Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizim normalde ayın birine kadar gelirdi fatura hala gelmedi, zamlı haliyle gönderecekler galiba
Bizim 2 aydır gelmiyor belirli metre küpü aşmazsan fatura yazılmıyor
[/QUOTE]
Bizimde 20 si gibi gelirdi.Bizde heralde faturalandiracak kadar kullanmadık onun için gelmedi diye kendimizi avutuyorduk

Bizim 2 aydır gelmiyor belirli metre küpü aşmazsan fatura yazılmıyor
Bizimde 20 si gibi gelirdi.Bizde heralde faturalandiracak kadar kullanmadık onun için gelmedi diye kendimizi avutuyorduk
[/QUOTE]
Öyle kesin 50 metreküp tü galiba sınır yanlış bilmiyorsam

Kızlarrrrrrrr istediğim domatesler benim olmalııııııı

Eklentiler

• 7CAACAC4-9765-4C8B-BA44-320DA48187FE.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 92
doğum öncesi 8 hafta dogum sonrası 8 hafta analık izni kullanırsın 32.haftada ayrıllırsan doğumdan sonra sadece 8 hafta kullanabilirsin sonra işe başlamak zorundasın ( rapor izin vb dışında) 37.haftaya kadar çalışırsan 5 hafta aktarısın doğumdan sonra 13 hafta analık izni kullanırsın.Eğer 37.haftadan önce yani 36 haftalıkken dogum yaparsan 8 haftanın hepsini aktarırsın.37 haftada çalışamaz verir doktor mecburi onu aldın o 3 hafta içinde doğum olmazsa 10 gün rapor verir doktor izninden düşmez yine doğmuyor birdaha 10 gün verir sonra doğum olmak zorunda zaten 42.haftaya kadar beklenmiş olur.

Var var merak etme aşerdiğim şeyler kabak yemeği , simit , çay
Neyse enazindan bulunan seyler
Ben ilk hamileliğimde ocak ve şubat aylarında 2 ay boyunca resmen turkiyenin her yerine haber salmıştık "şeftali" icin
Şuan mevsimi de onun için rahatca yazdım

Cook teşekkür ederim
Pazarda pazarcı ne koyarsa onu alacaktım pahalı pahalı.
Şimdi enazindan daha ucuza seçerek alırım
Eşime yolladım bunu arabayı götürdü eğer bırakmış olsa gidip bakacaktım geçen hafta vardı buradaki Migros’ta 2.5 tl di galiba yanlış hatırlamıyorsam. Akşam gideriz galiba . Bizim burada salçalık domates biraz sorunlu hiç bilinmiyor gelmiyor da migrosa Senede böyle bir hafta geliyor alabiliyorsak alıyorum geçen sene alamadım sonra bulamadım çok zordu ya . Marketten bahçe domatesi seçtik kırmızıları yine pahalı oldu yanı

Sen çok iyi toparladın valla yakında kendi bileziğini yaparsın canım
Aynen canım ama biraz eşimde bana ayak uydursa çok çok iyi olur aalında bu zamana kadar harcadıklarımızda evimizi borca girmeden alırdık ama olmadı işte,,,

Kızlarr yoruldum
Evi süpürdüm,,, sildim ,,,tozları aldım,,, banyo WC yıkadım,,, balkonları yıkadım,,, çamaşır astım,,,, minnoşumu uyuttum,,, şimdi kahve içiyorum❤❤❤

Birazdan da yemeğe geçicem

İzmir köfte ( buzluktan)
Meyhane pilavı
Salata
Bisküvili pasta

Yapıcam

Oglani doktora goturdum cok sukur hicbir sıkinti yok. 98 lira muayene.
2 isimiz daha vardi ama esim cok yorgundu yarin halledicez eve döndük.

Dönüste markette indirim vardi cok kalabalikti. Durduk.
3 kg yesil fasulye aldim. Tazecik.
3 kg kabak aldim. 1 liraydi kilosu.
1bucuk kg domates aldim.
Yapip buzluga atacagim.

Eve geldik etli kuru fasulye ve bulgur pilavi pisirdim.
Yaprak dokumunu actim reklam girdi simdi. Fasulyeleri ayiklamaya baslamaliyim

evet aktaracağın kısımdan düşmez doğum ne kadar geç olursa olsun 5 hafta çalışırsan onu herhalukarda atarırsın
Teşekkür ederim sağolun

Selam
Kahvaltı ve öğleni evde halletmeme rağmen yine de harcamalı gün oldu
İhtiyaç yokken markete girip bişeyler alma huyumdan vazgeçemiyorum
Çikolata çok mu lazım , zırt pırt
Önceden canım çekmezdi hatta 4 ay canım istediğini hatırlamam
Yararlı bişey de değil ki
Amennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…