Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Asker kalmadı evet doğru da şimdi bu adam ne zaman izne gelecekmiş yani

Bir de tam bayram haftasi ya izin icin kavga vardir resmen . Baska personele verilmisse izin sayi eksik kalmasin diyedir

Offf ya Allah yardımcınız olsun, tez vakkitte kavuşun insallah
Yıllık izin sezonunu hiç sevmiyorum.Butun kurumlarda aynı tantana.
Bende eşimle aynı tarihi 2 ay önceden bildirdiğim halde birlikte çalıştığım erkek arkadaş geçen hafta huzursuzluk çıkarttı.
Neymiş ben o haftalarda demişim o tarih dememisim.Be adam kendin ozaman gözümun önünde yazdin masa takvimine cankuşun izin başlangıcı-bitisis diye diyorum.yok ben o tarih o haftalar diye tesadüfen o tarihin üzerine yazdım diyor.
Lânet olsun sen cik çıkmıyorum ben izne dedim.izin iptal formu düzenledim imzaladım amireme yolladim.
Oda aradı hayırdır diye ..
Bende durumu anlattım istemiyorum izin falan dedim olmaz sen haklısın dedi onunlada konuştu.Adam adam değil resmen kadın gibi tripler taftalar küsmeler.
Ama ben amirime kati olarak o tarihte çıkacağımi,gerekirse de izin kullanmayacağımi belirttim.

Hayirli olsun. Aof diploma alabilmek zordur. Ne okudun

Kirban bayrami geliyor ete 2 lira zam gelmis
Kurbanliklar pahali kilosu zaten
Pazarcilar diyorki abla hersey zamlanacak bayramdaelin milleti festivaller yapar hersey ucuzlar halk sevinir. Bizim yasadigimiz duruma bak.

Insallajjj

Bayramdan sonra ne olacakta fiyatlar artacak acaba kış mı geliyor ki çok komikler ya
Milletin hep bir bahanesi vat ne yazıkki.
Şimdide sel oldu onun için fiyatlar pahalandı diyorlar.Sanki akdeniz,ege ve güneyde oldu sel olan il zaten fındik yetistiriciliği yapan bir il.Findik fiyati artasa evet dogru dersin. Domates ,biber ,et tavuk v.s ile ne ilgisi var.Insanları aptal yerine koyuyorlar.

Hahaha saçmalık yani birisi bana böyle dese lafı söylerim valla insanı salak yerine mi koyuyorsunuz derim kesin

merhaba güzel arkdaslarım bildirimlere hiç bakmadan direkt mesaj yazayım ddim bebıs aglarsa cıkabılırım her an siteden dıye
biz iyiyiz cok sükür 19temmuz 19:23te bebeğim dogdu cok sukur, normal dogum oldu sarılıgı yuzsekti biraz saatli emzirmeyle aştık cok sukur bugun 13gün oldu bıle şükürler olsun
sizleri cok ozledık teyzeleri
Rabbim hepınıze nasıp etsın

Ay maşallah maşallah güzel haberlerle geldin darısı bize olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…