Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım şunu mu demek istiyorsun tam anlamadım .ama diyelim 37 haftada çalışamaz raporu aldın ayrıldın doğumu 40.hafta olarak hesapliyorlar ama bebek 41. Haftada oldu.bu durumda yasal süre 3 hafta bu doğum sonrasına eklenir 4 hafta olmaz o süre

Doğum sorasına o bir hafta eklenir yani dimi? Bunu da anlamazsam sormucam bidaha Çok önemli değil
Yordum kusura bakmayın

Doğum sorasına o bir hafta eklenir yani dimi? Bunu da anlamazsam sormucam bidaha Çok önemli değil
Yordum kusura bakmayın
7
Valla benim bildiğim eklenmemesi gerek yasal süre o kadar çünkü 8+8 hafta.ama penguen personelciymis bu msjla daha iyi farketmistir konuyu .benimkiler sezaryen olunca hiç gecikmediler

Günaydınlar herkese
Sabah 2 tl simit alarak açılışı yaptım..
Akşama eşim ve oğlan pizza dediler hamur alırım giderken 2 tane.muhtemelen 3 tl de oraya gider.
Annem gitti yemek derdi yine bana kaldi
Hergun ne pişirecegim ne yetiştireceğim derdi beni yemeği yapmaktan daha çok yoruyor

Bizde maaslarin yarın yatmasını bekliyoruz
Normalde her ayın 5'i maaş günümüz.ama bazen cumadan yatırıyorlar.
1 çeyrek borcum var onu alacağım hemen.
Birde pazardan kışlık domates,biber,barbunya alacağız maaş yatarsa.

Günaydın canım simit istedi biliyor musun

Bu kadar zam mı olurmuş yaa

[QUOTE="pure hazel, post: 60724503, member: 859144"
Dogalgaza yuzde 14.97 zam gelmis. Sabah sabah gordum
[/QUOTE]
Bizim normalde ayın birine kadar gelirdi fatura hala gelmedi, zamlı haliyle gönderecekler galiba

Bu kadar zam mı olurmuş yaa

[QUOTE="pure hazel, post: 60724503, member: 859144"
Dogalgaza yuzde 14.97 zam gelmis. Sabah sabah gordum
Bizim normalde ayın birine kadar gelirdi fatura hala gelmedi, zamlı haliyle gönderecekler galiba
[/QUOTE]
Bizim 2 aydır gelmiyor belirli metre küpü aşmazsan fatura yazılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…