Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Beni de yoruyor bazen ya ne yalan söyleyeyim bazen plan işlemiyor ama olsun yapıyorum yinede şuan 19+3 teyiz 41 kg ile hamile kaldım şuan 43.4 üm . 17+6 da doktor kontrolümde 42.5 kg idim bebek 203 gram boyu 20 cm di
Ay kıyamam sen ne kadar zayıf bir annesin.benim kiloma gelmeden doğum yaparsın(53kiloyum)bebiş güzel kilo alıyor o zaman

Ay kıyamam sen ne kadar zayıf bir annesin.benim kiloma gelmeden doğum yaparsın(53kiloyum)bebiş güzel kilo alıyor o zaman
Galiba alıyor ya doktor olması gerektiği gibi şuan dedi inşallah böyle devam eder 3200 filan sağlıkla doğsa çok iyi olur hayırlısı 50 ile Doğuma girer miyim acaba

Galiba alıyor ya doktor olması gerektiği gibi şuan dedi inşallah böyle devam eder 3200 filan sağlıkla doğsa çok iyi olur hayırlısı 50 ile Doğuma girer miyim acaba
Son 3 ayda 1.5 kilo alınıyormuş 2 kiloda şimdi alsan zorlasak oluyornormaldede mi kilo almayan yapın var

Iyi aksamlar kizlar
Bu hafta nasil gecti hic anlamadim
Teftis donemi geliyor ana tema benim yuruttugum ama yetkim olmayan isler
Odada oylece bekliyorlarki ben dosyalari tariyayim
Bugun artik tepem atti, simdi herkes calisiyor
Bamya soyledim 10 tl den bulduk, adam toplayip getiriyor.
Buraya has bir kavun var ama bu yil cok dokunuyor hala teshis alamadim yiyemiyorum
Yrn domates alip yapacagiz
Buyuk hazirligimiz kalmiyor
Allah iyi gunlerde yemeyi kismet etsin

Migros’ta toplasanız 5 kg domates vardı 30 kg almak istiyorum dedim arkadaşım da 40 istedi numara bıraktık hafta sonu da gideriz

Korkutma beniben çok iştahlıyımdır normalde kilo almıyorum o kadar bakalım hamilelikte nolcak.veriliyor mu peki kısa dönemde
Yok kız korkma ben ilk kızımda hiç diyet yapmadan eski kiloma geri indim,,, bu cadı da da 3.5 aylıkken diyete başladım 3 ayda 15 kilo verdim,,, ama şimdi birkaç kilosunu geri aldım

Yok kız korkma ben ilk kızımda hiç diyet yapmadan eski kiloma geri indim,,, bu cadı da da 3.5 aylıkken diyete başladım 3 ayda 15 kilo verdim,,, ama şimdi birkaç kilosunu geri aldım
Küçüğü daha haraketli anlattığın kadarıyla inş bende öyle fit olurum hiç bişeyden iğrenmez mi insan bir yaglı et,sakatat yiyemiyorum herseyi bayıla bayıla seviyorum.mide bulantım yok o da anneme çekerse süper olur

Evet canım küçük tam bir cadı
Kiloyu takma canım illa ki veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…