- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.201
Ben bugün 23tl harcadım kahve,tereyağ hiç bitmiyor yaCanım aalında evde herşey var şuanda biraz sıkmam lazım ,,, ama benim büyük kızım durdurmuyor sürekli bişeyler istiyor çokkk müsrifff babası gibi aynı
252ydi sabah çok mu yüksek kapattıAltin nasil yukseldi oyle onsun etkisiyle
Canım yapıyorum ama o zaman ben katıyorum kendi sürekli bir bahaneyle bırakmıyor,,, biriktirip be yapıcam sanki diyorBen bugün 23tl harcadım kahve,tereyağ hiç bitmiyor yakumbara yapsanıza sonra onun istediği bişeyi alırsınız
Onun istediği bişey için kullanın kapalı olsun açılamasın oyuncak,elbise vs akıllı napcam diyor birdeCanım yapıyorum ama o zaman ben katıyorum kendi sürekli bir bahaneyle bırakmıyor,,, biriktirip be yapıcam sanki diyor
259252ydi sabah çok mu yüksek kapattı
Püre bende tam yazacaktım, baktım yazmışsın..Altin nasil yukseldi oyle onsun etkisiyle
Canım zaten büyüdü oyuncak almıyoruz,,,, kıyafet ayakkabı da sağolsun babası ikiletmiyor dediğini alacağı biley kalmıyor geriyeeeOnun istediği bişey için kullanın kapalı olsun açılamasın oyuncak,elbise vs akıllı napcam diyor birde
Ucmaya devam ediyorArkadaşlarla Ordu evindeyiz 10 tl harcadık altına ne oldu ya of yine alacaktım
Evet ya almaya heveslendim ya hemen uçsaUcmaya devam ediyor
Canım biberleri yemeklik dogruyorsun değil mi. Çekirdeği temizliyor musunKızlar kuaföre gittim oradan geri dönüşte market baktım 3 kg köy biberi az erik az domates aldım 11 tl ödedim . Eve geldim hemen birşeyler yiyip biberleri doğradım tepsilerle balkona dizdim bu son yeşil biber kurutma işim kırmızı biber yaparım artık domates kurutacağım. Bayramdan sonra fasulye koyacağım buzluğa . Patlıcan közleyeceğim 10 kg kadar
Aynen çekirdeklerini temizleyip yemeklik doğruyorum güneşe koyuyorum kuruyunca kaldırıyorum . Kışın yemeklerin içine tutam tutam atıyorum sıcak su ile birlikte büyüyorlarCanım biberleri yemeklik dogruyorsun değil mi. Çekirdeği temizliyor musun
Gezmek içün bir yer deseniz yada elektronik aletCanım zaten büyüdü oyuncak almıyoruz,,,, kıyafet ayakkabı da sağolsun babası ikiletmiyor dediğini alacağı biley kalmıyor geriyeee
Teşekkür ediyorum canım. Evde olanları parça parça degerlendirmek istiyorum .yarin annem geliyor Allahın izni ile kışlık hazirliga baslicam inşaallahAynen çekirdeklerini temizleyip yemeklik doğruyorum güneşe koyuyorum kuruyunca kaldırıyorum . Kışın yemeklerin içine tutam tutam atıyorum sıcak su ile birlikte büyüyorlar
Rica ediyorum çok güzel oluyor dene bencedezTeşekkür ediyorum canım. Evde olanları parça parça degerlendirmek istiyorum .yarin annem geliyor Allahın izni ile kışlık hazirliga baslicam inşaallah
Akşam çıkmaya başladı mesai saatinden sonra sanırım akşam biber patlıcan domates sarımsak tavada çevrdm yumurta yaptım öyle yedik eşimle küçük kızımla annemin misafiri vardı dün evine geçti büyük kızımda gitti. Dün getirdiğimiz vişnelerin çekirdeklerini çıkardık 4 poşet oldu derin dondurucuyu açtım mecburen dolabada pek bişey koymadım ama artık koymam lazımBen bugün öğlenden sonra 0.5 gram aldım altının gramı tam olsun fiye 252ydi fiyatı 259u hiç görmemiştim kaçta arttı kızlarla güldük hatta ben alınca hepinize söylüycem düşüyor yatırımı o zaman yapın diye
Daha öncesinde hiç almadın mıKızlar ben 2 hamileliğimde de son 2 ayda 10 kilo almıştımmmm ,,, toplamda 22 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?