- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.121
Yani Doğum öncesi iznine eklenmiş oluyo dimi sonuçta , doğru anladım. Doğum öncesi de olsa ekleniyor .40.haftadan sonra 2 defa 10 gün süre uzatılıyor aktaracagın günden düşülmez canım personelciyim izinleri ben veriyorum.
Canım şunu mu demek istiyorsun tam anlamadım .ama diyelim 37 haftada çalışamaz raporu aldın ayrıldın doğumu 40.hafta olarak hesapliyorlar ama bebek 41. Haftada oldu.bu durumda yasal süre 3 hafta bu doğum sonrasına eklenir 4 hafta olmaz o süreAllah bağışlasın sağol
Mesela diyelim 1 hafta geç oldu Doğum
O bir hafta hakkımı otomatik kullanmış mı oluyorım (aktaracağım süreden iniyor mu)
Yoksa aktarabiliyor muyum? Daha var baya ama işyerinde iki kişi kaldık, bi kişi Doğum izninde . Ondan merak ediyorum
Doğum sorasına o bir hafta eklenir yani dimi? Bunu da anlamazsam sormucam bidahaCanım şunu mu demek istiyorsun tam anlamadım .ama diyelim 37 haftada çalışamaz raporu aldın ayrıldın doğumu 40.hafta olarak hesapliyorlar ama bebek 41. Haftada oldu.bu durumda yasal süre 3 hafta bu doğum sonrasına eklenir 4 hafta olmaz o süre
7Doğum sorasına o bir hafta eklenir yani dimi? Bunu da anlamazsam sormucam bidahaÇok önemli değil
Yordum kusura bakmayın
Günaydın canım simit istedi biliyor musunGünaydınlar herkese
Sabah 2 tl simit alarak açılışı yaptım..
Akşama eşim ve oğlan pizza dediler hamur alırım giderken 2 tane.muhtemelen 3 tl de oraya gider.
Annem gitti yemek derdi yine bana kaldi
Hergun ne pişirecegim ne yetiştireceğim derdi beni yemeği yapmaktan daha çok yoruyor
Yasal süre 8 +8 ama olsun o tip durumlarda verilmeli ,7
Valla benim bildiğim eklenmemesi gerek yasal süre o kadar çünkü 8+8 hafta.ama penguen personelciymis bu msjla daha iyi farketmistir konuyu .benimkiler sezaryen olunca hiç gecikmediler
Sen çok iyi toparladın valla yakında kendi bileziğini yaparsın canımAyyy burayı takip ettikçe çok iştahlandım kendime hayret ediyorum ben hayatta günü sıfır harcama ile kapatmazdım
Gözün aydın canım onu gör enerjin artar zatenÇok şükür izni onayladı yarın geliyor hayırlısı ile.Ama çok üzüntü stres oldu bize.Tez vakitte kavuşalım ins gün geçtikçe daha çok yıprandığımı hissediyorum
Günaydın kızlar oh hafta bitiyorKızlar günaydınnnn❤❤❤
Bizim normalde ayın birine kadar gelirdi fatura hala gelmedi, zamlı haliyle gönderecekler galibaBu kadar zam mı olurmuş yaa
[QUOTE="pure hazel, post: 60724503, member: 859144"
Dogalgaza yuzde 14.97 zam gelmis. Sabah sabah gordum
Yaaa hakkını helal et.Bulundugunuz yerde vardır inşallah.Yoksa çok ciddiyim kargo yaparım vakumlatip.Günaydın canım simit istedi biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?