- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.161
Ziraat bankasının haberini duyunca çok mutlu oldum inş bizde ev sahibi olucaz her hafta çok güzel haberler alıyorum bu aralarMesaj geldi ziraat bankasi konut faiz oranini 0.99a indirdi
Maksimum o kadar istediğin kadar vadeyle çekebilirsinEvet bende baktım 180 ay diyor kısa vadeli çeksek yine aynımıdır bilemedim sormak lazım
İnşallah ya bizde ziraatten geçmiştik 70 bin tl 36 ay vadeli 80 Ödemiş olacağız toplam. 6 ayımız kaldıZiraat bankasının haberini duyunca çok mutlu oldum inş bizde ev sahibi olucaz her hafta çok güzel haberler alıyorum bu aralar
Pure biz 2016 Aralık ayında 70 bin tl lazımdı 36 ay vadeli çektik 80 bin ödemeli oldu . Yani 10 bin faiz koydu yani . 6 ay kaldı bitiyorSiz kactan cektiniz tuce
Sizin çok güzel olmuş bebiş yeni doğmuşken borç biter bizimde inş okula başlamadan bitmiş olucak akşama başlarız artık ilanlara bakmayaİnşallah ya bizde ziraatten geçmiştik 70 bin tl 36 ay vadeli 80 Ödemiş olacağız toplam. 6 ayımız kaldı
Dürüst olayım mı biz planlayarak korunmayı öyle bırakmıştık o ay hamile kaldım bendeSizin çok güzel olmuş bebiş yeni doğmuşken borç biter bizimde inş okula başlamadan bitmiş olucak akşama başlarız artık ilanlara bakmaya
En doğrusu ben ekonomik olarak stresle çocuk büyütmek istemem ilk yılımız taksit ödedik istemedim şimdi şükür iyi artık eşimde ayagını yorganına göre uzatır saglıcakla bebişte büyür kredide ödenir.sen çok planlısın takdir ediyorum seni ev işide tasarruftada gayet iyisinDürüst olayım mı biz planlayarak korunmayı öyle bırakmıştık o ay hamile kaldım bende
Geçen gün görümcem aramıştı diyor ki aaaa Tuğçe ya sizin ev kredisi bittiği ay bebek doğuyor evetttt dedim planlayarak yaptık herhaldeEn doğrusu ben ekonomik olarak stresle çocuk büyütmek istemem ilk yılımız taksit ödedik istemedim şimdi şükür iyi artık eşimde ayagını yorganına göre uzatır saglıcakla bebişte büyür kredide ödenir.sen çok planlısın takdir ediyorum seni ev işide tasarruftada gayet iyisin
Neyse kız olursa düşünelim bizde bu ismiGeçen gün görümcem aramıştı diyor ki aaaa Tuğçe ya sizin ev kredisi bittiği ay bebek doğuyor evetttt dedim planlayarak yaptık herhaldeşaka yapıyorsun dedi yooo cidden korunmayı öyle bıraktık diyorum . Arkadaşının kızı varmış ismi Tuğçe onunda kız herşeyi planlıyormuş görümcem de diyor ki bi kızım daha olursa ismini Tuğçe koyacağım bende böyle planlayıcı istiyorum diyip güldürüyordu beni
Valla bencede ya bazı durumlarda a b c diye plan yapıyorumNeyse kız olursa düşünelim bizde bu ismibende planlamayı çok seviyorum memuriyete uygun bu özelliğim tedbirli oluyorsun hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor insana
Bizimde bu ay evimizin son taksiti olmasından sebep bebek düşünmeye başladık
Bende kendi kendime kızıyordum Allahla (töģbe haşa )pazarlık yapar gibi oldu olacağı varsada olmaz diye endişelerim var
Her duruma uygun plan var olumsuzluk diye bişey girenez hayatınaValla bencede ya bazı durumlarda a b c diye plan yapıyorumkafayı yemiş gibi
Kısmet tamamen kardeşlerime benim aramda yaş farkı var annem ikisinede korunurken hamile kaldı bırak planı kadın kaynanadıyla yaşıyor 1 bebek bile çok gelmişti kardeşim daha sütteyken öbürüne hamile kaldı 1.5 yaş var aralarında.yani kendini suçlama bizim yaptığımız planlar rabbimin elinde o ne ol derse o oluyorBizimde bu ay evimizin son taksiti olmasından sebep bebek düşünmeye başladık
Bende kendi kendime kızıyordum Allahla (töģbe haşa )pazarlık yapar gibi oldu olacağı varsada olmaz diye endişelerim var
Beni de yoruyor bazen ya ne yalan söyleyeyim bazen plan işlemiyor ama olsun yapıyorum yinedeHer duruma uygun plan var olumsuzluk diye bişey girenez hayatınaçok düşünmekte yoruyor beni bazen.kaç kilo aldın hamilelikte tuce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?