Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah ana lı babalı büyütmek nasip etsin canim kabızlık için bol bol su iç kayısı hosafi icebilirsin

Süperrrrrrrr maşallah size tebrikler tekrardan

Allah ana lı babalı büyütmek nasip etsin canim kabızlık için bol bol su iç kayısı hosafi icebilirsin
aminn Allah razı olsun canım gunde 3-3.5litre su ıcıyorum en az süt olması için faydası olur umarım
Süperrrrrrrr maşallah size tebrikler tekrardan
canımm ck tesekkurler sancı cekerken sana ismen dua ettım sana ve tüm bebek isteyenlere Rabbim kabul etsın

aminn Allah razı olsun canım gunde 3-3.5litre su ıcıyorum en az süt olması için faydası olur umarım

canımm ck tesekkurler sancı cekerken sana ismen dua ettım sana ve tüm bebek isteyenlere Rabbim kabul etsın
Sen çok tatlış bir arkadaşım oldun allah bin kere hatta sonsuz kere razı olsun senden canımsın.

Ya bir bebiş aşı vuruluyordu annesi arkasını döndü görmemek için
bizim burda da asm de anneleri dısarda cıkartıyolar topuk kanında vs lohusa sütü etkılenmesın diye canım bizim bebeklede babası durdu dıger ebe benı lafa tuttu hep dıkkatımı dagıttı cok ıyıler zaten Allah razı olsun.
bu arada dogumumdaki ebeler de doktorumda cok ıyıydı hep dua ettım onlara benımle devamlı sevkatle sevgıyle ılgılendıler Allah sızlerı de oyle ıyı ınsnalarla karsılastırsın

Ay amin inşallah pozitif insanlarla karşılaşalım herşey çok iyi olsun sağlıklı olalım

pure hazel selam
Birşey danışıcam sana
Bir kısmı saçma aslında ama olsun sorucam internetten hesaplandığımızda tahmini Doğum tarihini veriyor ya. Doktor da aynısının çıktısını aldı. Şimdiden o tarihimi baz alacaklar ? Yani ben o tarihten önce mi 2 ay Doğum öncesi izne çıkabilicem? Belki yanlış hatırlıyorum batı
Kafamı kurcalıyor .
yoksa doktor ilerleyen zamanlarda bana tahmini bir Doğum tarihi verecek mi ki olmaz herhalde
2 nci sorum ; internette hesaplanan Doğum tarihi , 9 ay kaç günlük? Ve genelde o tarihe kaç gün kala veya geçe Doğum oluyor?
Son sorum da şu; aman ondan vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…