- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.181
Ay kıyamam sen ne kadar zayıf bir annesin.benim kiloma gelmeden doğum yaparsın(53kiloyum)Beni de yoruyor bazen ya ne yalan söyleyeyim bazen plan işlemiyor ama olsun yapıyorum yinedeşuan 19+3 teyiz 41 kg ile hamile kaldım şuan 43.4 üm . 17+6 da doktor kontrolümde 42.5 kg idim bebek 203 gram boyu 20 cm di
Galiba alıyor ya doktor olması gerektiği gibi şuan dedi inşallah böyle devam eder 3200 filan sağlıkla doğsa çok iyi olur hayırlısıAy kıyamam sen ne kadar zayıf bir annesin.benim kiloma gelmeden doğum yaparsın(53kiloyum)bebiş güzel kilo alıyor o zaman
Son 3 ayda 1.5 kilo alınıyormuş 2 kiloda şimdi alsan zorlasak oluyorGaliba alıyor ya doktor olması gerektiği gibi şuan dedi inşallah böyle devam eder 3200 filan sağlıkla doğsa çok iyi olur hayırlısı50 ile Doğuma girer miyim acaba
EVet ya ben hep böyleydim minyonumSon 3 ayda 1.5 kilo alınıyormuş 2 kiloda şimdi alsan zorlasak oluyornormaldede mi kilo almayan yapın var
E o zaman şöyle bişey ..... şaka şakaRica ederim ne demek sormak istediğin birşey olursa yazarsan bildigim kadarıyla cevap veririm
Kızlar ben 2 hamileliğimde de son 2 ayda 10 kilo almıştımmmm ,,, toplamda 22 kiloSon 3 ayda 1.5 kilo alınıyormuş 2 kiloda şimdi alsan zorlasak oluyornormaldede mi kilo almayan yapın var
Ne bileyim insanin aklina geliyor işte öyle öyle şeyler ☺yok canım allah istedikten sonra sen istemesen de çocuğun olabilirdi
Korkutma beniKızlar ben 2 hamileliğimde de son 2 ayda 10 kilo almıştımmmm ,,, toplamda 22 kilo
Yok kız korkma ben ilk kızımda hiç diyet yapmadan eski kiloma geri indim,,, bu cadı da da 3.5 aylıkken diyete başladım 3 ayda 15 kilo verdim,,, ama şimdi birkaç kilosunu geri aldımKorkutma beniben çok iştahlıyımdır normalde kilo almıyorum o kadar bakalım hamilelikte nolcak.veriliyor mu peki kısa dönemde
Bayramdan sonraya kalir benim sifir harcamali gunler.Bugün de sıfır harcama
Canım aalında evde herşey var şuanda biraz sıkmam lazım ,,, ama benim büyük kızım durdurmuyor sürekli bişeyler istiyor çokkk müsrifff babası gibi aynıBayramdan sonraya kalir benim sifir harcamali gunler.
Bu aralar daha fazla harciyoruz hatta
Küçüğü daha haraketli anlattığın kadarıyla inş bende öyle fit olurum hiç bişeyden iğrenmez mi insan bir yaglı et,sakatat yiyemiyorum herseyi bayıla bayıla seviyorum.mide bulantım yok o da anneme çekerse süper olurYok kız korkma ben ilk kızımda hiç diyet yapmadan eski kiloma geri indim,,, bu cadı da da 3.5 aylıkken diyete başladım 3 ayda 15 kilo verdim,,, ama şimdi birkaç kilosunu geri aldım
Evet canım küçük tam bir cadıKüçüğü daha haraketli anlattığın kadarıyla inş bende öyle fit olurum hiç bişeyden iğrenmez mi insan bir yaglı et,sakatat yiyemiyorum herseyi bayıla bayıla seviyorum.mide bulantım yok o da anneme çekerse süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?