- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.101
Benim patlicanlar guzel oldu baska yapar miyim bilmiyorum. Biberim buzlukta. Kabugu biraz kalindi. Ince kabuklu kurutmalik icinmis.Dolmalıkları kaldırdım depoya kızlar o iş bitti ya darısı diğer işlere artık
Ayy evet 37. Haftaya kadar.37 haftaya kadar calısılabılıyor ama 32.haftadan sonra doktorun calısabılır raporu vermesi gerekiyor.Ben tam 37.haftamda ayrıldım izne ve çalıştığım haftaları doğum sonrasına aktardım
benimde dolap sarılı yaprak dolu ayrıca 5 kg salamura koymuştum birde 1 kg kavanoza basmıştım yeter ciddenBenim patlicanlar guzel oldu baska yapar miyim bilmiyorum. Biberim buzlukta. Kabugu biraz kalindi. Ince kabuklu kurutmalik icinmis.
Salamura yaprak var. Yeter
Dogumdan once buzluk kaplarim var buyuk . Onu sarip dolduracagim yaprak sarmasi.benimde dolap sarılı yaprak dolu ayrıca 5 kg salamura koymuştum birde 1 kg kavanoza basmıştım yeter cidden
Sezeryanda gün oluyo aynen . Normal Doğumda günü gününe tutmuyor ama sonuçta dediğin gibi, Doğumdan Soraya aktarılıyor izin. Sağol teşekkrürlerSezeryanda tam tarih veriyorlar. Ornegin 30 ekim dedi mi 30 ekimde aliyor .
Normal dogumda da 30 ekim gibi bekleniyor kendini hazirla deniliyor. Fakat sanci ve açilmaya gore tarih degisebiliyor.
32. Haftaya kadar calisiyoruz sakinca yok. 32.haftadan sonra istersek doktor raporuyla 35. Haftaya kadar calisabiliyor. Calistigimiz bu 3 hafta dogumdan sonraki iznimize ekleniyor fazladan
Allah bağışlasın sağol37 haftaya kadar calısılabılıyor ama 32.haftadan sonra doktorun calısabılır raporu vermesi gerekiyor.Ben tam 37.haftamda ayrıldım izne ve çalıştığım haftaları doğum sonrasına aktardım
İstanbul’da ben de bu şekil indirim duymamıştım da (İstanbul doğma büyümeyim ) biz şimdi başka şehirdeyizBiz kasayla aldik ama degismedi ayni fiyattan veriyorlar
40.haftadan sonra 2 defa 10 gün süre uzatılıyor aktaracagın günden düşülmez canım personelciyim izinleri ben veriyorum.Allah bağışlasın sağol
Mesela diyelim 1 hafta geç oldu Doğum
O bir hafta hakkımı otomatik kullanmış mı oluyorım (aktaracağım süreden iniyor mu)
Yoksa aktarabiliyor muyum? Daha var baya ama işyerinde iki kişi kaldık, bi kişi Doğum izninde . Ondan merak ediyorum
Ne güzel yapmışsın benimde yastıkların elden geçmesi lazım ama hiç üzerimw aldıgım yok her haftasonu düğünler kınalar bitmiyor camlar silinecek birsürü iş varIyi akşamlar kızlar, bugün çok yorucu bir gündü
Sabah b-fıt e gittim oradan arkadasimin bebeğine hayırlı olsuna gittim. Öğlen iki gün yastığını havalandırıp çırptım.
Şimdi de kolum ağrıyor
Ne güzel yapmışsın benimde yastıkların elden geçmesi lazım ama hiç üzerimw aldıgım yok her haftasonu düğünler kınalar bitmiyor camlar silinecek birsürü iş var
Çok yoruldum ama değdi güzel kabardılar.Bizim de öyle canım kurbandan sonra kız kardeşimin nisanı hemen sonra kuzenimin kınadı ve düğünü bir gün sonra da kız kardeşimin resmi nikah töreni.Ne güzel yapmışsın benimde yastıkların elden geçmesi lazım ama hiç üzerimw aldıgım yok her haftasonu düğünler kınalar bitmiyor camlar silinecek birsürü iş var
Aynen bizimde bu hafta var sonea bayram haftasında var halamın kızının hepte yakın akraba bide bizim düğünler 3 gün sürer her sabah git akşam geç saatlerde gel yorucu oluyorÇok yoruldum ama değdi güzel kabardılar.Bizim de öyle canım kurbandan sonra kız kardeşimin nisanı hemen sonra kuzenimin kınadı ve düğünü bir gün sonra da kız kardeşimin resmi nikah töreni.
Ayyy yazarken yoruldum
Ellerine sağlık temizlik yapınca çok mutlu oluyorum eşim sen hasta mısın temizlik yapınca yorulur insan mutlu mu olur ben hiç olmuyorum hatta nöbetçi olsam seviniyorum temizlikten yırttım diye diyorÇok yoruldum ama değdi güzel kabardılar.Bizim de öyle canım kurbandan sonra kız kardeşimin nisanı hemen sonra kuzenimin kınadı ve düğünü bir gün sonra da kız kardeşimin resmi nikah töreni.
Ayyy yazarken yoruldum
Ben de öyleyim canım annemi kınardım temizlik hastasısın sen anne derdim.Ellerine sağlık temizlik yapınca çok mutlu oluyorum eşim sen hasta mısın temizlik yapınca yorulur insan mutlu mu olur ben hiç olmuyorum hatta nöbetçi olsam seviniyorum temizlikten yırttım diye diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?