Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım bence çayı çok fazla içme

Çok şükür uykucum geldin iyi olmanıza sevindim

Rabbim analı babalı büyütsün

Karşıdaki kisi
Hahaha saçmalık yani birisi bana böyle dese lafı söylerim valla insanı salak yerine mi koyuyorsunuz derim kesin
annem geçen gün pazarda söyledi valla antalya domatesi diye yazmışsınız ama niye pahalı deyince sel oldu diyorsunuz ! Sel akçakoca ve düzcede oldu antalyadami oldu diye çıkıştı adama

Maşallah hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün inşallah.

Karşıdaki kisi
annem geçen gün pazarda söyledi valla antalya domatesi diye yazmışsınız ama niye pahalı deyince sel oldu diyorsunuz ! Sel akçakoca ve düzcede oldu antalyadami oldu diye çıkıştı adama
Annen aynı ben

3 bardak filan içiyorum kahvaltıda akşam da 2 canımın istediği tek şey

Normalde kansızlık sorunun yok ise hamilelikte açık çay içebilirsin canım sorun olmaz :)

Ben de çay çok severim, hatta bağımlıyım diyebilirim. Hamileyken de açık çay ictim hep, ne bana ne bebeğe birşey olmadı cok sukur

Kimyasal kötü birşey değil ki zaten çay onu içme bunu yeme diye diye zaten

kronikuykucu gözünüz aydın sağlıklı mutlu bir şekilde büyütün inşallah
aminn cok tesekkur ederım Allah razı olsun
kronikuykucu güzel günlerde sağlıkla büyüt bebeğini. Sen iyisin değil mi? Çok merak ettik seni.
cok tesekkurler Rabbim sana da hayırlı kolay dogumlar nasıp etsın
ben ıyı olmaya calısıyorum dogumum guzel gecti tabiki dayanılmaz sancılarla ama bu kabızlık bana dogum sancısını bıle unutturdu geceleri aglıyorum resmen agrıdan ınsAllah bu agrılarda gecer hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…