- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.041
Canım bence çayı çok fazla içmeGünaydın dün sadece 1 ekmek almıştık. Akşama da Doğum günü partisine gittikçok güzeldi ya kamelyada çay içtik pasta hava aldık bol koyu sohbet hoşuma gitti . Gerçi çayı 1 bardak içtim kalabalıktı semaverde herkese yetişsin diye çekindim içemedim aşeriyorum resmen çaya
Çok şükür uykucum geldinmerhaba güzel arkdaslarım bildirimlere hiç bakmadan direkt mesaj yazayım ddim bebıs aglarsa cıkabılırım her an siteden dıye
biz iyiyiz cok sükür 19temmuz 19:23te bebeğim dogdu cok sukur, normal dogum oldu sarılıgı yuzsekti biraz saatli emzirmeyle aştık cok sukur bugun 13gün oldu bıle şükürler olsun
sizleri cok ozledık teyzeleri
Rabbim hepınıze nasıp etsın
Rabbim analı babalı büyütsünmerhaba güzel arkdaslarım bildirimlere hiç bakmadan direkt mesaj yazayım ddim bebıs aglarsa cıkabılırım her an siteden dıye
biz iyiyiz cok sükür 19temmuz 19:23te bebeğim dogdu cok sukur, normal dogum oldu sarılıgı yuzsekti biraz saatli emzirmeyle aştık cok sukur bugun 13gün oldu bıle şükürler olsun
Çok şükür uykucum geldiniyi olmanıza sevindim
cok tesekkur ederım kızlar aminn Allah razı olsunRabbim analı babalı büyütsün
sagolasın canım Rabbım size de hayırlı dogumlar nasıp etsın cok agrılarım oldu hala da var ama gecıcek ınsAllah hepsi bebıs her seyı unutturuyorCok sukur canim.
Masallah size.
Hayirli olsun.
Bebise ve kendine iyi bak
Amin insallah.sagolasın canım Rabbım size de hayırlı dogumlar nasıp etsın cok agrılarım oldu hala da var ama gecıcek ınsAllah hepsi bebıs her seyı unutturuyor
3 bardak filan içiyorum kahvaltıda akşam da 2 canımın istediği tek şeyCanım bence çayı çok fazla içme
annem geçen gün pazarda söyledi valla antalya domatesi diye yazmışsınız ama niye pahalı deyince sel oldu diyorsunuz ! Sel akçakoca ve düzcede oldu antalyadami oldu diye çıkıştı adamaHahaha saçmalık yani birisi bana böyle dese lafı söylerim valla insanı salak yerine mi koyuyorsunuz derim kesin
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün inşallah.merhaba güzel arkdaslarım bildirimlere hiç bakmadan direkt mesaj yazayım ddim bebıs aglarsa cıkabılırım her an siteden dıye
Annen aynı benKarşıdaki kisi
annem geçen gün pazarda söyledi valla antalya domatesi diye yazmışsınız ama niye pahalı deyince sel oldu diyorsunuz ! Sel akçakoca ve düzcede oldu antalyadami oldu diye çıkıştı adama
ck tesekkur ederım aminnnMaşallah hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün inşallah.
3 bardak filan içiyorum kahvaltıda akşam da 2 canımın istediği tek şey
Kimyasal kötü birşey değil ki zaten çay onu içme bunu yeme diye diye zatenNormalde kansızlık sorunun yok ise hamilelikte açık çay içebilirsin canım sorun olmaz :)
Ben de çay çok severim, hatta bağımlıyım diyebilirim. Hamileyken de açık çay ictim hep, ne bana ne bebeğe birşey olmadı cok sukur
aminn cok tesekkur ederım Allah razı olsun
cok tesekkurler Rabbim sana da hayırlı kolay dogumlar nasıp etsınkronikuykucu güzel günlerde sağlıkla büyüt bebeğini. Sen iyisin değil mi? Çok merak ettik seni.
kronikuykucu çok sevindim sağlıklı günlerde büyüt oğlunu kokla bol bol
cok tesekkur ederım kızlar Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?