiyor.Haber bekle bende demiş ne yapacak acaba uçak zaten yarın eli kolu bağlı bekliyor.Herkes izindeymiş bilmem kimin yerine vekalet ediyorsun diyorlarmış.Millet nasıl izinde madem iptal sadece bizimi etkiliyor nasıl bir dünya ben anlamadım.Cocuk sürekli babasını soruyordu artık sormayı bıraktı o bile kesti ümidini.

Kıyamam ya siz gidemiyor musunuz hiç yanına

Çok üzüldüm canım durumunuza inşallah hayırla sonuçlanır 7 ay ne demek yazık yahu bi izini veremediler

Bende bahçeli ev istiyorum Kansızlık yapmıyor mu çay?bu arada beta sonucum 3697 çıktı
Valla lojmanın kamelyasıydı ya kiralıyoruz 10 tl veriliyor oturuyoruz orada valla yapar galiba ben daha yeni çay içmeye başladım ayrıca kan ilacı da içiyorum bilmem durum ne olur . Benim 5000 olduğunda keseyi görmüştük az kaldı görürsün

Offff valla

Yurtdışını anlarım ama bu doğuyu anlamıyorum millet 3-4ayda bir geliyor bir tek biz mağdur.Yanında olsak yapmayalım izin ama aile düzeni yok
Tayinlerde durdu zaten niye böyle bende merak ediyorum . Dün gece ocağa kadar bu tayin işi uzar diyorlardı 2017 de de böyle olmuştu Ocak’ta gittiler cidden

Tayinlerde durdu zaten niye böyle bende merak ediyorum . Dün gece ocağa kadar bu tayin işi uzar diyorlardı 2017 de de böyle olmuştu Ocak’ta gittiler cidden
Surıye ile bağlantılı olan komando birliklerinin izinleri durduruldu.Hangi birlikten surıyeye giden bölük varsa izinler durduruldu.Arkadasın eşide spor testine gitti Irak için büyük bir alım varmış şimdi oraya gidecekler.Ama bizim izinlerde öyle bir sıkıntı yok.Askeri sistem değişti dediler sadece eşimin bulunduğu şehiri etkıledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…