Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ziraat bankasının haberini duyunca çok mutlu oldum inş bizde ev sahibi olucaz her hafta çok güzel haberler alıyorum bu aralar
İnşallah ya bizde ziraatten geçmiştik 70 bin tl 36 ay vadeli 80 Ödemiş olacağız toplam. 6 ayımız kaldı

İnşallah ya bizde ziraatten geçmiştik 70 bin tl 36 ay vadeli 80 Ödemiş olacağız toplam. 6 ayımız kaldı
Sizin çok güzel olmuş bebiş yeni doğmuşken borç biter bizimde inş okula başlamadan bitmiş olucak akşama başlarız artık ilanlara bakmaya

Sizin çok güzel olmuş bebiş yeni doğmuşken borç biter bizimde inş okula başlamadan bitmiş olucak akşama başlarız artık ilanlara bakmaya
Dürüst olayım mı biz planlayarak korunmayı öyle bırakmıştık o ay hamile kaldım bende

Dürüst olayım mı biz planlayarak korunmayı öyle bırakmıştık o ay hamile kaldım bende
En doğrusu ben ekonomik olarak stresle çocuk büyütmek istemem ilk yılımız taksit ödedik istemedim şimdi şükür iyi artık eşimde ayagını yorganına göre uzatır saglıcakla bebişte büyür kredide ödenir.sen çok planlısın takdir ediyorum seni ev işide tasarruftada gayet iyisin

Geçen gün görümcem aramıştı diyor ki aaaa Tuğçe ya sizin ev kredisi bittiği ay bebek doğuyor evetttt dedim planlayarak yaptık herhalde şaka yapıyorsun dedi yooo cidden korunmayı öyle bıraktık diyorum . Arkadaşının kızı varmış ismi Tuğçe onunda kız herşeyi planlıyormuş görümcem de diyor ki bi kızım daha olursa ismini Tuğçe koyacağım bende böyle planlayıcı istiyorum diyip güldürüyordu beni

Neyse kız olursa düşünelim bizde bu ismibende planlamayı çok seviyorum memuriyete uygun bu özelliğim tedbirli oluyorsun hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor insana

Bizimde bu ay evimizin son taksiti olmasından sebep bebek düşünmeye başladık
Bende kendi kendime kızıyordum Allahla (töģbe haşa )pazarlık yapar gibi oldu olacağı varsada olmaz diye endişelerim var

Neyse kız olursa düşünelim bizde bu ismibende planlamayı çok seviyorum memuriyete uygun bu özelliğim tedbirli oluyorsun hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor insana
Valla bencede ya bazı durumlarda a b c diye plan yapıyorum kafayı yemiş gibi

Bende kendi kendime kızıyordum Allahla (töģbe haşa )pazarlık yapar gibi oldu olacağı varsada olmaz diye endişelerim var
yok canım allah istedikten sonra sen istemesen de çocuğun olabilirdi

Kızlar kuaföre gittim oradan geri dönüşte market baktım 3 kg köy biberi az erik az domates aldım 11 tl ödedim . Eve geldim hemen birşeyler yiyip biberleri doğradım tepsilerle balkona dizdim bu son yeşil biber kurutma işim kırmızı biber yaparım artık domates kurutacağım. Bayramdan sonra fasulye koyacağım buzluğa . Patlıcan közleyeceğim 10 kg kadar

Kısmet tamamen kardeşlerime benim aramda yaş farkı var annem ikisinede korunurken hamile kaldı bırak planı kadın kaynanadıyla yaşıyor 1 bebek bile çok gelmişti kardeşim daha sütteyken öbürüne hamile kaldı 1.5 yaş var aralarında.yani kendini suçlama bizim yaptığımız planlar rabbimin elinde o ne ol derse o oluyor

Her duruma uygun plan var olumsuzluk diye bişey girenez hayatınaçok düşünmekte yoruyor beni bazen.kaç kilo aldın hamilelikte tuce
Beni de yoruyor bazen ya ne yalan söyleyeyim bazen plan işlemiyor ama olsun yapıyorum yinede şuan 19+3 teyiz 41 kg ile hamile kaldım şuan 43.4 üm . 17+6 da doktor kontrolümde 42.5 kg idim bebek 203 gram boyu 20 cm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…