Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim patlicanlar guzel oldu baska yapar miyim bilmiyorum. Biberim buzlukta. Kabugu biraz kalindi. Ince kabuklu kurutmalik icinmis.
Salamura yaprak var. Yeter
benimde dolap sarılı yaprak dolu ayrıca 5 kg salamura koymuştum birde 1 kg kavanoza basmıştım yeter cidden

Sezeryanda gün oluyo aynen . Normal Doğumda günü gününe tutmuyor ama sonuçta dediğin gibi, Doğumdan Soraya aktarılıyor izin. Sağol teşekkrürler

37 haftaya kadar calısılabılıyor ama 32.haftadan sonra doktorun calısabılır raporu vermesi gerekiyor.Ben tam 37.haftamda ayrıldım izne ve çalıştığım haftaları doğum sonrasına aktardım
Allah bağışlasın sağol
Mesela diyelim 1 hafta geç oldu Doğum
O bir hafta hakkımı otomatik kullanmış mı oluyorım (aktaracağım süreden iniyor mu)
Yoksa aktarabiliyor muyum? Daha var baya ama işyerinde iki kişi kaldık, bi kişi Doğum izninde . Ondan merak ediyorum

Biz kasayla aldik ama degismedi ayni fiyattan veriyorlar
İstanbul’da ben de bu şekil indirim duymamıştım da (İstanbul doğma büyümeyim ) biz şimdi başka şehirdeyiz
Burada da fiyatlar İstanbul’la aynı, hatta bazı şeyler daha da pahalı istanbuldan
Ben hiç bilmem , sebze meyve fiyatını
Eşim yapar hep Pazar alışverişi
Neyse işte , işyerinde bi abi demişti Pazar ucuzlamış die
Domates 2 diyince dikkatimi çekmişti
Annemlerle konuşurken 1 veya 1,5 a aldığını söyledi , yüzyüze. Yine buradan
Dedim 2 TL
Ama kasayla aldık dedi

Kızlar akşam
Köfte salata şehriye çorba içtik.
Yarın için Semizotunu ıspanak gibi pişirdim çok az da yoğurtladım. Çorba ve köfte de arttı. Şimdide sütlü irmik pişirdim toz krem şanti ile karıştırıp kakaolu bisküvi ve muz ile birleştireceğim kat kat.
Harcamalara gelince. Çok harcamalı geçiyor yapacak bir şey yok . Para harcanmadan yaşanmıyor.

40.haftadan sonra 2 defa 10 gün süre uzatılıyor aktaracagın günden düşülmez canım personelciyim izinleri ben veriyorum.

Evde zeytin peynir bitmiş sabah işe giderken aldım işyernde unutup gelmişim 1 kalıp peynie yarımşar kg siyah ve yeşil zeytin 35 tuttu kk dan aldım. Akşam eşimin arkadaşı vişne var demiş onu almaya gittik yeni ev almış tencere gibi olan borcamlardan aldık 25 tl vişneleri suya koydum saplarını ayırıp birazdan süzer poşetleyip dolaba koyarım

Ne güzel yapmışsın benimde yastıkların elden geçmesi lazım ama hiç üzerimw aldıgım yok her haftasonu düğünler kınalar bitmiyor camlar silinecek birsürü iş var

Doğum izinlerini sormuş bir arkadaş son adet tarihine göre 40.hafta dogum tarihi baz alır doktorlar ona göre 1 ya da 2 gün oynama olabilir 32.ve 37. Haftalarda onun dışında tarih bellidir. Sezeryan zatem 38.haftadan sonra yapılır genelde oda aktaracagınız izni etkilemez son 3 haftayı devlet zorunlu izne çıkardığı için

Ne güzel yapmışsın benimde yastıkların elden geçmesi lazım ama hiç üzerimw aldıgım yok her haftasonu düğünler kınalar bitmiyor camlar silinecek birsürü iş var
Çok yoruldum ama değdi güzel kabardılar.Bizim de öyle canım kurbandan sonra kız kardeşimin nisanı hemen sonra kuzenimin kınadı ve düğünü bir gün sonra da kız kardeşimin resmi nikah töreni.

Ayyy yazarken yoruldum

Aynen bizimde bu hafta var sonea bayram haftasında var halamın kızının hepte yakın akraba bide bizim düğünler 3 gün sürer her sabah git akşam geç saatlerde gel yorucu oluyor

Ellerine sağlık temizlik yapınca çok mutlu oluyorum eşim sen hasta mısın temizlik yapınca yorulur insan mutlu mu olur ben hiç olmuyorum hatta nöbetçi olsam seviniyorum temizlikten yırttım diye diyor

Ellerine sağlık temizlik yapınca çok mutlu oluyorum eşim sen hasta mısın temizlik yapınca yorulur insan mutlu mu olur ben hiç olmuyorum hatta nöbetçi olsam seviniyorum temizlikten yırttım diye diyor
Ben de öyleyim canım annemi kınardım temizlik hastasısın sen anne derdim.
Şimdi ben onun yolundan gidiyorum.
En geç iki güne bir sil supur banyo wc hemen hen günlük. Sabah 7 de balkon yıkıyorum eşim ise gidecek diye uyanmış bana yatsana diyor yok ben böyle iyiyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…