- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.061
Allah yardımcın olsun cnm insallah gelir biran önce2yıldi bir yılı bitti. Normalde yılda 3kez gelmesi gerekiyor ama benimki daha 1kez geldi izne
Allah ana lı babalı büyütmek nasip etsin canim kabızlık için bol bol su iç kayısı hosafi icebilirsinaminn cok tesekkur ederım Allah razı olsun
cok tesekkurler Rabbim sana da hayırlı kolay dogumlar nasıp etsın
ben ıyı olmaya calısıyorum dogumum guzel gecti tabiki dayanılmaz sancılarla ama bu kabızlık bana dogum sancısını bıle unutturdu geceleri aglıyorum resmen agrıdan ınsAllah bu agrılarda gecer hayırlısıyla
Süperrrrrrrr maşallah sizemerhaba güzel arkdaslarım bildirimlere hiç bakmadan direkt mesaj yazayım ddim bebıs aglarsa cıkabılırım her an siteden dıye
biz iyiyiz cok sükür 19temmuz 19:23te bebeğim dogdu cok sukur, normal dogum oldu sarılıgı yuzsekti biraz saatli emzirmeyle aştık cok sukur bugun 13gün oldu bıle şükürler olsun
sizleri cok ozledık teyzeleri
Rabbim hepınıze nasıp etsın
aminn Allah razı olsun canım gunde 3-3.5litre su ıcıyorum en az süt olması için faydası olur umarımAllah ana lı babalı büyütmek nasip etsin canim kabızlık için bol bol su iç kayısı hosafi icebilirsin
canımm ck tesekkurler sancı cekerken sana ismen dua ettım sana ve tüm bebek isteyenlere Rabbim kabul etsınSüperrrrrrrr maşallah sizetebrikler tekrardan
Sen çok tatlış bir arkadaşım oldun allah bin kere hatta sonsuz kere razı olsun sendenaminn Allah razı olsun canım gunde 3-3.5litre su ıcıyorum en az süt olması için faydası olur umarım
canımm ck tesekkurler sancı cekerken sana ismen dua ettım sana ve tüm bebek isteyenlere Rabbim kabul etsın
aminn canım benım cumlemızden ıyı haberlerini beklıyorum ınsAllahSen çok tatlış bir arkadaşım oldun allah bin kere hatta sonsuz kere razı olsun sendencanımsın.
aminn cumlemızınkını tesekkur ederım
Allah razı olsn canım cok tesekkur ederım
bizim burda da asm de anneleri dısarda cıkartıyolar topuk kanında vs lohusa sütü etkılenmesın diye canım bizim bebeklede babası durdu dıger ebe benı lafa tuttu hep dıkkatımı dagıttı cok ıyıler zaten Allah razı olsun.Ya bir bebiş aşı vuruluyordu annesi arkasını döndü görmemek için
Ay amin inşallah pozitif insanlarla karşılaşalım herşey çok iyi olsun sağlıklı olalımbizim burda da asm de anneleri dısarda cıkartıyolar topuk kanında vs lohusa sütü etkılenmesın diye canım bizim bebeklede babası durdu dıger ebe benı lafa tuttu hep dıkkatımı dagıttı cok ıyıler zaten Allah razı olsun.
bu arada dogumumdaki ebeler de doktorumda cok ıyıydı hep dua ettım onlara benımle devamlı sevkatle sevgıyle ılgılendıler Allah sızlerı de oyle ıyı ınsnalarla karsılastırsın
Allah anali babali buyutsun insallahaminn canım benım cumlemızden ıyı haberlerini beklıyorum ınsAllah
aminn cumlemızınkını tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?