Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben bugün 23tl harcadım kahve,tereyağ hiç bitmiyor yakumbara yapsanıza sonra onun istediği bişeyi alırsınız
Canım yapıyorum ama o zaman ben katıyorum kendi sürekli bir bahaneyle bırakmıyor,,, biriktirip be yapıcam sanki diyor

Onun istediği bişey için kullanın kapalı olsun açılamasın oyuncak,elbise vs akıllı napcam diyor birde
Canım zaten büyüdü oyuncak almıyoruz,,,, kıyafet ayakkabı da sağolsun babası ikiletmiyor dediğini alacağı biley kalmıyor geriyeee

Arkadaşlarla Ordu evindeyiz 10 tl harcadık altına ne oldu ya of yine alacaktım

Canım biberleri yemeklik dogruyorsun değil mi. Çekirdeği temizliyor musun

Canım biberleri yemeklik dogruyorsun değil mi. Çekirdeği temizliyor musun
Aynen çekirdeklerini temizleyip yemeklik doğruyorum güneşe koyuyorum kuruyunca kaldırıyorum . Kışın yemeklerin içine tutam tutam atıyorum sıcak su ile birlikte büyüyorlar

Ben bugün öğlenden sonra 0.5 gram aldım altının gramı tam olsun fiye 252ydi fiyatı 259u hiç görmemiştim kaçta arttı kızlarla güldük hatta ben alınca hepinize söylüycem düşüyor yatırımı o zaman yapın diye

Aynen çekirdeklerini temizleyip yemeklik doğruyorum güneşe koyuyorum kuruyunca kaldırıyorum . Kışın yemeklerin içine tutam tutam atıyorum sıcak su ile birlikte büyüyorlar
Teşekkür ediyorum canım. Evde olanları parça parça degerlendirmek istiyorum .yarin annem geliyor Allahın izni ile kışlık hazirliga baslicam inşaallah

Akşam çıkmaya başladı mesai saatinden sonra sanırım akşam biber patlıcan domates sarımsak tavada çevrdm yumurta yaptım öyle yedik eşimle küçük kızımla annemin misafiri vardı dün evine geçti büyük kızımda gitti. Dün getirdiğimiz vişnelerin çekirdeklerini çıkardık 4 poşet oldu derin dondurucuyu açtım mecburen dolabada pek bişey koymadım ama artık koymam lazım

Haftanın son gününden günaydın herkese
Sabah 1 tl simit ile güne başlamış bulunmaktayım.Aksama Sanırim biraz harcamalı geçicek inşallah ipin ucunu kaçırmayız.
Oğlumun hapini halası yazmış o reçete var alinmasi gereken,Migrosa gidecegiz oradada harcama olur,muhtemelen disarida birşeyler atıstiririzyarın için deniz planlarımız var yarında harcamalı geçer.Genel bor market alışverişi de yapmamız lazım.Temel ihtiyaçlar var ama genel olarak eksik hiç bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…