- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.081
Domates kaç tl2 kilo vişne ve
2 kilo barbunya buzluk için.
7 mısır,
1 kilo taze fasulye,
2 kilo armut domates kurutmak için.
Yarım kilo mantar,
1 kilo şeftali,
1 kilo üzüm,
1 kilo patates ,
1 kilo sogan
Toplamda 73 lira pazar cikarmasi
süperrrrkızlarrrrrrrr bugün sıfırrrrr harcama
2Domates kaç tl
1.5 olsa da konserve yapsak
Kasayla alırsan olur tabi1.5 olsa da konserve yapsak
30 kg alacağım ama hiçte olmuyor öyle neyse o oluyorKasayla alırsan olur tabi
Ayyy burayı takip ettikçe çok iştahlandım kendime hayret ediyorum ben hayatta günü sıfır harcama ile kapatmazdımŞu son
süperrrr
2,5Domates kaç tl
Çok şükür izni onayladı yarın geliyor hayırlısı ile.Ama çok üzüntü stres oldu bize.Tez vakitte kavuşalım ins gün geçtikçe daha çok yıprandığımı hissediyorumokyonus çok uzuldum ya, inş tez zamanda kavuşursunuz eşinle. Bir de çocuk var, Allah yardımcınız olsun, çok sabrettiniz bu yıl
Evet yaa; bana da yararlı oldu ki az harcama gibi niyetimde yoktu diyebilirim . Hatta bu iki hafta daha az harcarım belkiAyyy burayı takip ettikçe çok iştahlandım kendime hayret ediyorum ben hayatta günü sıfır harcama ile kapatmazdım
Geçen almışlar 1 TL ye kasasını30 kg alacağım ama hiçte olmuyor öyle neyse o oluyor
Tam içeriği bilmiyorım amaÇok şükür izni onayladı yarın geliyor hayırlısı ile.Ama çok üzüntü stres oldu bize.Tez vakitte kavuşalım ins gün geçtikçe daha çok yıprandığımı hissediyorum
Sezeryanda tam tarih veriyorlar. Ornegin 30 ekim dedi mi 30 ekimde aliyor .pure hazel selam
Birşey danışıcam sana
Bir kısmı saçma aslında ama olsun sorucam internetten hesaplandığımızda tahmini Doğum tarihini veriyor ya. Doktor da aynısının çıktısını aldı. Şimdiden o tarihimi baz alacaklar ? Yani ben o tarihten önce mi 2 ay Doğum öncesi izne çıkabilicem? Belki yanlış hatırlıyorum batı
Kafamı kurcalıyor .
yoksa doktor ilerleyen zamanlarda bana tahmini bir Doğum tarihi verecek mi ki olmaz herhalde
2 nci sorum ; internette hesaplanan Doğum tarihi , 9 ay kaç günlük? Ve genelde o tarihe kaç gün kala veya geçe Doğum oluyor?
Son sorum da şu; aman ondan vazgeçtim
Fiyatlar buralarda da hemen hemen ayni.2,5fasulye 6, barbunya 8,mısır 7 tanesi 10,vişne 8,şeftali uzum 5er lira
Geçen gün neredeyse 1.5 kasa vişne aldım 10 kg 10 tl den aldım değişmediGeçen almışlar 1 TL ye kasasını
Ben mi yanlış anladım ama 1 olmasa da 1,5 dur eminim
Çünkü ben 2 TL olmuş diyordum , oradan hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?